Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygrać z ludźmi będącymi dwie kolejki z tyłu nie będzie tak wielką przyjemnością, no ale lepsze to niż nic.

Opublikowano (edytowane)

I tak najlepsze jest fantasy na wyborczej :rofl2: Najpierw nie zdążyli z konkursem na 1 kolejkę, potem przed drugą uruchomili betę, po czym tuż przed kolejką ogłosili, że to tylko test i można sobie pooglądać obrazki, bo punkty nie będą się liczyć :ph34r: Ch.. że miałem w drużynie Popka, Kosowskiego, Voskampa na kapitanie i Frankowskiego, ale chociaż fajny beta test był :verymad: Ale i tak najlepsze, że na wyborczej trzeba podać pesel żeby się zarejestrować :rofl2: Za 20 razem wszedł jakiś lewy... Na wp się dodałem, na razie bieda, ale zobaczymy ;)

Edytowane przez Bartg
Opublikowano

Nie mógłbym w to grać. Jako kibic Widzewa życzę wszystkim zawodnikom z innych drużyn skomplikowanych kontuzji prowadzących do końca kariery.

Opublikowano

Ta gra w ogóle zaczyna wyglądać nie jak "fantasy football" tylko jak "kto wziął Rudniewa do składu". Ja się spodziewałem, że on będzie wśród najlepszych strzelców, no ale bez przesady...

Opublikowano

No IMHO sposób przydzielania punktów to jakiś suchar. Nie grałem nigdy w takie rzeczy, więc nie wiem jak jest w innych grach ale tutaj kapitanem MUSI być ktoś kto strzela bramki itp. suchary. A Artiom jest debeściak :D

Opublikowano

Warto zauważyć, że w Fantasy Premier League, z racji problemów technicznych, które niektórym uniemożliwyły coś tam, można przed drugą kolejką dokonywać nieograniczonycyh transferów.

Opublikowano

FPL

Mam zero trenerskiego nosa. Kogo nie posadzę na ławce, to punktuje. W zeszłej kolejce rezerwowy bramkarz Vorm zdobył 11 pkt., a podstawowy Joe Hart - 1 pkt. Kontuzjowany Ivanović wszedł na końcówkę (zmienił Alexa, który zawalił jedynego gola Chelsea), akurat tak, żeby Jose Enrique (wygrana do zera) został w moim składzie na ławie.

W tej kolejce posadziłem Granta Holta, no to wreszcie strzelił. Mam nadzieję, że dobrze chociaż zrobiłem, wpuszczając obronę z Fulham zamiast tej z City...