Opublikowano 28 sierpnia 201113 l Znowu jaga miała karnego O.o ? Który to już w tym sezonie -_- A ty Stona nie przekładaj dobra publicznego na swoje punkciki ;p
Opublikowano 28 sierpnia 201113 l Słabe mecze Frankowskiego i Rudniewa, nareszcie. Jutro wracam na lidera i tak już do końca.
Opublikowano 28 sierpnia 201113 l Słabe mecze Frankowskiego i Rudniewa, nareszcie. Jutro wracam na lidera i tak już do końca. Tak jak Śląsk dzisiaj
Opublikowano 29 sierpnia 201113 l ha! i kto jest ostatni? no kto? kto? :yahoo: <krzyczące, wiwatujące tłumy> OFSAJD! OFSAJD! OFSAJD! </krzyczące, wiwatujące tłumy> :yahoo:
Opublikowano 29 sierpnia 201113 l Artiom nic nie zrobił i już nie było tak wesoło. No ale 5 miejsce utrzymane!! Nagroda "Menadżera Kolejki" wędruje do Stony który zgarnął całe 12 punktów!
Opublikowano 30 sierpnia 201113 l ha! i kto jest ostatni? no kto? kto? :yahoo: <krzyczące, wiwatujące tłumy> OFSAJD! OFSAJD! OFSAJD! </krzyczące, wiwatujące tłumy> :yahoo: Spokojnie, mimo niespodziewanie świetnej kolejki (drugie miejsce, z tylko dwoma punkciorami straty do lidera ogqozo) czuję, że moi wybrańcy nadal mają spory potencjał, żeby wrócić na swoje stałe, ostatnie miejsce
Opublikowano 30 sierpnia 201113 l Asysty Przyrowskiego i kapitan Ljuboja troche uratowały kolejkę Szkoda, ze nasze fantasy gry odstaja jeszcze troche od poziomu na zachodzie ( brak mozliwoscie podejrzenia za co punkty, brak autozmian ). Ale i tak jest fajnie, wygrajlige na gazecie chcialo dorownac poziomem fantasy premierleague i od miesiaca nie moze wystartowac :rofl2: Dobrych informatykow musza tam miec
Opublikowano 30 sierpnia 201113 l Asysty Przyrowskiego i kapitan Ljuboja troche uratowały kolejkę Szkoda, ze nasze fantasy gry odstaja jeszcze troche od poziomu na zachodzie ( brak mozliwoscie podejrzenia za co punkty, brak autozmian ). Ale i tak jest fajnie, wygrajlige na gazecie chcialo dorownac poziomem fantasy premierleague i od miesiaca nie moze wystartowac :rofl2: Dobrych informatykow musza tam miec Ciiiiiiiiiii.... Edytowane 30 sierpnia 201113 l przez Ofsajd
Opublikowano 7 września 201113 l Beka z wyborczej z przykrością informujemy, że Wygraj Ligę nie ruszy w tej edycji. Cały czas, wraz z zewnętrznym wykonawcą gry, intensywnie walczyliśmy z problemami technicznymi, które mieliśmy w serwisie - niestety nie udało się nam ich zlikwidować na tyle, by móc udostępnić Wam stabilnie funkcjonujący serwis.
Opublikowano 11 września 201113 l Jest też Liga Mistrzów na WP. Jacyś chętni? http://fantasyligamistrzow.wp.pl/register
Opublikowano 11 września 201113 l Liga Mistrzów to pewnie na UEFA będzie, podobnie jak Liga Europejska i to technicznie na poziomie Fantasy Premier League, więc tam lepiej proponuję Chociaż może być tu i tu w sumie.
Opublikowano 12 września 201113 l Okej, pozakładałem różne ligi. Liga Mistrzów: http://fantasyligamistrzow.wp.pl - kod do ligi: 811669186 http://en.uclfantasy.uefa.com - klasyczna liga: 104763-18320 head to head: 104763-18325 Liga Europejska: http://en.uelfantasy.uefa.com - klasyczna liga: 10317-1343 head to head: 10317-1344 Zapraszam wszystkich do gry, im więcej osób tym lepiej
Opublikowano 12 września 201113 l Dziwna te FCL w tym roku. Na prawdę mam problemy ze skompletowaniem dobrej 11, pomimo tego że naprawde dobrych piłkarzy ( np. Xabi Alonso ) można wyrwać za bezcen. Macie przygotowane już formacje ? U mnie obrona składa się z miksu piłkarzy Arsenalu ( raczej średnią grupę mają i jestem pewien że niczego spektakularnego nie wpuszczą ) i Manchetseru United i Milanu. W pomocy Valencia (wraca po kontuzji więc na 99% zagra w meczu z Beneficą) Nasri, Xabi Alonso i jeszcze kogoś sprowadzę. Na ataku maszyna do zdobywania goli, Cristiano Ronaldo.
Opublikowano 12 września 201113 l No ciezko sie zdecydowac, bo ceny pilkarzy na stronie UEFY promocyjne Ja dalem tak: Szczesny- Koscielny, Bosingwa, Boateng- Xabi Alonso, Moutinho, Nasri, Hazard, Park- Ronaldo, Aguero. Zaraz biore sie za LE Edytowane 12 września 201113 l przez Bartg
Opublikowano 12 września 201113 l Mój skład w LE: Schwarzer - Wasilewski, Marcelo, Papadoupulos, Gallas - Quaresma, Radovic, Melikson, Izmailov - Falcao, Maicon rezerwa: Pareiko, Ljuboja, Pastore, Dawson
Opublikowano 12 września 201113 l LE Bizzarini - Wasilewski, Chavez, Simon Poulsen, Hangeland - Melikson, Pastore, Pinzi, Wernbloom - Falcao, Di Natale. rezerwa: Marcelo, Ljuboja, Radovic.
Opublikowano 12 września 201113 l LE: ----------------------Begović------------------------- Douglas-----Gallas----Shawcross-----Wasilewski Guti--------Pastore--------Pieenar-------Melikson ----------------Klose---------di Natale--------------- CL: -----------------------Neuer---------------------------- Clichy----David Luiz------Smalling------Thiago Sliva Nasri-----Valencia--------Aquillani-------Xabi Alonso ---------------Muller------Cristiano Ronaldo----------- Ława: Gutor, Keita, Gignac, Skubić Edytowane 12 września 201113 l przez Kalel
Opublikowano 12 września 201113 l CL: -------------------------Szczęsny------------------------- ------Van der Wiel-----Luisão----Campagnaro----- Fàbregas--------Mata--------Tošić-------Hazard---- -------Doumbia---------Agüero---------------Rooney Ławka: Malafeev, Manduca, Filipenko, Kováč LE: ------------------------Bizzarri------------------------- John Arne Riise-----Gueye----K. Papadopoulos ---Guti--------Pastore--------Bale-------Melikson Jovanović-----------Altidore------Raúl González Ławka: Sinan Bolat, Lala, Shawcross, Majstorovic Na WP podobnie jak na UEFie, z jakimiś małymi zmianami.
Opublikowano 12 września 201113 l Na pierwszą kolejkę: De Gea - Clichy, Marcelo, Debuchy, Alderweireld - Goetze, Hazard, Janssen - Cristiano Ronaldo, Milito, Pilarz Nad kapitanem jeszcze myślę. Wielu kandydatów. Na ławce: Szczęsny, Ivanović, Shaqiri, Bus (niezły pomocnik z Otelul Galati; w ten weekend dostali u siebie 0-4 z Clujem, co oznacza, że wstawiając go do jedenastki okażę wielkie jaja, a to ważniejsze niż wynik... nie wiem ciągle jednak, za kogo). Ivanovicia zwłaszcza żal, ale naprawdę nie wiem, kogo tu wywalić. Kiepski trochę układ kolejek ma ten zbiór graczy, albo wszyscy dobry mecz, albo połowa zły.
Opublikowano 13 września 201113 l W końcu w fantasy E-klasie mój skład się wykazał, zaczynamy z chłopakami pościg za czołówką
Opublikowano 13 września 201113 l CL: De Gea - Ivanovic, Jones, Carvalho - Fabregas, Hazard, Moutinho, Xabi - Lewy, Messi, Hulk (ławka: Rosati, Jorge, Cabral, Park)