_lukas_ 1 685 Opublikowano 28 sierpnia 2011 Opublikowano 28 sierpnia 2011 Znowu jaga miała karnego O.o ? Który to już w tym sezonie -_- A ty Stona nie przekładaj dobra publicznego na swoje punkciki ;p Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 28 sierpnia 2011 Opublikowano 28 sierpnia 2011 Słabe mecze Frankowskiego i Rudniewa, nareszcie. Jutro wracam na lidera i tak już do końca. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 28 sierpnia 2011 Opublikowano 28 sierpnia 2011 Słabe mecze Frankowskiego i Rudniewa, nareszcie. Jutro wracam na lidera i tak już do końca. Tak jak Śląsk dzisiaj Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 29 sierpnia 2011 Opublikowano 29 sierpnia 2011 ha! i kto jest ostatni? no kto? kto? :yahoo: <krzyczące, wiwatujące tłumy> OFSAJD! OFSAJD! OFSAJD! </krzyczące, wiwatujące tłumy> :yahoo: Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 29 sierpnia 2011 Opublikowano 29 sierpnia 2011 Artiom nic nie zrobił i już nie było tak wesoło. No ale 5 miejsce utrzymane!! Nagroda "Menadżera Kolejki" wędruje do Stony który zgarnął całe 12 punktów! Cytuj
Wielki K 94 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Opublikowano 30 sierpnia 2011 ha! i kto jest ostatni? no kto? kto? :yahoo: <krzyczące, wiwatujące tłumy> OFSAJD! OFSAJD! OFSAJD! </krzyczące, wiwatujące tłumy> :yahoo: Spokojnie, mimo niespodziewanie świetnej kolejki (drugie miejsce, z tylko dwoma punkciorami straty do lidera ogqozo) czuję, że moi wybrańcy nadal mają spory potencjał, żeby wrócić na swoje stałe, ostatnie miejsce Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Asysty Przyrowskiego i kapitan Ljuboja troche uratowały kolejkę Szkoda, ze nasze fantasy gry odstaja jeszcze troche od poziomu na zachodzie ( brak mozliwoscie podejrzenia za co punkty, brak autozmian ). Ale i tak jest fajnie, wygrajlige na gazecie chcialo dorownac poziomem fantasy premierleague i od miesiaca nie moze wystartowac :rofl2: Dobrych informatykow musza tam miec Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 30 sierpnia 2011 Opublikowano 30 sierpnia 2011 (edytowane) Asysty Przyrowskiego i kapitan Ljuboja troche uratowały kolejkę Szkoda, ze nasze fantasy gry odstaja jeszcze troche od poziomu na zachodzie ( brak mozliwoscie podejrzenia za co punkty, brak autozmian ). Ale i tak jest fajnie, wygrajlige na gazecie chcialo dorownac poziomem fantasy premierleague i od miesiaca nie moze wystartowac :rofl2: Dobrych informatykow musza tam miec Ciiiiiiiiiii.... Edytowane 30 sierpnia 2011 przez Ofsajd Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 7 września 2011 Opublikowano 7 września 2011 Beka z wyborczej z przykrością informujemy, że Wygraj Ligę nie ruszy w tej edycji. Cały czas, wraz z zewnętrznym wykonawcą gry, intensywnie walczyliśmy z problemami technicznymi, które mieliśmy w serwisie - niestety nie udało się nam ich zlikwidować na tyle, by móc udostępnić Wam stabilnie funkcjonujący serwis. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 11 września 2011 Opublikowano 11 września 2011 Jest też Liga Mistrzów na WP. Jacyś chętni? http://fantasyligamistrzow.wp.pl/register Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 11 września 2011 Opublikowano 11 września 2011 No można stworzyć jakąś forumową ligę. Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 11 września 2011 Opublikowano 11 września 2011 Liga Mistrzów to pewnie na UEFA będzie, podobnie jak Liga Europejska i to technicznie na poziomie Fantasy Premier League, więc tam lepiej proponuję Chociaż może być tu i tu w sumie. Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 12 września 2011 Opublikowano 12 września 2011 Okej, pozakładałem różne ligi. Liga Mistrzów: http://fantasyligamistrzow.wp.pl - kod do ligi: 811669186 http://en.uclfantasy.uefa.com - klasyczna liga: 104763-18320 head to head: 104763-18325 Liga Europejska: http://en.uelfantasy.uefa.com - klasyczna liga: 10317-1343 head to head: 10317-1344 Zapraszam wszystkich do gry, im więcej osób tym lepiej Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 12 września 2011 Opublikowano 12 września 2011 Dziwna te FCL w tym roku. Na prawdę mam problemy ze skompletowaniem dobrej 11, pomimo tego że naprawde dobrych piłkarzy ( np. Xabi Alonso ) można wyrwać za bezcen. Macie przygotowane już formacje ? U mnie obrona składa się z miksu piłkarzy Arsenalu ( raczej średnią grupę mają i jestem pewien że niczego spektakularnego nie wpuszczą ) i Manchetseru United i Milanu. W pomocy Valencia (wraca po kontuzji więc na 99% zagra w meczu z Beneficą) Nasri, Xabi Alonso i jeszcze kogoś sprowadzę. Na ataku maszyna do zdobywania goli, Cristiano Ronaldo. Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 12 września 2011 Opublikowano 12 września 2011 (edytowane) No ciezko sie zdecydowac, bo ceny pilkarzy na stronie UEFY promocyjne Ja dalem tak: Szczesny- Koscielny, Bosingwa, Boateng- Xabi Alonso, Moutinho, Nasri, Hazard, Park- Ronaldo, Aguero. Zaraz biore sie za LE Edytowane 12 września 2011 przez Bartg Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 12 września 2011 Opublikowano 12 września 2011 Mój skład w LE: Schwarzer - Wasilewski, Marcelo, Papadoupulos, Gallas - Quaresma, Radovic, Melikson, Izmailov - Falcao, Maicon rezerwa: Pareiko, Ljuboja, Pastore, Dawson Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 12 września 2011 Opublikowano 12 września 2011 LE Bizzarini - Wasilewski, Chavez, Simon Poulsen, Hangeland - Melikson, Pastore, Pinzi, Wernbloom - Falcao, Di Natale. rezerwa: Marcelo, Ljuboja, Radovic. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 12 września 2011 Opublikowano 12 września 2011 (edytowane) LE: ----------------------Begović------------------------- Douglas-----Gallas----Shawcross-----Wasilewski Guti--------Pastore--------Pieenar-------Melikson ----------------Klose---------di Natale--------------- CL: -----------------------Neuer---------------------------- Clichy----David Luiz------Smalling------Thiago Sliva Nasri-----Valencia--------Aquillani-------Xabi Alonso ---------------Muller------Cristiano Ronaldo----------- Ława: Gutor, Keita, Gignac, Skubić Edytowane 12 września 2011 przez Kalel Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 12 września 2011 Opublikowano 12 września 2011 CL: -------------------------Szczęsny------------------------- ------Van der Wiel-----Luisão----Campagnaro----- Fàbregas--------Mata--------Tošić-------Hazard---- -------Doumbia---------Agüero---------------Rooney Ławka: Malafeev, Manduca, Filipenko, Kováč LE: ------------------------Bizzarri------------------------- John Arne Riise-----Gueye----K. Papadopoulos ---Guti--------Pastore--------Bale-------Melikson Jovanović-----------Altidore------Raúl González Ławka: Sinan Bolat, Lala, Shawcross, Majstorovic Na WP podobnie jak na UEFie, z jakimiś małymi zmianami. Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 12 września 2011 Opublikowano 12 września 2011 Na pierwszą kolejkę: De Gea - Clichy, Marcelo, Debuchy, Alderweireld - Goetze, Hazard, Janssen - Cristiano Ronaldo, Milito, Pilarz Nad kapitanem jeszcze myślę. Wielu kandydatów. Na ławce: Szczęsny, Ivanović, Shaqiri, Bus (niezły pomocnik z Otelul Galati; w ten weekend dostali u siebie 0-4 z Clujem, co oznacza, że wstawiając go do jedenastki okażę wielkie jaja, a to ważniejsze niż wynik... nie wiem ciągle jednak, za kogo). Ivanovicia zwłaszcza żal, ale naprawdę nie wiem, kogo tu wywalić. Kiepski trochę układ kolejek ma ten zbiór graczy, albo wszyscy dobry mecz, albo połowa zły. Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 W końcu w fantasy E-klasie mój skład się wykazał, zaczynamy z chłopakami pościg za czołówką Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 CL: De Gea - Ivanovic, Jones, Carvalho - Fabregas, Hazard, Moutinho, Xabi - Lewy, Messi, Hulk (ławka: Rosati, Jorge, Cabral, Park) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi