Opublikowano 17 września 201113 l Przecież w każdym sezonie fantasy czy to ekstraklasy czy PL jest 2-3 kozaków, co robią 2x tyle punktów co reszta. W Ekstraklasie np w zeszłym sezonie Sersas i Traore kosili mnóstwo punktów, bo grajać tak naprawdę w ataku byli klasyfikowani jako pomocnicy, w PL podobnie gdzie Lampard, Nani czy Baines kręcili chore wyniki jak na swoje pozycję.
Opublikowano 17 września 201113 l No ja nie mogę, co ten Łotysz wyprawia. FPL wygląda póki co jak zabawa "kto wziął Rooneya", a FE jak "kto wziął Rudniewa". Trochę zbyt monotonne na moje gusta. 11 goli, jak to w ogóle wygląda. W zeszłym sezonie tylko trzech piłkarzy tyle osiągnęło przez cały sezon. Spoko, jeszcze trochę i go ktoś podkupi Ale fakt Ariom robi różnicę
Opublikowano 17 września 201113 l Autor Wziąłem go 2 kolejki temu, ba nawet dałem mu kapitana. W tym czasie zarobił dla mnie oszałamiającą ilość 8 punktów więc postanowiłem go wymienić na Bitona. Znowu straciłem pierwsze miejsce na rzecz Stony. Iśpanfchu...
Opublikowano 17 września 201113 l Wziąłem go 2 kolejki temu, ba nawet dałem mu kapitana. W tym czasie zarobił dla mnie oszałamiającą ilość 8 punktów więc postanowiłem go wymienić na Bitona. Znowu straciłem pierwsze miejsce na rzecz Stony. Iśpanfchu... Teraz już wiem czemu miał dwa słabsze mecze. Prośba do Ciebie, nie bierz go więcej ;P
Opublikowano 18 września 201113 l Patrząc na tabelkę FPE ligi w fantasy e-klasie, można zauważyć że Rudniev może i faktycznie robi różnice, ale lider nie miał go w składzie w żadnym meczu btw. przyznać się, kto to tak ucieka reszcie?
Opublikowano 18 września 201113 l Szkoda, że nie grałem w to od 1 kolejki, bo jeden hattrick Rudniewa mnie ominął
Opublikowano 18 września 201113 l Patrząc na tabelkę FPE ligi w fantasy e-klasie, można zauważyć że Rudniev może i faktycznie robi różnice, ale lider nie miał go w składzie w żadnym meczu btw. przyznać się, kto to tak ucieka reszcie? Ba, tak sobie przeglądam składy liderów i wychodzi na to, że z prawie tysiąca punktów posiadanych przez pierwszą trójkę naszej tabeli, boski Artiom zdobył całe... 8
Opublikowano 18 września 201113 l Robak farciarzu Jeden pkt... Ale o co chodzi ? ; D Edytowane 18 września 201113 l przez Robak
Opublikowano 20 września 201113 l Ta tabela to kolejny przykład na to, że pedały nie powinny grać w piłkę
Opublikowano 20 września 201113 l Gwoli ścisłości, z moimi 'Homoseksualistami' (żeby nie było- ta nazwa nie ma jakiegoś głębszego podtekstu, a już na pewno związanego z ich selekcjonerem ) dołączyłem do gry w 4 kolejce, czyli zakładając, że we wcześniejszych zdobywałbym średnio po 60 punktów (a pewnie bym zdobywał ), mogę śmiało powiedzieć, że mimo ostatniego miejsca czuję się liderem.
Opublikowano 26 września 201113 l W tym UEFA CL zdobywa sie jakos dodatkowa kase na transfery (odpowiednik sponsora w "wygraj lige"), czy trzeba grac ze startowym 100 mln plus ewentualnym zyskiem z transferow?
Opublikowano 26 września 201113 l Nie ma żadnych sponsorów, SMS-ów. Musisz żyć z tego, co jest. Na transferach niby faktycznie da się zarobić, ale przy takiej ilości kolejek, raczej wątpliwe, żeby to wiele ci mogło pomóc. Tymczasem w PL, jak podejrzawałem, pierwszy słabszy mecz Manchesteru spowodował spadek średniej ilości punktów w grze o 20 i wygraniem przeze mnie kolejki. Rooney prawdopodobnie będzie pauzował najwyżej jeszcze jeden mecz, więc powrót na dno tabeli czeka.
Opublikowano 26 września 201113 l Oczywiście jak zabrałem kapitana dla Suareza, a dałem Aguero, to ten pierwszy musiał od razu strzelić. Dobrze, że chociaż Aguero asystę zgarnął. Riise posadziłem na ławce i co ? 9 punktów, miejsce w drużynie kolejki, a zamiennik tylko 1... Ale jakby nie było i tak dobry weekend, tylko punkt mniej od lidera tej kolejki.
Opublikowano 26 września 201113 l Muszę zrobić rewolucje w moim klubiku. Taki Sernas to kpina EDIT: Skład przemeblowany. Kosztowało mnie to -12 pkt ale teraz będzie z górki! Zaczynam walkę o podium. DO BOJU! Edytowane 27 września 201113 l przez lukas1988
Opublikowano 28 września 201113 l Lol dobre są autozmiany na stronie Uefy, ustawiło mi formację 2-5-3
Opublikowano 29 września 201113 l Bardzo dobra kolejka w moim wykonaniu (strach pomyslec, co by bylo gdybym nie postawil na obrone Man U i Aquilaniego, pewnie z 200 pkt). Zwyciestwo jest moje.
Opublikowano 29 września 201113 l Tabela dla wszystkich: na wp.pl jak narazie idzie mi lepiej. ale mało tam uczestników
Opublikowano 29 września 201113 l Ja zapomniałem na wp do LM dołączyć Już nadrobione. A w ekstraklasie wypadli mi w tym tygodniu Plizga i Voskamp i znowu prowizja za transfery ujemna :|