Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież w każdym sezonie fantasy czy to ekstraklasy czy PL jest 2-3 kozaków, co robią 2x tyle punktów co reszta. W Ekstraklasie np w zeszłym sezonie Sersas i Traore kosili mnóstwo punktów, bo grajać tak naprawdę w ataku byli klasyfikowani jako pomocnicy, w PL podobnie gdzie Lampard, Nani czy Baines kręcili chore wyniki jak na swoje pozycję.

Opublikowano
  W dniu 16.09.2011 o 20:38, ogqozo napisał(a):

No ja nie mogę, co ten Łotysz wyprawia. FPL wygląda póki co jak zabawa "kto wziął Rooneya", a FE jak "kto wziął Rudniewa". Trochę zbyt monotonne na moje gusta.

11 goli, jak to w ogóle wygląda. W zeszłym sezonie tylko trzech piłkarzy tyle osiągnęło przez cały sezon.

Spoko, jeszcze trochę i go ktoś podkupi :(

Ale fakt Ariom robi różnicę :D

Opublikowano

Wziąłem go 2 kolejki temu, ba nawet dałem mu kapitana. W tym czasie zarobił dla mnie oszałamiającą ilość 8 punktów więc postanowiłem go wymienić na Bitona. Znowu straciłem pierwsze miejsce na rzecz Stony. Iśpanfchu...

Opublikowano
  W dniu 17.09.2011 o 12:06, Alex van Cube napisał(a):

Wziąłem go 2 kolejki temu, ba nawet dałem mu kapitana. W tym czasie zarobił dla mnie oszałamiającą ilość 8 punktów więc postanowiłem go wymienić na Bitona. Znowu straciłem pierwsze miejsce na rzecz Stony. Iśpanfchu...

Teraz już wiem czemu miał dwa słabsze mecze. Prośba do Ciebie, nie bierz go więcej ;P

Opublikowano

Patrząc na tabelkę FPE ligi w fantasy e-klasie, można zauważyć że Rudniev może i faktycznie robi różnice, ale lider nie miał go w składzie w żadnym meczu :)

btw. przyznać się, kto to tak ucieka reszcie? :D

Opublikowano
  W dniu 18.09.2011 o 19:14, Ofsajd napisał(a):

Patrząc na tabelkę FPE ligi w fantasy e-klasie, można zauważyć że Rudniev może i faktycznie robi różnice, ale lider nie miał go w składzie w żadnym meczu :)

btw. przyznać się, kto to tak ucieka reszcie? :D

Ba, tak sobie przeglądam składy liderów i wychodzi na to, że z prawie tysiąca punktów posiadanych przez pierwszą trójkę naszej tabeli, boski Artiom zdobył całe... 8 :D

Opublikowano

Gwoli ścisłości, z moimi 'Homoseksualistami' (żeby nie było- ta nazwa nie ma jakiegoś głębszego podtekstu, a już na pewno związanego z ich selekcjonerem :D ) dołączyłem do gry w 4 kolejce, czyli zakładając, że we wcześniejszych zdobywałbym średnio po 60 punktów (a pewnie bym zdobywał ;) ), mogę śmiało powiedzieć, że mimo ostatniego miejsca czuję się liderem.

Opublikowano

Nie ma żadnych sponsorów, SMS-ów. Musisz żyć z tego, co jest. Na transferach niby faktycznie da się zarobić, ale przy takiej ilości kolejek, raczej wątpliwe, żeby to wiele ci mogło pomóc.

Tymczasem w PL, jak podejrzawałem, pierwszy słabszy mecz Manchesteru spowodował spadek średniej ilości punktów w grze o 20 i wygraniem przeze mnie kolejki. Rooney prawdopodobnie będzie pauzował najwyżej jeszcze jeden mecz, więc powrót na dno tabeli czeka.

Opublikowano

Oczywiście jak zabrałem kapitana dla Suareza, a dałem Aguero, to ten pierwszy musiał od razu strzelić. Dobrze, że chociaż Aguero asystę zgarnął. Riise posadziłem na ławce i co ? 9 punktów, miejsce w drużynie kolejki, a zamiennik tylko 1... Ale jakby nie było i tak dobry weekend, tylko punkt mniej od lidera tej kolejki.

Opublikowano (edytowane)

beztytuuykr.jpg

Muszę zrobić rewolucje w moim klubiku. Taki Sernas to kpina :(

EDIT: Skład przemeblowany. Kosztowało mnie to -12 pkt ale teraz będzie z górki! Zaczynam walkę o podium. DO BOJU!

Edytowane przez lukas1988