Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gupie PL nie działa przez cały sobotni poranek, kurde mogli mi jakiegoś maila wysłać, to bym zrobił transfery wczoraj.

Oczywiście jak się zaczął pierwszy mecz kolejki, to zaczęło działać.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Strasznie denerwujace jest to wczesniejsze granie u ruskich. Wzialbym defensywe Man U znajac sklad na godzine przed meczem a tak to szkoda mi punktow, by strzelac jaki kaprys przy wystawianiu pilkarzy kieruje Fergusonem.

Opublikowano

Fantasy Liga do której najmniej się przykładam lol

Ulver Marangan to Twoja ekipa? :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wydałeś te 15 mln na Messiego, żeby go nie mieć na kapitanie? Przed meczem z VIktorią Pilzno? Tak to jest, jak się na siłę chce być undergroundowym...

Opublikowano (edytowane)

Tak czy siak: stawiałeś, że Van Persie, który przecież i tak mógł nie grać, lepiej sobie poradzi z Marsylią, niż Messi z Viktorią Pilzno. Srogo.

Messiego ma większość graczy w tej grze, ale oni mają go na kapitanie. Myślałem, że ja jestem undergroundowy, nie kupując go, ale kupić i nie dać na kapitana, to jest dopiero awangarda. Balls of steel.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano

W zeszlej kolejce slabo punktowal i lepiej bylo dawac jako kapitana jakiegos innego gracza, wiec twoja teoria o takim musie nie ma pokrycia w rzeczywistosci.

Tak czy siak: stawiałeś, że Van Persie, który przecież i tak mógł nie grać, lepiej sobie poradzi z Marsylią, niż Messi z Viktorią Pilzno. Srogo.

W meczu z Pilzno na Camp Nou Messi zdobyl jakies 2 punkty. Tak wiec nie byl to jakis pomysl "od czapy".