Opublikowano 29 września 201113 l Chu.jowa kolejka mega. Nie wspominając o tym, że na WP miałem Freia (tego co strzelił hattricka) w pierwszym składzie, a przed tą kolejką posadziłem go na ławce.
Opublikowano 29 września 201113 l A rzeczywiście No to ten co strzelił tylko jedną, ale i tak głupio.
Opublikowano 1 października 201113 l Gupie PL nie działa przez cały sobotni poranek, kurde mogli mi jakiegoś maila wysłać, to bym zrobił transfery wczoraj. Oczywiście jak się zaczął pierwszy mecz kolejki, to zaczęło działać.
Opublikowano 2 października 201113 l ogqozo stwórz puchar ligi w FL http://fantasyliga.wp.pl/news/show/UHVjaGFyeSBsaXwxMTQ.
Opublikowano 17 października 201113 l Goddamn Pinheiro i Dzalamidze, a Szmatiuk na ławce = 10 pkt, nie ma co klasa :X
Opublikowano 18 października 201113 l Strasznie denerwujace jest to wczesniejsze granie u ruskich. Wzialbym defensywe Man U znajac sklad na godzine przed meczem a tak to szkoda mi punktow, by strzelac jaki kaprys przy wystawianiu pilkarzy kieruje Fergusonem.
Opublikowano 21 października 201113 l Daj spokój trafić ze składem w Lidze Europejskiej to loteria, 48 zespołów, z czego 1/4 gra głównie rezerwami, 1/4 ma rozgrywki gdzieś, a reszte wyników wytypować to też random
Opublikowano 21 października 201113 l Fantasy Liga do której najmniej się przykładam lol Ulver Marangan to Twoja ekipa?
Opublikowano 1 listopada 201113 l Wydałeś te 15 mln na Messiego, żeby go nie mieć na kapitanie? Przed meczem z VIktorią Pilzno? Tak to jest, jak się na siłę chce być undergroundowym...
Opublikowano 1 listopada 201113 l Messiego mam od paru kolejek (a moze i od poczatku). Czyhalem na jakis jego popis w ktoryms z 4 meczy z Bate lub Pilzno. Akurat dzis go zdjalem z kapitanki :potter:
Opublikowano 1 listopada 201113 l Tak czy siak: stawiałeś, że Van Persie, który przecież i tak mógł nie grać, lepiej sobie poradzi z Marsylią, niż Messi z Viktorią Pilzno. Srogo. Messiego ma większość graczy w tej grze, ale oni mają go na kapitanie. Myślałem, że ja jestem undergroundowy, nie kupując go, ale kupić i nie dać na kapitana, to jest dopiero awangarda. Balls of steel. Edytowane 1 listopada 201113 l przez ogqozo
Opublikowano 1 listopada 201113 l W zeszlej kolejce slabo punktowal i lepiej bylo dawac jako kapitana jakiegos innego gracza, wiec twoja teoria o takim musie nie ma pokrycia w rzeczywistosci. Tak czy siak: stawiałeś, że Van Persie, który przecież i tak mógł nie grać, lepiej sobie poradzi z Marsylią, niż Messi z Viktorią Pilzno. Srogo. W meczu z Pilzno na Camp Nou Messi zdobyl jakies 2 punkty. Tak wiec nie byl to jakis pomysl "od czapy".