Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę, że korupcja w UEFA szaleje ostro, skoro Shaqiriemu nie policzono asysty przy pierwszym golu. No wiadomo, już przy stoliku ustalono, kto ma wygrać.

Opublikowano

(pipi)ens, przez parę kolejek w ogóle zapomniałem o FL na wp, i niczym Józek Wojciechowski utrzymywałem spory klub Kokosa niegrających kopaczy. Teraz przewietrzyłem szatnię i mam zamiar zakończyć rundę z przytupem. Bójcie się.

• 1 miesiąc temu...
Gość Ofsajd
Opublikowano

na uefie EL fantasy jedzie dalej, do jutra można robić transfery :)

btw. mam niezłe statsy:

0EjYG.png

Opublikowano

Kurde zapomniałem, że już dzisiaj polska liga startuje. No nic, może założę za tydzień, będzie wiekszy challenge wygrać.

Gość Ofsajd
Opublikowano

no chyba koło 13-14, jeszcze pare osób pewnie dołączy jak sobie przypomni (patrz: ogór) że liga ruszyła :D

Opublikowano

Patejuk, Mila, Cani, Nakoulma... kurde jakby mi nie skasowali nie wiem czemu ekipy na połowie sezonu, to bym w tej kolejce w cholerę punktów zdobył.

Gość Ofsajd
Opublikowano

szkoda że nie chciało mi się konta zakładać na fantasy CL :P

pewnie bym was pojechał tak jak w fantasy EL :D

ylwIT.png

tM8YG.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Co prawda wskutek ewidentnego spisku nie uznano Van Persiemu asysty przy bramce Vermaelena, ale szalony pościg i tak trwa. W lutym odrobiłem 20 pkt. do lidera, w marcu już 60. Widzę szanse na rzut na taśmę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja już mam trzy punkty mniej, bo układ odebrał Ozilowi asystę. Nie mam Messiego, więc dzisiaj pewnie znowu jakieś 50 pkt. różnicy się stworzy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

heh i znowu wyszło, że jestem wielkim ekspertem (LOL) :D

szkoda, że nikt prawie nie grał do końca, bo może różnica była by mniejsza.

może w przyszłym roku będzie ciekawiej.

na dzisiaj został tylko drivenba w którym zaczyna się robić ciekawie.