Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Kod do założonej przeze mnie ligi Forum PE do Fantasy Premier League:

418439-129236

Liga rusza za 2,5 tygodnia.

Gość Wściekły Pies
Opublikowano (edytowane)

Na wp można dołączać do Fantasy Ligi.

kod - 382903138

1) lukas - Fc Kręcina

to jest ekstraklasa?

2) ofsajd - acab

Edytowane przez Wściekły Pies
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Podbijam. Start ligi już jutro a jak na razie zapisało się tylko 8 uczestników.

Fantasy liga na wp. Kod do lig 382903138

1) FC Kręcina - ja

2) Qvstry - Qvstra

3) acab - Ofsajd

4) Wybierz rybę - Wielki K

5) RTS_Widzew - Bartg

6) FC Bukłak - Szpic

7) Sucha Psina AFC - Husain - KTO ?

8) Czerwone Robaki - Robak

Edytowane przez _lukas_
Opublikowano

No a ja podbijam angielską. W polską niestety nie mam czasu się bawić, nie mam już kompletnie pojęcia, kto tam gra.

Opublikowano (edytowane)

moja_obrona.jpg

Ciężka kolejka dla moich obrońców. W zasadzie to ciężka dla większości obrońców patrząc po liczbie strzelonych goli. Chyba bardziej się opłacało wystawiać nie grających zawodników.

Edytowane przez Alex van Cube
Opublikowano

cos czuje ze zaraz wszystkoch pokonam.

2 kolejki -18 pkt

nie ma zle ;)

Opublikowano

Minął kurde JEDEN TYDZIEŃ i już mnie nudzi dominacja Hazarda nad całą Potężną Premier League. Mógłby chociaż przez dwie pierwsze kolejki pograć źle, żeby ludzie go sprzedawali i spadł poniżej 10%, ale nie, musiał od razu.

Opublikowano

Małe zmiany w klubie. Transfery kosztowały mnie -8 pkt ale zaczynamy walkę o majstra!! Niepokoi mnie tylko fakt, że piłkarzy mam tylko z 5 klubów (3 z Górnika O.o). Będzie trzeba nad tym też popracować.

Opublikowano

Z okazji nowej kolejki PL chciałbym poinformować świat, że gdybym wziął do składu innych zawodników, których PRAWIE WZIĄŁEM, to miałbym więcej punktów. To ważne i pamiętajmy o tym.

Opublikowano

I nagle moją ostatnią nadzieją na cokolwiek w tej kolejce jest jutrzejszy mecz Liverpool-Arsenal. Kurde, jeśli Arsenal nie strzeli dziesięciu goli Liveerpoolowi, to już znaczy, że nikomu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Och, zapomniałem na śmierć. No cóż, tradycyjnie ułożę najlepszy możliwy skład bez Messiego i Ronaldo.

(5 sekund później)

Kurde co to za dziwny nowy system?

Edytowane przez ogqozo