YETI 10 944 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 W suplach Burneiki są min prohormony. http://allegro.pl/show_item.php?item=2151759127 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Widzę epi,tego pierwszego nie znam ze wzoru. Cytuj Odnośnik do komentarza
fazzeer 15 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Tak jak wspominaliście ceny jajek to tragedia ostatnio. Jakiś miesiąc czy dwa temu 10 "M" kosztowało ~4,5 zł, a teraz te same opakowanie jest po 7 zł. Na obecną chwilę kupiłem 90 sztuk po 55 gr, bezpośrednio z fermy. Przy czym są to jajka z dwoma żółtkami, ogromne dosłownie. Trochę dwa żółtka zalatują Czarnobylem, ale za to jakie opłacalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 672 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Kończąc wątek jajek ze wsi : a babcia, albo teściowa mieszkająca na wsi też by Wam liczyła 70 groszy ? Chyba wiadomo, że o taki układ mi chodziło, wpadam na weekend, dostaję do domu jakieś jajka itd, nie wiem, czy to takie nietypowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Jakbym miał kogoś na wsi,to nawet bym tych ze sklepów jeść nie chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Te prohormony to działają wogóle czy to jakiś chłyt marketingowy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Działają,tylko musi to być pewny towar,tak jak wszędzie są podróbki. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Efekty lepsze od kreatyny? Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 znajmoy na siłowni nie dawno skończył jeść epi, przybral 5 kilo suchej masy. Dobry efekt po tym był mówił, że dwie stówki go to kosztowało ,chyba półtora opakowania zjadł Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Kreatyna do tego nie ma startu Epi silny anabolik,w dużych dawkach działanie podobne do winstrolu(tylko mniej hepatoksyczny),zbija estrogeny,dzięki czemu idzie bardzo dobra jakościowo masa,dawki przy których trzeba brać osłonki na wątrobę i stawy to 50 mg dziennie,ale czuć już od 1 kapsa na dzień czyli 10 mg,dawka normalna to 10-20 mg Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 nastepne 4 tygodnie = hardcore mode on Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Czemu kupiłes kazeine w prochu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Ktoś ładnie w sklepie siano z ciebie ściągnął,bo po co ci CLA,które trzeba brać min 6 miechów?Kazeina?Na noc to lepiej twaróg,prędzej przydałoby się WPC. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Lepiej bys zrobił kupując dobre bcaa, carbo, witaminy i ewentualnie jakieś wpc a reszte wydał na dobre żarcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Casein ma super smak, bananowy smakuje prawie jak mleko z proszku co sie dostawalo jak sie bylo malym, biore ze soba do pracy i na noc, szybko i latwo co do CLA to nie wiem gdzie ty wyczytales 6 miesiecy, 6 tygodni szybciej, ale powiedzmy ze masz "racje" to i tak musze zaczac kiedys brac zeby nazbierac te 6 miesiecy co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Smakuje jak mleko w proszku bo kazeina to jak pewnie wiesz białko z przetworów mlecznych. które sie wchłania godzinami. Wpc też mają świetny smak. Ale takie 20-30 g białka na noc jednak zdecydowanie wole wszamać z twarogiem lekko posmarowanym jakąś marmoladą bądź dżemem. Szybko ,łatwo i lepiej. Dla mnie kupowanie kazeiny w prochu to pomyłka ale jak kto woli. Może gdybyś postawił bardziej na żarcie niż prochy ta masa lepiej by ci szła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Casein ma super smak, bananowy smakuje prawie jak mleko z proszku co sie dostawalo jak sie bylo malym, biore ze soba do pracy i na noc, szybko i latwo co do CLA to nie wiem gdzie ty wyczytales 6 miesiecy, 6 tygodni szybciej, ale powiedzmy ze masz "racje" to i tak musze zaczac kiedys brac zeby nazbierac te 6 miesiecy co nie? Z tej firmy każde białko jest smaczne,a co do CLA to są badania iż sensowne dawkowanie to 3 gramy dziennie przez 6 miechów,pomijam że to zdrowy tłuszcz ale to brzmi jak reklama HMB,żeby długo brać i dużo bulić(a każdy wie ze jak organizm potrzebuje HMB to syntetyzuje je sobie z leucyny),do tego po co ci coś,co w zamyśle wpływa na redukcję tłuszczu? Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Ile dałeś za ten zestaw? Napisz jak działa na ciebie no-xplode. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Ja aktualnie jestem na wycince. Zaczalem tydz temu z waga startowa 82,5 kg na 180cm. Po tygodniu jest ok 81,4 kg. Dieta -500kcal, 3x w tyg trening + 2 interwaly w tyg + rower w weekend z dziewczyna. Suplementacja: Thermo stim, bcaa, bialko uns econo, ktore kurewnie polecam!!!!, omega 3 i vitaminy dla sportowcow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 A czemu tak polecasz to białko?Thermo stim to ciebie za bardzo nie popali,jedynie co,to może chęci da do biegania. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Szukalem ekonomicznego bialka, kumpel mi polecil te uns econo. patrze, polska firma, ok 35zl za 700g. Mowie a kupie, kupilem i wrazenia jak najbardziej pozytywne. Zapach/smak intensywny, smaczny. Z mlekiem smakuje jak szejk ( mam 700g banana i 700g czeko). Nie pieni sie jak np ostrowia. Ogolnie ejstem bardzo zadowolony z tego bialka bo akurat w tym momecie mam ograniczony budzet. No thermo wlasnie slabiutko, pobudzenie i kopniak niby jest ale nie pali.. Jak kiedys wycinalem sie na thermo speedzie ex to duzo lepiej poszlo,.. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Ktos tam sie podniecał podobnie tanim polskim białeczkiem sfd. Wyszło w badaniach że większośc to kurewnie super sojowe białko. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 (edytowane) Ktos tam sie podniecał podobnie tanim polskim białeczkiem sfd. Wyszło w badaniach że większośc to kurewnie super sojowe białko. masz gdzies tego arta ? Chetnie bym poczytal bo na sfd SFD ECONO TO NAJLEPSIEJSZE BIALKO a cos mam; http://www.sfd.pl/SFD_WPC_Protein_ECONO_80__Oświadczenie_Zarządu_SFD_S.A.-t813616.html http://www.sfd.pl/Wymiana_SFD__SFD_WPC_Protein_ECONO_soja_-t825840.html Edytowane 20 Marca 2012 przez wronerro Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Był dym,bo wszyscy się jarali suplami SFD a wyszło że soja w środku,do tego ich "holenderskie"Abnexen to firma krzak,sypana gdzieś w pl.Pienienie się białka to nic złego,tak zachowuje się wpc,wystarczy dosypać soi(lecytyny)...by się nie pieniło Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 (edytowane) Ktos tam sie podniecał podobnie tanim polskim białeczkiem sfd. Wyszło w badaniach że większośc to kurewnie super sojowe białko. masz gdzies tego arta ? Chetnie bym poczytal bo na sfd SFD ECONO TO NAJLEPSIEJSZE BIALKO a cos mam; http://www.sfd.pl/SF...A.-t813616.html http://www.sfd.pl/Wy...a_-t825840.html przeczytaj jeszcze raz pogrubione zdanie i je przemyśl Bądźmy szczerzy. Dobry towar , dobrze kosztuje, tak jest ze wszystkim. Nie ma okazji na tanie samochody, tak samo nie ma okazji na tanie białko. Jesli jest w cenie ostrowii która to syf jesli chodzi o rozp. i smak ale przynajmniej jest takim białkiem jak trzeba, a te białko dobrze sie rozpuszcza, świetnie smakuje to chyba logiczne że powinna zapalic sie tobie lampka że coś tu nie gra. Radziłbym jak już inwestować w suple to w suple znanych marek. Co do sfd to kasują posty które mówią źle o ich sklepie jak i towarch więc mówi to samo za siebie. 35zł? Białko kosztuje dwa razy tyle. Poza tym pomyśl za 35 zł masz ok 2kg piersi z kury co daje 400g białka tutaj masz jego ok 600 czy ile tam. A więc to nie możliwe bo zawsze dobre prochowe białko wychodzi mniej więcej tak samo cenowo jak białko z żarcia. Edytowane 21 Marca 2012 przez canabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi