Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

To jest na serio czy jajca?

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 368,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

Przypomniał mi sie Masa

• 5 tygodni później...
Opublikowano

a nie wiem, może

pare lat temu jakiś paparazzi złapał go na plaży gdzie wyglądał jak mój ś.w. dziadek Józef

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Tylko że on nic nie ćwiczył wtedy,bo był po operacji serca.Teraz Stallone napisał że Arni wziął się za siebie do filmu.

Opublikowano

A to zdjecie na plazy to byl fejk swoja droga.

Opublikowano

:o

co oni w tych stanach w siebie ładują, że tak wyglądajo

Opublikowano

:o

co oni w tych stanach w siebie ładują, że tak wyglądajo

Przecież to jest były kulturysta,robi to konsekwentnie i dlatego tak wygląda,zresztą jak Franz Zane.

Edytowane przez Litwin25

Opublikowano

Na pewno bierze testosteron, może hormon wzrostu. W takim wieku, na czysto taka sylwetka nie jest możliwa, nawet gdyby koleś ćwiczył non stop przez kilkanaście lat.

Opublikowano

Na pewno bierze testosteron, może hormon wzrostu. W takim wieku, na czysto taka sylwetka nie jest możliwa, nawet gdyby koleś ćwiczył non stop przez kilkanaście lat.

Nie pisz tak,bo zepsujesz komuś wyobrażenia :P Ktoś kto ma pojęcie,to wie że te 2 środki to mus by tak wyglądać,szczególnie w tym wieku.

Opublikowano

]small_the%20many%20bodies%20of%20christian%20bale.jpg

To jest dla mnie kozak. Na uznanie zasługuje szczególnie roczna metamorfoza od "Mechanika" do "Batmana: początek"

Opublikowano

pamięć mięśniowa, dieta, prywatny trener i sterydy

ale i tak kozak i szacunek za przemiany

Edytowane przez sosnaa

Opublikowano

Oglądałem chwilę 'The Machinist', był jakoś niedawno w tv. Bale wyglądał strasznie sztucznie. Nie wierzę, że to jego zwykły wygląd a nie obróbka komputerowa. Nawet ze sterydami zrobić 30 kg masy w rok to jest wg mnie nie możliwe raczej. W ogóle to dziwne strasznie. 2004 - 55 kg, 2005 - 86 kg a w 2006 - 61 kg. Dziwne to.

Edytowane przez fazzeer

Opublikowano

Przeczytajcie jeszcze dopisek- przytył ponad 45 kg po "Mechaniku".

Ja myślę podobnie jak sosnaa i dodam do tego mase ciężkiej pracy ze strony Bael'a

Opublikowano

Jeśli to prawda to również podziwiam wisiłek (nawet jeśli to na sterydach było), ale wydaje mi się to bardzo nierealne.

Opublikowano

Jest coś takiego jak pamięć mięśniowa,jeżeli kiedyś ważyłeś 85 kg,później schudłeś do 65kg to łatwo przy odpowiedniej diecie i treningu wrócisz do tego.Każdy trening na siłowni rozrywa sploty DNA,konkretnie te odpowiedzialne za masę mięśniowa,dzięki czemu jakby od nowa je piszemy,wiadomo ze w ograniczonym stopniu,ale to pozwala mieć trwałe efekty treningu.

Opublikowano

Wiem co to pamięć mięśniowa, w każdym razie jeśli to prawda, że dobił 45 kg w pół roku to wielki podziw. Chodź z drugiej strony, szybko się wykrusza z tej masy.