Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 368,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

hajsu to 1240 plus jakieś grosze za dokumenty na koniec. jak bym był po AWFie to pare stówek mniej i dużo mniej teorii, jeden egzamin mniej. zajęć praktycznych jest 75 h , potem też egzamin z techniki wykonywania poszczególnych ćwiczeń. na koniec pare godzin praktyk na jakimś dowolnie wybranym obiekcie i stempel. muszę jeszcze poogarniać regulaminy zawodów kulturystycznych, nigdy mnie one specjalnie nie interesowały.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mnie śmieszą goście, którzy np. robią rekord na klate, opuszczają sztangę co najwyżej na 3/4 wysokości i drą się poszło !!!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie znalazłem tematu o takich zagadnieniach, więc zapytam tu. Czy ktoś z Warszawy może polecić siłownię na Woli, w okolicach ulicy Jana Olbrachta, Redutowej ? Lub nieco dalej w tych mniej więcej okolicach.

Opublikowano

dziś miałem warsztaty z pleców. bardzo złożony i techniczny temat . w sumie to obawiałem się trochę o klasyczny martwy ciąg i wiosłowanie w opadzie , tymczasem przejechałem się na drążku i wiosłowaniu na wyciągu dolnym. z darkiem karpińskim zajęcia mamy, spoko typ.

Opublikowano
:( u nas na gym niedawno był kus z Głuchowskim, trochę żałuję że się nie zapisałem, ale 1,500 to kosztowało.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Trening przy przeziębieniu - robic czy nie?

Szybkim tempem + steper na wyciśnięcie potu + ciepły prysznic i do domu, czy przesunąć na następny dzień i się zregenerowac?

Opublikowano

Moralniaka masz?

Jeżeli lekkie przeziębienie to zawsze idę na trening wypocę z siebie wszystko a po paru seriach już mi przeziębienie nie przeszkadza ale jak mocno mnie skręca i nie mam sił to nie ma mowy bym szedł.Wtedy tylko się męczę i mniej efektywnie ćwicze.

Opublikowano

nie szanowny kolego nie mam morlalniaka, waham się bo mnie dzisiaj rano poskręcało, ale myslę ze pójdę trochę wypocić.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
jakby ktos znal filmiki z podobnymi cwiczeniami osob o sylwetce fightera, to prosze o jakies info na pw :]
nie ma czegoś takiego jak "sylwetka fightera". porównaj sobie sylwetki najlepszych fighterów 21 wieku, fedora emelianenki i andersona silvy. albo mike'a tysona z brucem lee. do kontrastu dorzuć alistera oveerema.
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Znaczy się często widuje na siłowni ludzi , którzy zawodowo uprawiają sporty walki i bardzo często robią te ćwiczenie.Mówią że bardzo wzmacnia kark.Ale co oni tam wiedzą...

Edytowane przez szarku123