Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Warszawka? Gdzie latasz?
U mnie zmiana też wyszła na lepsze, aczkolwiek tęsknie za swoją undergroundową siłką w piwnicy za 50zł. :<

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 368,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

Warszawianka Fitness Park.

Zaraz wychodze, tylko kasze dojem ;f

Opublikowano

hammery są prze ch.uj, szczególnie te na klatkę <3

Opublikowano

O kurfa, wrocilem. Chlopakyyy, tak obreczy barkowej to nigdy nie czulem :|

Jestem na nastepnym stopniu wtajemniczenia.

Pokoj > piwnica > silka na uczelni > dobra silka > lepsza silka > silka KOZAK

Nie da sie juz wrocic na poprzedni level ;/

Opublikowano

Tez bym sobie pochodził na jakiś duży metraż (i żeby dziewczęta przychodziły może..) ale sie przyzwyczailem do tej gdzie chodzę i klimat mi pasuje. Ostatnio wstawili w chodziaki nowe ( nie bieżnie, tylko takie no.. chodziaki :) )i są cały czas okupywane, wszyscy przeszli ze steperów na nie. He, a 1 stary lekko popsuty stoi biedy nie uzywany, czasami zeby mu nie bylo przykro to na nim pobiegam chwilę...

... jak te nowe są zajęte

Opublikowano

Dużo liczą za wejście/karnet?

Opublikowano

Przydałaby się jakaś zasada w netykiecie, co do stosowania znaczków "<", ">".  Jak czytam że X > Y, to rozumiem, że autor ma w domyśle lepsze zdanie o X. Ale rozumiem że nie o to ci chodziło?

Opublikowano

To są przecinki między kolejnymi levelami super sajana jaczesa

Opublikowano

Manor poyebalo mi sie, mialo byc w druga strone xd Tak to jest jak sie pisze na szybko na telefonie podczas stawiania kloca.

Przy okazji znaczy to rowniez to co napisali chlopaki :sorcerer:

Fisiu: ja mam benefit, ale chyba 159/m-c do 17 i 2 paki/m-c open. Tyle, ze w pakiecie masz jeszcze saune i wszystkie fitnessy, fat burnery, crossfity, boksy, etc.

Od czasu do czasu sa promocje fajne.

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Fisiu: ja mam benefit, ale chyba 159/m-c do 17 i 2 paki/m-c open. Tyle, ze w pakiecie masz jeszcze saune i wszystkie fitnessy, fat burnery, crossfity, boksy, etc.

Od czasu do czasu sa promocje fajne.

To akurat dobry deal. Ja chodzę do Platinium Fitness, mają sieć w Krakowie. Za karnet płacę 99PLN na miesiąc, na OPEN 24/H do jednego klubu. Przy dopłacie 20 zł można mieć open na wszystkie kluby. Problem w tym, że wczoraj była awaria instalacji przy saunie i siłownie się... spaliła. Dostałem informację, że mogę chodzić do wszystkich klubów Platinium w Krakowie. W porządku, szkoda że do najbliższego mam 40 minut :(

EDIT: Wcześniej śmigałem do Perfect Gym - 149PLN/msc, ale wyposażenie sprzętu i ogólnie ekipa była na wysokim poziomie. Mają tylko bardzo niekorzystne umowy dla kogoś kto chce potrenować powiedzmy miesiąc, góra dwa; bądź zerwać karnet w dowolnym momencie. BTW. Założycielem tej siłowni jest kibic klubu piłkarskiego z mojego rodzimego miasta :)

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

73424316219420727027519.jpg

Jakie Statham ma/miał monstrualne plecy :D No i rispekt w c**j za ludzką flagę :D

Opublikowano

:D foto kulturysty z Rosji mnie rozwaliło.

Mam nadzieję ze umrą.

Edytowane przez humanno

Opublikowano

Silowniana lanserka (*)

Opublikowano

Brak zaplecza intelektualnego = tanie gusta = brak smaku = polaki biedaki cebulaki

Opublikowano

559730_10152624309240105_172080179_n_zps
Jak u Was, w jaki celujecie?

Opublikowano

U mnie to jest dziwne - w niektórych miejscach wiecej, w innych mniej.

Opublikowano

15-18% niestety. BTW - Czerstwy, jak ćwiczyć nogi, jeśli przy fladze nie daję rady ich wyprostować?

Opublikowano

Co maja nogi do tego?

Opublikowano

Przeciez to brzuch i prostowniki glownie trzymaja te nogi, wiec na tym sie skup. Jaki kolo.

Opublikowano

jw. potrzeba bardzo silnego brzucha zeby utrzymac flage, ogolnie siła core muscle, nogi nie maja znaczenia