Skocz do zawartości

OFFTOPIC

yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale co chcesz wiedziec dokladnie? Bo jeden kolega, ktory ma tam znajomego kupowal od nich gryfy (prosty, mocno lamany i dwa krotkie) i obciazenie powlekane, ktore zaczelo mu sie kruszyc, ale kupowal to za smieszna cene za kg i nie zaluje. Ja najprawdopodobniej tez bede bral od nich

Opublikowano

Nie wiem gdzie napisać, ale w sumie się pochwalę. Poza siłownią regularnie, ostatnia przynajmniej raz w tygodniu, a czasami dwa, w zależności od czasu chodzę na osiedle na te takie pseudo siłownie. Głównie drążek, ale pare innych rzeczy na niektórych rzeczach też fajnie można zrobić. A pochwalić się chciałem tym, że w końcu nauczyłem się robić muscle upy. No nie tak ładne jak Hannibal, jeszcze nie, ale jednak umiem po podciągnięciu wyebać się na górę na drążek. Koślawo, póki co zarzucając w sumie jedną rękę i dopiero drugą, ale jednak jest. Może dla Was koksów to pestka, ale ja się jaram tym jak flota stanisa. 

Ogólnie fajna odmiana od takiej typowej siłowni, ta kalistenika. Polecam :)

Opublikowano

Szkoda, ze nie stworzyli kanaly bedac szczypiorami.

Wtedy wszyscy bylibysmy swiadkami ich metamorfozy.

Jak np ten przyglup "SIEMA PREZESIE KULTURYSTYKI STO PRO", a oni stworzyli kanal

bedac juz wycietymi bykami i teraz racza nas filmikami z procesu doszlifowania formy...

Opublikowano

ten typ siema prezesie to w ogóle jest do przerobienia na obciążniki

ja wciąż jestem n00bem, ale jak porównuje siebie ze zdjeciami sprzed roku znad morza to aż mi serducho rośnie co można zrobic dzięki silnej woli i systematyczności

a będzie tylko lepiej, co mnie (pipi)a cieszy niezmiernie :D

Opublikowano (edytowane)

Badanie składu ciała.Chociaz mi wyszło 12% ale spartakusy mówią że nie bo nie :)

Czasem ciesze sie jednak że jestem endo jak patrze ile niektórzy musza wpier.dalać :)

No ale Owca nie ma co sie oszukiwac kozak sylwetka

Edytowane przez kanabis