yaczes 14 464 Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Za kilka lat bedziesz mial rozyebane stawy, good luck ;f Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Już mam Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 (edytowane) Staw skokowy mam tak nadwyrężony że nie mogę dłużej niż na dwie minuty ukucnąć. Jestem kaleką Ale teraz po cyklu na regeneracji kupuje animal flexa, nie ma bata Edytowane 7 Listopada 2013 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Wiem ze ty masz, mowilem do swiezaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Ale teraz po cyklu na regeneracji kupuje animal flexa, nie ma bata Polecam Trec Joint Therapy. Wyleczyłem tym zajechane kolana i łokieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 (edytowane) znajde gdzieś obciążenia w ludzkiej cenie? miał ktoś do czynienia z obciążeniami ze zbrojonego betonu? typek ode mnie z miasta ma do sprzedania, ale nie wiem czy mi sie kilka kilo nie wykruszy potem Edytowane 7 Listopada 2013 przez maciucha Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Ze zbrojonego betonu ? Obawiam się, że koleś ma niezłą wyobraźnię. Bez sensu jest zbroić tak małe elementy, no i ciężko byłoby zrobić takie obciążenie ze względu na uwzględnienie masy pręta. Generalnie, obciążenia wylewane z betonu i tym podobnych rzeczy raczej się unika ze względu na uszczerbki, o których mówiłeś. Najtaniej będzie poszukać jakiegoś używanego sprzętu w swojej okolicy, żeby spokojnie samemu to przewieźć. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Miałem kiedyś z betonu, fakt tanio i nawet dosyć długo wytrzymały. Były obudowane plastykiem. Ale z czasem beton zaczął się kruszyć i wysypywac i była ch.ujnia Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 wygląd i samopouczicie pierdyliard razy do przodu wyobraź sobie o ile by wzrosło gdybyś dostał nike jak wy musicie napyerdalać, że już sobie stawy pokasowaliście, to ja nie wiem. prawdziwi hardkorowcy. szacun. figaro - 180 to nie jest niski. wszystkie poniżej 180 jest niskie albo bardzo niskie żarcie powiedz co lubisz jeść, co możesz jeść, kiedy i w jakich ilościach. z tego się wybierze co wypadałoby jeść i ewentualnie coś się doda. jak ktoś ci powie, że musisz jeść to, to i to, żeby być dużym i silnym, to możesz się z niego śmiać. nie daj się namówić na żadne odżywy, nie ma sensu teraz. nie musisz liczyć kalorii. możesz, ale na razie nie ma to większego znaczenia. wszystko na oko. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Stawy raczej się psują od braku techniki i za dużych ambicji co do ciężaru.Chyba że mowa o kimś z dużym stażem. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Taa, ja juz widze te mordercze treningi. Bujanie, zarzucanie itd. Bez wyczucia miesnia. Bo przeciez sila mysi byc. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Stawy raczej się psują od braku techniki i za dużych ambicji co do ciężaru.Chyba że mowa o kimś z dużym stażem. No troche w tym jest racji bo mysle że to przez moje początki gdzie od razu chciałem tyrać jak mr. olympia Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Podobno sie wziął za siebie ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Oj tam. Na masie i bez pompy to inaczej wyglądać się nie da :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 (edytowane) Gdyby nie brał tego co brał, a ćwiczył tak, jak ćwiczył, to wyglądałby teraz o niebo lepiej. Edytowane 9 Listopada 2013 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Ale o niebo gorzej niż wygrywając Mr.Olympia Młodym sie jest raz, mając teraz wiek emerytalny ma wy.je.bane, co wygrał to jego. A i tak pewnie nie brał połowy dawk tego co biorą teraz Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Branie nie ma nic do tego. Przestal cwiczyc i wystarczy. Koks sam nie porobi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 (edytowane) Gdyby nie brał tego co brał, a ćwiczył tak, jak ćwiczył, to wyglądałby teraz o niebo lepiej. a co brał ? Edytowane 9 Listopada 2013 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Branie nie ma nic do tego. Przestal cwiczyc i wystarczy. Koks sam nie porobi. Ma Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Wazne ze jest zyjaca legenda. Ma cos czego my miec nie bedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 mature? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 kobiete 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 czy konsolomaniacy oraz etatowi tatusiowie pracujący w domu mogliby poszukać sobie innych tematów z którymi nic ich nie łączy, a w których obecność ich będzie jakkolwiek wskazana ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 wygląd i samopouczicie pierdyliard razy do przodu wyobraź sobie o ile by wzrosło gdybyś dostał nike jak wy musicie napyerdalać, że już sobie stawy pokasowaliście, to ja nie wiem. prawdziwi hardkorowcy. szacun. figaro - 180 to nie jest niski. wszystkie poniżej 180 jest niskie albo bardzo niskie żarcie powiedz co lubisz jeść, co możesz jeść, kiedy i w jakich ilościach. z tego się wybierze co wypadałoby jeść i ewentualnie coś się doda. jak ktoś ci powie, że musisz jeść to, to i to, żeby być dużym i silnym, to możesz się z niego śmiać. nie daj się namówić na żadne odżywy, nie ma sensu teraz. nie musisz liczyć kalorii. możesz, ale na razie nie ma to większego znaczenia. wszystko na oko. 180 to jest niski, ale to nie temat na to. tak czy inaczej, ja mogę jeść wszystko, chrum. jadam rzadko, w małych ilościach gdyż niestety mam bardzo niski apetyt i potrafię czasem zjeść tylko kolację w dniu. nie wiem co tu dodać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi