Litwin81 1 155 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 Powiedział zalany wieprz 160 wzrostu xD Chciałbyś Dla ciebie moje zalanie to nie osiągalna forma,ale nawet jeśli,to tylko pokazuje jaka wiedza w tobie drzemie chłopcze z ksywką jak narkotyk Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 Twoja forma? xD Prosze cie. idź lepiej świętowac 15 tysięczny zestrzelony samolot w grze komputerowej Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 Szkoda że nawet to tobie nie wychodzi,a jedyna twoja aktywność ogranicza się do rozsiewania debilnych rad,bo jak ktoś wyglądający tak jak ty może komuś doradzać? Jedź pyzy a będzie masa?Bez pyz nie mam masy? Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 Hipokryta xD A jak ktoś wyglądający jak ty może udzielać rad i pisac o swojej wielkiej wiedzy skoro wygląda jak pi.zda w dodatku kurdupel? I te ciągłe zachwalanie syfu z fitmaxu bo go sprzedajesz żałosne Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 (edytowane) To i tak mniejszego kalibru żal doopy niż twoja"umięśniona"sylwetka Hipokrytą byłbym jak bym był zalany i tobie rad udzielał,jak pisałem,na dziś dzień moja masówka to twoja życiówka. Jak możesz pisać że Fitmax to syf,skoro nic od nich nie jadłeś? Edytowane 19 grudnia 2013 przez Litwin25 Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 Hipokryta xD A jak ktoś wyglądający jak ty może udzielać rad i pisac o swojej wielkiej wiedzy skoro wygląda jak pi.zda w dodatku kurdupel? według mnie dobrze wygląda. rozumiem, że sporo się u ciebie wydarzyło i mógłbyś nas pozytywnie zaskoczyć ? Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 19 grudnia 2013 Autor Opublikowano 19 grudnia 2013 wow, ale ci sila skoczyla na bary litwin! dopiero co wrzucales filmiki jak hartujesz 60 hg stali na klacie, a teraz na lajcie robisz 80 kg na serie na bary. Szacun! Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 wow, ale ci sila skoczyla na bary litwin! dopiero co wrzucales filmiki jak hartujesz 60 hg stali na klacie Yaczes ja aż takiej sklerozy nie mam,te 60 kg to były hantle na skosie,którymi tez robiłem barki a ty nie dawałeś wiary 80 kg na 6 razy robię na gryfie.Chyba różnicy tłumaczyć nie muszę? Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 Hipokryta xD A jak ktoś wyglądający jak ty może udzielać rad i pisac o swojej wielkiej wiedzy skoro wygląda jak pi.zda w dodatku kurdupel? według mnie dobrze wygląda. rozumiem, że sporo się u ciebie wydarzyło i mógłbyś nas pozytywnie zaskoczyć ? No skoro wtedy ćwiczyłem po dwa miesiące z przerwami a teraz ćwicze prawie rok non stop to chyba nie wyglądam gorzej , logicznie pomyśl Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 (edytowane) To pochwal się sobą,skoro z taką pewnością szydziłeś ze mnie.Wiesz jak to mówią,foki albo to co mówisz nie ma znaczenia Edytowane 19 grudnia 2013 przez Litwin25 Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 To samo można o tobie powiedzieć Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 To samo można o tobie powiedzieć Kanabis przestań pisać na forum będąc zbakanym. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 Litwin przestań pisać na forum Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 Litwin przestań pisać na forum Taką metodą nic nie zyskasz,najpierw próbowałeś zaprzeczać,teraz powtarzasz po mnie,masz jakieś własne przemyślenia czy forum to cały twój światopogląd? Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 Forum to cały mój światopogląd Ale co ja mam zyskać? xD Troluje i czerpie z tego przyjemnośc , jestes jak moj osobisty błazen, cały czas sie smieje pisząc z tobą a tobie już żyłka pęka jak napisałem że masz tylko 3 odżywki do wyboru w swoim straganie odpisuj szybko bo jutro już mi sie to znudzi i nie będe tobie niestety odpisywał Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 Fakt, litwin szczególnie ładnie wyrobił mięśnie pleców wg mnie. Kanabis to kiedy pochwalisz się efektami?;-) Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 Na wiosne tak jak obiecałem przecież. Razem z kobikiem wrzucamy fotki. Umowa to umowa c'nie No mięsnie klatki i brzucha też wyrobił, było widac na filmiku Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 Wrocilem do regularnych treningow po miesiacu cwiczenia raz w tygodniu z kolejnym poziomem Lafaya. Przestalem cwiczyc z powodu tygodnia ostrej choroby, po ktorej nie moglem sie zmobilizowac i wrocic do cwiczenia. A bylem juz blisko zamawiania suplementow. Az do dzisiaj, kiedy powiedzialem sobie dosc i za cel postawilem sobie 38-40cm w lapie bez pompy i 75kg wagi. Niestety przez ten miesiac troche mnie podlalo, a szczegolnei biodra przez rozpuste w jedzeniu i wpyerdalanie slodyczy i fastfoodow prawie co tydzien - organizm domagal sie tego po prawie 3ech latach sporadycznego jedzenia tego go.wna. Za to teraz czuje kazdy miesien, ktory byl dzisiaj robiony i czuje sie zayebiscie. Pewnie problemy ze spaniem tez odejda jak reka odjal. Wakacje 2014 przybywam! 1 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 Troluje i czerpie z tego przyjemnośc , jestes jak moj osobisty błazen, cały czas sie smieje pisząc z tobą a tobie już żyłka pęka jak napisałem że masz tylko 3 odżywki do wyboru w swoim straganie odpisuj szybko bo jutro już mi sie to znudzi i nie będe tobie niestety odpisywał Trolujesz?Ja mam wrażenie jakbym pisał z uwstecznionym dzieciakiem,nic co napisałeś nie poirytowało mnie,co najwyżej rozbawiło że faktycznie masz 3 neurony w mózgu Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 Oho, znów zabolało Idź może przeleć sobie nad bałtykiem czy gdzie tam sie strzela i lata w tych twoich samolotach. Koniec balu , wystarczy Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 (edytowane) Wiesz że to wynik z Bf3 ? A co miało zaboleć?Że nie zaprzeczasz temu że będąc alkoholikiem zniszczyłeś sobie mózg?Aż tak blisko nie jesteśmy by miało mnie to obchodzić. Edytowane 19 grudnia 2013 przez Litwin25 Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 Aha bf3. Zrobiłeś teraz na mnie wrażenie. Przepraszam za wszystkie złe słowa. szacun żołnierzu! Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 (edytowane) Hipokryta xD A jak ktoś wyglądający jak ty może udzielać rad i pisac o swojej wielkiej wiedzy skoro wygląda jak pi.zda w dodatku kurdupel? według mnie dobrze wygląda. rozumiem, że sporo się u ciebie wydarzyło i mógłbyś nas pozytywnie zaskoczyć ? No skoro wtedy ćwiczyłem po dwa miesiące z przerwami a teraz ćwicze prawie rok non stop to chyba nie wyglądam gorzej , logicznie pomyśl no nie wiem jak teraz wyglądasz i nie wiem o jakiej logice mówisz. ale skoro litwin to dla ciebie taki cienias, nabijasz się jaki jest mały i zalany, to wnioskuje, że musisz być nieźle doyebany i wycięty, skoro tak go lekceważysz. czyli zrobiłeś jakiś kosmiczny postęp przez ten rok, bo wcześniej to było mocno średnio. jaczes - wrzucał przecież filmik gdzie robił tą stówką 12 ruchów, więc nie gadaj o jakichś 60 na klate, bo to nawet głupio brzmi Edytowane 19 grudnia 2013 przez Kazub Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 Aha bf3. Zrobiłeś teraz na mnie wrażenie. Przepraszam za wszystkie złe słowa. szacun żołnierzu! Po prostu myślałem iż wiesz że w Bf3 nie lata się nad Bałtykiem Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 (edytowane) Hipokryta xD A jak ktoś wyglądający jak ty może udzielać rad i pisac o swojej wielkiej wiedzy skoro wygląda jak pi.zda w dodatku kurdupel? według mnie dobrze wygląda. rozumiem, że sporo się u ciebie wydarzyło i mógłbyś nas pozytywnie zaskoczyć ? No skoro wtedy ćwiczyłem po dwa miesiące z przerwami a teraz ćwicze prawie rok non stop to chyba nie wyglądam gorzej , logicznie pomyśl no nie wiem jak teraz wyglądasz i nie wiem o jakiej logice mówisz. ale skoro litwin to dla ciebie taki cienias, nabijasz się jaki jest mały i zalany, to wnioskuje, że musisz być nieźle doyebany i wycięty, skoro tak go lekceważysz. czyli zrobiłeś jakiś kosmiczny postęp przez ten rok, bo wcześniej to było mono średnio. Szkoda że nie zauważyłeś że to on zaczął sie nabijać ze mnie i wyzywać od pyzatych chłopców a ja tylko podjęłem dla czystego funu i nudy tę jakże skretyniałą konwersacje. Już? No i równie dobrze ja moge powiedzieć o tobie że musisz wyglądać jak coleman skoro ważysz 104 kilo i każdy sie tobą zachwyca kto był na zlocie a ja również pamiętam ciebie jedynie z fotki na której wyglądasz mocno średnio i ważysz 80kg. Bez spiny, po prostu ja też nie wiem jak wyglądasz ale nie jade ci z tekstami że musiałeś zrobić niebywały progres z 80kg na 104 i że napewno jestes przy tym mega wycięty i wogóle mr.olympia. Bo wiem że tak sie nie da. Edytowane 19 grudnia 2013 przez kanabis Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi