Litwin81 1 155 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 Przypominam abyś nie przeinaczał faktów,zacząłeś cisnąć"nowego" i na moje pytanie dlaczego to robisz,skoro sam imprezowałeś zacząłeś być agresywny kabi Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 Na wiosnę każdy odsloni karty i będzie porownanie #goty2 się szykuje Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 Ale ja nie rozmawiam z tobą tylko z kazubem więc sie nie wpier.dalaj oki? Wracaj do battlefielda. Dla mnie jesteś czubem który mnie wyzywał na priv że faszeruje swoją kobiete sterydami. Nie chce być jakkolwiek kojarzony z tobą m'kej? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 Ale ja nie rozmawiam z tobą tylko z kazubem więc sie nie wpier.dalaj oki? Wracaj do battlefielda. Dla mnie jesteś czubem który mnie wyzywał na priv że faszeruje swoją kobiete sterydami. Nie chce być jakkolwiek kojarzony z tobą m'kej? O ludzie,a jak chciałeś byś kojarzony ze mną gdyby nie nasze potyczki słowne? Co do pigułek to widzę że bardzo ciebie zabolała ta rozmowa Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 Jasne, od razu jej zakazałem brać tabletek. Powiedziałem jej że jej ginekolog nie ma racji tylko ty, od razu wyrzuciła całe pudełko Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 Szkoda że nie zauważyłeś że to on zaczął sie nabijać ze mnie i wyzywać od pyzatych chłopców a ja tylko podjęłem dla czystego funu i nudy tę jakże skretyniałą konwersacje. Już? nie, jeszcze nie. kto co zaczął, to zaraz se przypomne, widze natomiast, jak bez hamulców drwisz z jego formy. nazwał cie pyzatym chłopcem, bo faktycznie byłeś zalany. dla czystego fanu i nudy napadasz na ludzi i urządzasz drwiny ? jesteś jakiś zyebany ? No i równie dobrze ja moge powiedzieć o tobie że musisz wyglądać jak coleman skoro ważysz 104 kilo coleman na masie dobijał do 150, nie wydurniaj się na tamtej focie ważyłem 85, nie 80 nie jade ci z tekstami że musiałeś zrobić niebywały progres z 80kg na 104 i że napewno jestes przy tym mega wycięty i wogóle mr.olympia a czy ci jade ? to ty masz głupią reakcję, że wszystko traktujesz, jak atak na swoją osobę. po prostu twierdze, że wtedy nie miałeś do niego startu i skoro teraz go lekceważysz, to znaczy, że musisz być w dużo lepszej formie niż on. swego czasu z wronerrem było tak, że wszyscy uznali, że wygląda dobrze, tylko ty darłeś łacha z bulem du.py i na szczekaniu się skończyło. i nie pyerdol teraz o żadnym trolingu, bo chlapaniem jęzorem ustawiłeś sobie poprzeczkę. chce zobaczyć jak miażdżysz wronka i litwina formą. już masz ten czas do wiosny, więc się spinaj, bo inaczej bedzie kicha. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 (edytowane) Dla mnie jesteś czubem który mnie wyzywał na priv że faszeruje swoją kobiete sterydami. przecież wrzucałeś to nawet na forum i on po prostu porównał tabletki do sterydów, bo oba mają działanie hormonalne, a ty odebrałeś to jako atak na siebie i twoją dziewczynę ? w pytaniu był prosty przekaz - skoro hejt na sterydy, to dlaczego tabletki anty takie super ? ja nie wiem, gdzie ty się tam doszukałeś, że on sugeruje, że anty to zło i twoja dziewczyna ma przestać. no sprawdziłem jak wyglądało to twoje "podjęcie" w obronie koniecznej. 1. litwin pyta czy to nie przez imprezowanie popadłeś w nałóg 2. odpowiadasz że nie i jak zwykle mało wie (oczywiście z tym demonstrującym pełen luz i pewność siebie uśmieszkiem) 3. no to znowu pyta jak to z tobą było 4. nazywasz go karłem i lamusem (znowu uśmieszek) 5. potem idiotą i jeszcze jakoś wow Edytowane 19 grudnia 2013 przez Kazub Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 19 grudnia 2013 Autor Opublikowano 19 grudnia 2013 Hipokryta xD A jak ktoś wyglądający jak ty może udzielać rad i pisac o swojej wielkiej wiedzy skoro wygląda jak pi.zda w dodatku kurdupel? według mnie dobrze wygląda. rozumiem, że sporo się u ciebie wydarzyło i mógłbyś nas pozytywnie zaskoczyć ? No skoro wtedy ćwiczyłem po dwa miesiące z przerwami a teraz ćwicze prawie rok non stop to chyba nie wyglądam gorzej , logicznie pomyśl no nie wiem jak teraz wyglądasz i nie wiem o jakiej logice mówisz. ale skoro litwin to dla ciebie taki cienias, nabijasz się jaki jest mały i zalany, to wnioskuje, że musisz być nieźle doyebany i wycięty, skoro tak go lekceważysz. czyli zrobiłeś jakiś kosmiczny postęp przez ten rok, bo wcześniej to było mocno średnio. jaczes - wrzucał przecież filmik gdzie robił tą stówką 12 ruchów, więc nie gadaj o jakichś 60 na klate, bo to nawet głupio brzmi Wrzucal jak macha 2 x po 30 kg i to niby bylo kozackie. Tak kozackie, ze zaraz skasowal. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 (edytowane) to było na barki pod skosem a nie na klate i nie 2x a 10. nie wiem tez po co to wrzucał, huy nie ciężar Edytowane 19 grudnia 2013 przez Kazub Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 19 grudnia 2013 Autor Opublikowano 19 grudnia 2013 (edytowane) Jak na barki pod skosem? Wysoki skos klata. 2 x w sensie 2 hantle. Jak to po chuy wrzucal? Wedlug niego to kozacki wynik. Ok, dzisaj zrobilem po 42 kg na lape na skosie 15 razy i w ciagu kilku sekund przemiescilem sie na liny, na ktorych podciagnalem sie 25 razy (heavy cross fit bitches). Powinienem nagrac filmik i wypedzic litwina na zawsze? Edytowane 19 grudnia 2013 przez Jaczes Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 Jak na barki pod skosem? Wysoki skos klata. to był za ostry kąt, żeby to pod klate zakwalifikować Powinienem nagrac filmik i wypedzic litwina na zawsze? nie wiem, ale wiem jak możesz mnie wypędzić - nagraj te 10x 100 sztangą na barki, co mówiłeś kiedyś. no i te szrugsy 150 sztangą też nieźle. podciągnij się jeszcze szerokim nachwytem ze 20 razy i masz mnie w garści. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 19 grudnia 2013 Autor Opublikowano 19 grudnia 2013 (edytowane) Szrugsy to i teraz z palcem w (pipi)e zrobie z wiekszym ciezarem. Chwyt sumo i jazda. Na bary nie dam rady na bank, waze ponad 10 kg mniej niz wtedy. Co do podciagania to nigdy nie mowilem ze w najszerszym chwycie podciagne sie 20 razy, ale zolnierskim walnalem kiedys 36 (wazylem 82-84). Wracajac do ostrego kata - on (pipi)a lezal. W takim razie wyciskam 120 na bary. Edytowane 19 grudnia 2013 przez Jaczes Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 Dla mnie jesteś czubem który mnie wyzywał na priv że faszeruje swoją kobiete sterydami. przecież wrzucałeś to nawet na forum i on po prostu porównał tabletki do sterydów, bo oba mają działanie hormonalne, a ty odebrałeś to jako atak na siebie i twoją dziewczynę ? w pytaniu był prosty przekaz - skoro hejt na sterydy, to dlaczego tabletki anty takie super ? ja nie wiem, gdzie ty się tam doszukałeś, że on sugeruje, że anty to zło i twoja dziewczyna ma przestać. no sprawdziłem jak wyglądało to twoje "podjęcie" w obronie koniecznej. Kur.wa jaki z ciebie typ, litwin ni z gruszki ni z pietruszki wysyła mi pw w której pisze "hej sam nie bierzesz koksu bo to szkodzi a swoją kobiete faszerujesz koksem hipokryto" i ja mam nie odbierać tego jako atak tylko jako miłą sugestie? Weź nie pyerdol bo śmieszny jesteś Znów sie przypier.dalasz aby tylko przypier.dolić do mnie ? Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 Mówię poważnie z tą dietą, cieciu. Ciecia to wiesz gdzie masz...Diete wiem jaka mam miec i nie bede sie pytal o to amatorow.Moje pytanie brzmi ktore odzywki sa teraz dobre bo mialem przerwe i nie wiem co jest teraz na topie..tyle tak ciezko odpowiedziec?Widze ze w tym temacie najwiecej maja do powiedzenia goscie co nie maja zadnej wiedzy..Co do mojej formy to tak mialem 48,pobaluj sobie 3 razy w tygodniu czasami maraton..i tak przez caly rok to zobaczysz ile spadniesz .z 110 na 95.Co do moich zaptan nie widze nic dziwnego w tym ze zapytalem sie co jest teraz dobre.Jak co chwila wychodzi cos nowego,wiec nie dziekuje za odpowiedz,bo nikt poza glupimi tekstami i smiesznymi chamskimi odpowiedziami nie potrafil odpowiedziec na proste pytanie.Blazny Edit:Kanabis popraw mnie,czy ty na odwyk nie trafiłeś przez takie właśnie imprezowanie? Nie, nie przez takie imprezowanie. Mylisz sie, jak zwykle zresztą A przez jakie,nie bądź taki tajemniczy Jeżeli ciśniesz kumpla po fachu,to chociaż napisz ze ty to robiłeś z klasą pod sklepem. Tak to sie zaczęło. Nie wiem albo jesteś jakiś niedorozwinięty kazub albo po prostu próbujesz przeinaczyć fakty żeby było że to jak zwykle kanabis odbiera wszystko jak atak na swoją osobe. Jak chcesz zrobić gałe litwinowi to mu to napisz na priv ale nie pyerdol że ja tutaj cokolwiek zacząłem bo tak nie jest. odpowiedziałem na tandetne zaczepki i tyle. W dodatku przypyerdolił sie akurat do mnie a byłem 3 w kolejności osobą która zrobiła beke z tamtego gościa, przypadek? Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 20 grudnia 2013 Autor Opublikowano 20 grudnia 2013 Litwin idz pobiegaj za straganem. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 Mówię poważnie z tą dietą, cieciu. Ciecia to wiesz gdzie masz...Diete wiem jaka mam miec i nie bede sie pytal o to amatorow.Moje pytanie brzmi ktore odzywki sa teraz dobre bo mialem przerwe i nie wiem co jest teraz na topie..tyle tak ciezko odpowiedziec?Widze ze w tym temacie najwiecej maja do powiedzenia goscie co nie maja zadnej wiedzy..Co do mojej formy to tak mialem 48,pobaluj sobie 3 razy w tygodniu czasami maraton..i tak przez caly rok to zobaczysz ile spadniesz .z 110 na 95.Co do moich zaptan nie widze nic dziwnego w tym ze zapytalem sie co jest teraz dobre.Jak co chwila wychodzi cos nowego,wiec nie dziekuje za odpowiedz,bo nikt poza glupimi tekstami i smiesznymi chamskimi odpowiedziami nie potrafil odpowiedziec na proste pytanie.Blazny To nie jest miejsce gdzie powinieneś się pytać o takie rzeczy.Raz że twój styl życia może innych drażnić i z przekąsem oleją twoje pytania,a dwa że tu supli się nie jada,bo to koks.Jak chcesz wiedzieć co jest na topie,to idź na fora tematyczne,ja jestem na bieżąco z wiedzą o suplach ale należę to tej grupy osób,których twój styl życia irytuje. Edit:Kanabis popraw mnie,czy ty na odwyk nie trafiłeś przez takie właśnie imprezowanie? Jak zawsze kanabis czytać nie umie i nawet nie może się cofnąć do początku wątku by zobaczyć Yaczes to to było 60 kg na hantlach,filmik był i ze skosu w górę i z barków,skos na luzie 15 razy,barki 12 razy,nadal uważam ze to nie mało przy wadze 75 kg(wtedy).A ty biorąc hantle 84 kg ile ważysz?No i oprócz klaty mógłbyś te same hantle wziąć na barki,aby było równo.Zresztą filmik był nie tyle przechwałami co miał ożywić temat,a pojawiły się ataki że za mały skos i takie tam(mimo iż skos w górę powinno się robić tylko do 35 stopni by nie angażować barków) Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 20 grudnia 2013 Autor Opublikowano 20 grudnia 2013 (edytowane) Mówię poważnie z tą dietą, cieciu. Ciecia to wiesz gdzie masz...Diete wiem jaka mam miec i nie bede sie pytal o to amatorow.Moje pytanie brzmi ktore odzywki sa teraz dobre bo mialem przerwe i nie wiem co jest teraz na topie..tyle tak ciezko odpowiedziec?Widze ze w tym temacie najwiecej maja do powiedzenia goscie co nie maja zadnej wiedzy..Co do mojej formy to tak mialem 48,pobaluj sobie 3 razy w tygodniu czasami maraton..i tak przez caly rok to zobaczysz ile spadniesz .z 110 na 95.Co do moich zaptan nie widze nic dziwnego w tym ze zapytalem sie co jest teraz dobre.Jak co chwila wychodzi cos nowego,wiec nie dziekuje za odpowiedz,bo nikt poza glupimi tekstami i smiesznymi chamskimi odpowiedziami nie potrafil odpowiedziec na proste pytanie.Blazny To nie jest miejsce gdzie powinieneś się pytać o takie rzeczy.Raz że twój styl życia może innych drażnić i z przekąsem oleją twoje pytania,a dwa że tu supli się nie jada,bo to koks.Jak chcesz wiedzieć co jest na topie,to idź na fora tematyczne,ja jestem na bieżąco z wiedzą o suplach ale należę to mendrek skasuj Edytowane 20 grudnia 2013 przez Jaczes Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 Przecież z tekstu wynika dokładnie to co on napisał Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 To w końcu machales dwoma hantlami 30kg na klate czy barki bo sie zgubilem ? To nie jest atak tylko ja będąc (pipi)anym grubasem podnoszę więcej tak i tak :f Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 I na to i na to Sam sobie odpowiedziałeś czemu podnosisz więcej Dlatego w sportach są kategorie wagowe Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 No ale co teraz jaczes albo ukyo mają mieć pretensje do rodziców że nie urodzili sie karłami jak ty i że sa od ciebie wieksi? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 No ale co teraz jaczes albo ukyo mają mieć pretensje do rodziców że nie urodzili sie karłami jak ty i że sa od ciebie wieksi? A czy ja gdzieś coś takiego napisałem?Jesteś ode mnie wyższy a na bank słabszy(już nie chodzi tylko o intelekt),zawsze musi być ktoś silniejszy i ktoś słabszy,w swojej wadze jestem całkiem silny a jak pokazuje życie nawet w open w starciu z tobą Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 No tak, przeciez nie biorę 60 kg na klate jak ty mistrzu. Przepraszam za zamieszanie , całuje po rączkach Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 Ale to nie jest tak ze zwłaszcza na początku karly maja latwiej na tych swoich krótkich raczkach i nóżkach a prawdziwi mężczyźni mający ponad 180 cm wzrostu trudniej az do momentu pewnego zaawansowania w którym dłuższy mięsień stanie sie po prostu silniejszy niz mięsień karla ? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 Nie wiem czy karzeł od razu ma większą masę mięśniową od prawdziwego faceta,by ten krótki ruch mógł przynieść rezultaty Kanabis ale 15 razy an skosie w górę,tak wiem dla ciebie to już za dużo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi