Skocz do zawartości

OFFTOPIC

yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Im mniejszy jesteś tym łatwiej jest Ci się doyebać proste. Gorzej mają typy powyżej 190 cm jak ja i jeszcze na dodatek ektomorfik.

To niestety jest wymówka ludzi,którym nie chcesz się usiąść nad dietą,poza tym nikt ci nie każe łapać gryfy tak wąsko jak ja,łapiesz szerzej i też masz krótki ruch.

Ale to nie jest tak ze zwłaszcza na początku karly maja latwiej na tych swoich krótkich raczkach i nóżkach a prawdziwi mężczyźni mający ponad 180 cm wzrostu trudniej az do momentu pewnego zaawansowania w którym dłuższy mięsień stanie sie po prostu silniejszy niz mięsień karla ?

Dokładnie. W dodatku karły mają łatwiej z nabieraniem masy.

jaczes tak czy siak jestes moim mistrzem. brałeś na bary w pełnej serii ciężar, którego ja nie jestem w stanie podnieść nawet raz. zobacz jaka jest przepaść między nami.

ukjo pamiętasz jak mówiłeś mi na zlocie, że siadasz ze 160 na sztandze ? 

nie wytrzymam tego. czas na doping. końskie dawki.

Im mniejszy jesteś tym łatwiej jest Ci się doyebać proste. Gorzej mają typy powyżej 190 cm jak ja i jeszcze na dodatek ektomorfik.

To niestety jest wymówka ludzi,którym nie chcesz się usiąść nad dietą,poza tym nikt ci nie każe łapać gryfy tak wąsko jak ja,łapiesz szerzej i też masz krótki ruch.

Właśnie, poruszyłeś mniej więcej sedno. Szacun za to jak ktoś w ogóle dupę ruszy. Może mi ktoś wytłumaczyć, co to za wstyd, że ktoś tam podniesie więcej, a ktoś mniej? To jest najważniejsze? Przecież to od w(pipi)e rzeczy zależy. Geny, jeden ćwiczy na sucho, inny sobie czymś tam pomaga. Ktoś ćwiczy 5 razy w tygodniu, ktoś 3, bo nie ma na tyle czasu - to jest (pipi)a wstyd? Fajnie jest połączyć masę z rzeźbą, ale niektórym wystarczy sama masa/sama rzeźba i nie wiem dlaczego któraś z tych osób miałaby być gorsza. OK, można się z tego pośmiać z przymrużeniem oka i tyle, a dla niektórych to widzę ambicja życiowa. Przestań tyle szczelać w tej gierce, bo za bardzo się nakręcasz na samca prima sort.

już nic nie piszę, bo faktycznie wygląda to tak jakbym tylko przychodził i sie sapał o wszystko

Ja mam magnusy z internetow, kurier po 2 dniach

Ze sklepu Marbo też kurierem na momencie są. Można jeszcze luknąć na Allegro z lokalizacją w Warszawie.

Zamówiłem wczoraj po południu, przed chwilą przyszła paczka. Dzięki, mordy, ojciec się ucieszy (mam przynajmniej taką nadzieję).

No ale ja sie nie spinam tylko śmieje bo beka dla mnie żeby facet miał 168 wzrostu. Jaki typ wszędzie widzi spiny xD

Taki typ widzi że wszystko komentujesz co on pisze,nie do końca panując nad wyrażanymi myślami(jak przykład z odżywiania),tak to na pewno musi być moja spina ;)

Edytowane przez Litwin25