Skocz do zawartości

OFFTOPIC

yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od gry na gitarze mam zaje.biście wyrobione nadgarstki, które nigdy nie bolą mnie przy żadnych cwiczeniach w przeciwienstwie do innych stawów które czasem się tam odezwą, więc może to jest spora czesc odpowiedzi 

Opublikowano

Już 14 godzina 1 stycznia a Spartakus wciąż pusty? Czyżby kąsolowa część forumka w tym roku nie miała "zostać mistrzem fitnesu" w noworocznych postanowieniach? =O

no jak nie jak tak

Gość Orzeszek
Opublikowano

Komu mam e-obciagnąć za range spartakusa? Potrafie jak litwin wyrecytowac cykl kerebsa z pamięci, i znam sie na urazach i anatomii. Dziekuje

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

ale ja żartowałem z tym obciąganiem :< czuje sie jak jakaś dziwka na castingu, jestem karłem mam 1,80m w bicu mam 35cm i męskie cycki i opone na brzuchu. no i chory kręgosłup ale to sie zmieni.

dodam że spałem z kazubem i mam kościotrupa w avatarze.

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano

ale ja żartowałem z tym obciąganiem :< czuje sie jak jakaś dziwka na castingu, jestem karłem mam 1,80m w bicu mam 35cm i męskie cycki i opone na brzuchu. no i chory kręgosłup ale to sie zmieni.

dodam że spałem z kazubem i mam kościotrupa w avatarze.

fizjoterapeuta mający problemy z kręgosłupem?? Fajna wizytówka dla zawodu.

Gość Orzeszek
Opublikowano

szewc bez butów chodzi. btw do czasu w za dwa tygodnie juz mi jakiś sub zero zrobi prostowanie kręgosłupa, poza tym sam sobie manipulacji na kręgosłupie nie zrobie.

Opublikowano

mnie kiedy sie nie chce bardzo robić treningu, to go nie robie. jakby mi sie codziennie nie chciało, to bym przestał trenować. do niczego sie nie zmuszam. no może czasem do roboty ide, mimo, że mi sie nie chce

• Plusik 1
  • Minusik 1