Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 369,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

Witam 

Często wpier.dalam kurczaka z ryżem i mam pytanie czy starczy to juz na range spartakusa?

Opublikowano

Stary, ja jestem z ostrołęki.

Tutaj pytają jeszcze o gry na ps2.

Ps4 w mediaexpercie jedne na sklep stoi od premiery

Opublikowano

Koorva, czuje sie jakbym w jakims Los Angeles mieszkal i wyprzedzak technike 15lat w przod xDDD

Opublikowano

Ale mam zamiar kupić tak jak pisałem ps4 więc na bank i do sklepiku będe sprowadzał troche dobrych tytułów ale to za jakiś czas

Opublikowano

A ty już kupiłeś jednak? Hype tobą zawładnął

Opublikowano

Ostatni moj zakup, jakbym sie nei wyrobil przed wrzesniem to juz nigdy bym nie kupil :F

Edytowane przez wronerro

Opublikowano

Co do omijania nóg. Jak ktoś ma z tym problem, BroScience powinno pomóc.

Opublikowano

chyba to już tu jakiś czas temu wrzucałem. 

typek jest genialny. ten moment jak podczas wykroków zaczyna robic bica rozwala mnie za każdym razem  :D

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Kazub, nie wiesz niczego o rodzeństwie przy niemieckiej granicy? Chodzi do mnie na siłkę identyczny typ minus kilkanaście kg mięśni. Nawet głos ma prawie ten sam. 

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Tez jest pedaulem?

Ghe ghe!

Opublikowano

Ciekawa akcja Ask Me Anything na redcie, czyli Pytajcie o co chcecie

www.reddit.com/r/IAmA/comments/1vshw2/iamarnold_ama_20/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szkoda że ma tak krótkie bicepsy,wydaje mi się ze po 2012 roku mógł być jakiś "podkład" ale to jego sprawa,dużo ma samozaparcia.

Opublikowano

Owca sie nie kluje.

Edytowane przez Dave Czezky