Opublikowano 13 stycznia 201411 l Na dni takie że nie mam ochoty wyruszać na trening mam przed treningówkę albo kawę.Często są to jedne z lepszych treningów mimo że nie miałem sił/ochoty wyruszać nawet.
Opublikowano 17 stycznia 201411 l Witam Często wpier.dalam kurczaka z ryżem i mam pytanie czy starczy to juz na range spartakusa?
Opublikowano 17 stycznia 201411 l Kabanos, masz w tym swoim standzie jakies gry na ps4 ?Chcesz byc moim kolega-dilerem ?
Opublikowano 17 stycznia 201411 l Stary, ja jestem z ostrołęki. Tutaj pytają jeszcze o gry na ps2. Ps4 w mediaexpercie jedne na sklep stoi od premiery
Opublikowano 17 stycznia 201411 l Koorva, czuje sie jakbym w jakims Los Angeles mieszkal i wyprzedzak technike 15lat w przod xDDD
Opublikowano 17 stycznia 201411 l Ale mam zamiar kupić tak jak pisałem ps4 więc na bank i do sklepiku będe sprowadzał troche dobrych tytułów ale to za jakiś czas
Opublikowano 17 stycznia 201411 l Ostatni moj zakup, jakbym sie nei wyrobil przed wrzesniem to juz nigdy bym nie kupil :F Edytowane 17 stycznia 201411 l przez wronerro
Opublikowano 17 stycznia 201411 l Co do omijania nóg. Jak ktoś ma z tym problem, BroScience powinno pomóc.
Opublikowano 17 stycznia 201411 l chyba to już tu jakiś czas temu wrzucałem. typek jest genialny. ten moment jak podczas wykroków zaczyna robic bica rozwala mnie za każdym razem Edytowane 17 stycznia 201411 l przez maciucha
Opublikowano 22 stycznia 201411 l Kazub, nie wiesz niczego o rodzeństwie przy niemieckiej granicy? Chodzi do mnie na siłkę identyczny typ minus kilkanaście kg mięśni. Nawet głos ma prawie ten sam. Edytowane 22 stycznia 201411 l przez Gość
Opublikowano 27 stycznia 201411 l Ciekawa akcja Ask Me Anything na redcie, czyli Pytajcie o co chcecie www.reddit.com/r/IAmA/comments/1vshw2/iamarnold_ama_20/
Opublikowano 6 lutego 201411 l Szkoda że ma tak krótkie bicepsy,wydaje mi się ze po 2012 roku mógł być jakiś "podkład" ale to jego sprawa,dużo ma samozaparcia.
Opublikowano 7 lutego 201411 l Zdecydowanie musiał być jakiś "podkład" ale moim zdaniem ma najlepszą sylwetkę z warszawskich mimo że reszta pewnie też coś podjada.Fajną genetykę ma do klatki no i ma te samą wadę co ja czyli króciutkie bicepsy.