Opublikowano 7 lutego 201411 l Osoby piszące, że kolesie z WK coś biorą dają świadectwo, że tak naprawdę chvja trenują i jeszcze spooooro pracy przed nimi.
Opublikowano 7 lutego 201411 l Osoby piszące, że kolesie z WK nic nie biorą dają świadectwo, że tak naprawdę chvja trenują i jeszcze spooooro koksu przed nimi.Pozdro
Opublikowano 7 lutego 201411 l Yeti albo kolo nagle ogarnął dietetykę na 100%,trzymał michę non toper i wcinał suple na kasę którą szkoda na nie wydawać,albo trzymał dietę na 80% dodał winka(lub innych anabolików bez cech androgenu) i tak się zrobił,sorki ale przeskok jest zbyt znaczny w zbyt krótkim okresie czasu.Niby robili badania na teścia,ale winko(które jest wybierane na ogół na pierwszą przygodę z SAA) nie powoduje podniesienia jego poziomu,tak samo inne środki.
Opublikowano 7 lutego 201411 l Jakoś nigdy nie interesowałem się dopingiem w kulturustyce, niegdyś tylko o wspomaganiu w kolarstwie i lekkoatletyce czytałem
Opublikowano 9 lutego 201411 l byłem już 3 razy na siłowni, mam prawie rozstępy, wnioskuję formalnie o rangę Spratakusa
Opublikowano 9 lutego 201411 l byłem już 3 razy na siłowni, mam prawie rozstępy, wnioskuję formalnie o rangę Spratakusa Dostaniesz rangę prawie Spartakusa.
Opublikowano 11 lutego 201411 l Czy tylko u mnie na siłowni jest masa sezonowców zabierających powietrze?Już nie wyrabiam nawet nie jestem w stanie zrobić porządnie aerobów bo grubaski robią je przez cały trening .W szatni przebrać się nawet nie idzie a żeby dostać się do maszyny czy też ławki to trzeba mieć farta.Muszę zacząć wcześniej chodzić na treningi bo to jakaś tragedia jest . PS.Musiałem się wyżalić , nie wiem czy istnieje coś gorszego na świecie prócz sezonowców .Niech giną.
Opublikowano 11 lutego 201411 l Dokładnie - pierwsza wizyta posylwestrze i na całą siłke ze stałych bywalców było moze dwóch. z tygodnia na tydzień proporcje sie odwracały i juz prawie norma Gdzie ty chodzisz szarku, że taki kołchoz?
Opublikowano 11 lutego 201411 l Buldi.Od wczoraj jest już tragedia nawet rozpiętek nie dałem rady porobić bo ławki pozajmowane .Muszę zmienić godzinę na poranną bo psychicznie nie wyrabiam z tymi sezonowcami na siłowni.Najgorsze jest to że to nie pierwszy raz te twarze widzę na siłowni już 3-4 rok z rzędu w tym okresie się pojawiają i wyglądają dalej jak kupa. Edytowane 11 lutego 201411 l przez szarku123
Opublikowano 11 lutego 201411 l No u mnie pewnie tyle ich bo to najtańsza siłownia w Szczecinie i jest dość dobry sprzęt.Liczyłem że większość uderzy do pure a nie siłowni w piwnicy.
Opublikowano 11 lutego 201411 l Chyba zapisze sie na silke, Lafay po trzech latach robienia zaczal mi sie nudzic i potrzebuje jakiejs zmiany. Ile plaicice za miesiac?