Skocz do zawartości

OFFTOPIC

yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Plus jest taki, że jest beka z nowych i ich "ćwiczeń". Wychodzę z założenia, że przychodzę na siłownie i robię co mam robić, a instruktor jest od tego, aby powiedzieć, że to nie na biceps, a garba, minus to oczywiście tłok, ale to minie. W(pipi)ia mnie jeszcze strasznie, jak jeden z drugim kładzie ręcznik na jakieś maszynie, tak jakby nie mógł z nim chodzić. Wówczas specjalnie idę i pytam się, robisz tu, czy tylko to tak sobie wisi.

Opublikowano

U mnie trzeba się kłócić często o maszyny bo lumpy nie wiedzą że jak położę wodę na ławkę/rowerek i nie ma mnie 1-2 minuty to nie znaczy że wolne a że byłem się odlać.Przez co w ten sposób często ktoś mi wbija na ławkę i trzeba gonić ich co jest dość męczące (nawet hantle podkradają).

Opublikowano

jestem w trakcie rehabilitacji prawej ręki po przecięciu ścięgna (prostownik palca serdecznego) i dziś miałem pomiary dłoni. Jednym z pomiarów jest pomiar siły dłoni, mierzony taki sprytnym urządzonkiem do ściskania. Grubo sam siebie zaskoczyłem, w lewej (wiodącej) ręce mam blisko 70kg. Tymczasem w prawej, po kontuzji ścięgna ledwo połowę tego wyniku. Mocne rozbieżności. 

Opublikowano (edytowane)

przeciąłem się szkłem, pech chciał, że szkło weszło w wierzch dłoni i idealnie trafiło w ścięgno. potem szycie na SORze, potem 6 tygodni w gipsie i teraz zacząłem ćwiczenia rehabilitacyjne 

Edytowane przez waldusthecyc
Opublikowano

Jakbym wiedział, że ta redukcja pójdzie tak błyskawicznie, to bym zaczął dopiero w marcu/kwietniu.

W miesiąc z kilkoma dniami (zero cardio/aerobów):

90,5->86,1kg

89->82,5cm(w talii)

Przez ostatni tydzień nie cwiczyłem z braku czasu i dodałem troche kalorii (w tym epic cheat day w sobote u dziewczyny na studniówce), a i tak zjechałem na wadze o 0,8kg.