Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Chyba zapisze sie na silke, Lafay po trzech latach robienia zaczal mi sie nudzic i potrzebuje jakiejs zmiany. Ile plaicice za miesiac?

40 lub 5 za wejście.

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 369,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

Plus jest taki, że jest beka z nowych i ich "ćwiczeń". Wychodzę z założenia, że przychodzę na siłownie i robię co mam robić, a instruktor jest od tego, aby powiedzieć, że to nie na biceps, a garba, minus to oczywiście tłok, ale to minie. W(pipi)ia mnie jeszcze strasznie, jak jeden z drugim kładzie ręcznik na jakieś maszynie, tak jakby nie mógł z nim chodzić. Wówczas specjalnie idę i pytam się, robisz tu, czy tylko to tak sobie wisi.

Opublikowano

(pipi)a jakbym był tak doje.bany jak YETI to też bym sie woził bez skrupułów  :(

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

U mnie trzeba się kłócić często o maszyny bo lumpy nie wiedzą że jak położę wodę na ławkę/rowerek i nie ma mnie 1-2 minuty to nie znaczy że wolne a że byłem się odlać.Przez co w ten sposób często ktoś mi wbija na ławkę i trzeba gonić ich co jest dość męczące (nawet hantle podkradają).

Opublikowano

Najgorsze są laski w Pure,usiądą i pyerdolą,pytam się czy mogę zrobić serię,a one"my tu ćwiczymy",dobrze że są jednorazowe wejścia,po jednym takim mi przeszło.

Opublikowano

Trzeba rozrozniac silownie od pedalowni.
Jest prosciej, serio.

U mnie sie pootwieralo sporo takich pedalowni -pure, fintess academy, get fit fitness i ... ?

Zaczalem cwiczyc w domu :F

Opublikowano

Jak przejmę chatę,to wyrzucę typa,któremu wynajmuję garaż i skompletuję własną siłkę ;)

Opublikowano

Jednym z moich marzeń jest mieć dom z piwnicą, a w niej siłownie taką full wypas z każdym sprzętem ;)

Opublikowano

jestem w trakcie rehabilitacji prawej ręki po przecięciu ścięgna (prostownik palca serdecznego) i dziś miałem pomiary dłoni. Jednym z pomiarów jest pomiar siły dłoni, mierzony taki sprytnym urządzonkiem do ściskania. Grubo sam siebie zaskoczyłem, w lewej (wiodącej) ręce mam blisko 70kg. Tymczasem w prawej, po kontuzji ścięgna ledwo połowę tego wyniku. Mocne rozbieżności. 

Opublikowano

Jak sobie to zrobiles?

Opublikowano

przeciąłem się szkłem, pech chciał, że szkło weszło w wierzch dłoni i idealnie trafiło w ścięgno. potem szycie na SORze, potem 6 tygodni w gipsie i teraz zacząłem ćwiczenia rehabilitacyjne 

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Przecież napisał, że lewa lepsza i zdrowa, więc spokojnie ;-)

Opublikowano

no ale on się przecież wcale nie krył z tym, że ładuje szpryce i otwarcie o tym mówił w swoich filmikach :)

Opublikowano

też nie wiedziałem, że się otwarcie przyznawał. poza tym, że cały internet wiedział.

Opublikowano

Jest nawet zdjecie jak mu chestbro czy jak mu tam, igle w dupala zapodawal.
Ta igle z koksem,  jakby co.

Opublikowano

Jakbym wiedział, że ta redukcja pójdzie tak błyskawicznie, to bym zaczął dopiero w marcu/kwietniu.

W miesiąc z kilkoma dniami (zero cardio/aerobów):

90,5->86,1kg

89->82,5cm(w talii)

Przez ostatni tydzień nie cwiczyłem z braku czasu i dodałem troche kalorii (w tym epic cheat day w sobote u dziewczyny na studniówce), a i tak zjechałem na wadze o 0,8kg.

Opublikowano

0,8 kg samych miesni ;/

Opublikowano

no właśnie obwody łap, nóg i klatki trzymają się na bardzo podobnym poziomie jak na końcu masówki ;)

Opublikowano

Luzujesz miarke :(

Opublikowano

Pierwszy raz w życiu zobaczyłem transformacje kolesia na siłowni po kilku miesiącach na cyklu .Wydaje mi się że koks jest kwestią czasu jak widzę kolesi co robią w 3-4 miechy 8 kg mięśni i do tego tną tłuszcz to mam ochotę spróbować tego cuda.