Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 368,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

Widzial to ktos? :)

7566538.3-13974539865966.jpg

Środowisko kulturystów widziane oczami gwiazd sportu, którzy rywalizują o tytuł Mr Olympia. (filmweb.pl)

Obsada: Arnold Schwarzenegger, Mickey Rourke, Michael Jai White, Lou Ferrigno, Busta Rhymes

Opublikowano

Oglądałem to,zresztą ostatnio dawałem tutaj linka,YT już to zablokowało.

Opublikowano

Nie wiem jak u nich to wygląda ale w Egipcie koks masz w każdej aptece bez problemu dostępny bez recepty i to za śmieszne pieniądze.Nie raz kumple chcieli sprowadzić ale za duże ryzyko.

Jedziesz na 3 miesiaczny urlop i wracac jako Lazar ;d

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Synthol jest taki śmieszny. Przecież to nawet nie wygląda (kij z tym, że nie ma też wpływu na siłę).

Opublikowano

Kurde, to jak miałem 19-23 lata to takie cardio było co piątkową noc, a jakoś nie traciłem wagi ;). Może przez to, że na baletach wchodziły dodatkowo litry piwa. Tak czy inaczej chłopaki się dobrze bawią ćwicząc, pozytywnie.

Opublikowano

Obczajcie jak wyglądał Schwarzeneger w swoich najlepszych latach w porównaniu do Wilta chamberlaina i Andre Giganta

size_is_relevant_640_03.jpg

Opublikowano

Chamberlain miał 216 cm wzrostu, a łapę też miał solidną, jak widać.

Opublikowano

Z wypowiedzi zrozumiałem, jakoby Ahnuld tyle miał ważyć. Bo 188cm to Andre raczej nie miał ;)

Opublikowano

Te zdjęcie lepsze, kto mu dorobu skrzydła i zianie ogniem?

800px-Andre_in_the_late_%2780s.jpg

Opublikowano

Powinni go byli zatrudnić do dojeżdżania i ruch.ania pedofili i gwałcicieli w więzieniach.

Opublikowano

I koniecznie przemalowac na zielono. Wydymanie przez żyego shreka byłoby dobra kara dla tych łajz