Opublikowano 7 maja 201410 l bo ja prosty robol jestem - uniwersalna odpowiedź wujaszka na wszystko. też jestem prosty robol, tyle że nie robie sobie z du,py śmietnika. inni prości robole też patrzą na mnie dziwnie, kiedy wyjmuje normalne żarcie, a nie kiełbache z musztardą i sie dziwują - fiu fiu, ale wyszukane frykasy, kto to widział takie dania na robocie. normalka
Opublikowano 7 maja 201410 l Ty ale ty mi na ambicje wjezdzasz czy psychoportret rysujesz? Powodzenia. Ty masz wkret, czas, checi na wyszukane zarcie czesto, ja raczej stronie i prostote wybieram. Gdy kiedys zmienie podejscie nie omieszkam cie powiadomic.
Opublikowano 7 maja 201410 l nie trybisz. chodzi o interpretacje tego "wyszukanego żarcia". jak ci młoda kładzie na stół mielonego z ziemniakami i surówką, to mówisz - "ej młoda, co za frykasy porobiłaś ? masz wkręt, czas i chęci ? zamówmy kurczaka z tesco i polejmy go keczapem tortex !!! " Edytowane 7 maja 201410 l przez Kazub
Opublikowano 7 maja 201410 l Azjaci są mistrzami robienia kurczaka, parę przypraw z tamtych klimatów i macie już za(pipi)iste kurczaka i nigdy nie wrócicie do "keczapa"
Opublikowano 8 maja 201410 l Koniec ery mezczyzn a w tych kwadracikach po filmie pokazuja mi sie Cristiano Ronaldo XDDDDDDDDDDD
Opublikowano 14 maja 201410 l Z podniecenia, że wychleję nowe białko wy(pipi)ałem swoją miarkę z gainera a starych znaleźć nie mogę. Ile łyżek stołowych to 30g białka?
Opublikowano 14 maja 201410 l Według Olimpu 50g to 8 płaskich łyżek stołowych, więc 30g powinno być jakiś 5 łyżek.
Opublikowano 14 maja 201410 l 30g ostrowitu to dwie czubate lyzki. Albo faktycznie wyjdzie wiecej (ze 4) plaskich - korzystam z wagi kuchennej z dokladnoscia do 1g.
Opublikowano 20 maja 201410 l Jak radzicie sobie z tymi potowkami na ramionach? Jakieś kremy czy nie macie takiego problemu (to chyba głównie od ćwiczeń c nie)
Opublikowano 20 maja 201410 l Ej można pić 100 g prochu jak ma się michę słabą czy to zabójstwo dla żołądka i strata hajsu?
Opublikowano 20 maja 201410 l Jak radzicie sobie z tymi potowkami na ramionach? Jakieś kremy czy nie macie takiego problemu (to chyba głównie od ćwiczeń c nie) Moim zdaniem, to zależy od diety. Odkąd trenuję, żadne syfy mi się nie pojawiają.
Opublikowano 21 maja 201410 l Kurna a u mnie przeciwnie. Na ramionach takie małe krosty. Nadkiar np białka czy chúj wie co?
Opublikowano 21 maja 201410 l Ej można pić 100 g prochu jak ma się michę słabą czy to zabójstwo dla żołądka i strata hajsu? Litości co to jest 100 gram odżywki w stosunku do tych hamburgerów nabitych chemią co o(pipi)ałeś,nie mówię nawet o alko.
Opublikowano 21 maja 201410 l Kurna a u mnie przeciwnie. Na ramionach takie małe krosty. Nadkiar np białka czy chúj wie co? Całkiem możliwe, że to właśnie białko.
Opublikowano 21 maja 201410 l Do tego pryszcze. Na plecach wyrosły mi trzy diody obok siebie takie pod skórą. Nie mogę łopatek łączyć bo mi plecy eksplodują. Na ryju też ale jedna na czole. Wrrrrrrrrrr. :[
Opublikowano 21 maja 201410 l Hmm, ja aktualnie wdupczam ponad 2,2g/kgmc i nie ma nic, chociaz kiedys po cloucie to mi sie tarka na plecach zrobila.Nie wiem co za mega gunwo tam wsadzali..
Opublikowano 21 maja 201410 l Pewnie tutaj bardziej chodzi już o organizm. Mój sobie z tym nie radzi, ale na szczęście nie jest źle. Ostatnio pustaki z okolicy gadaja, że biorę "coś" i mam efekt :-D
Opublikowano 21 maja 201410 l Przecież ty masz 19 lat, w tym wieku wypryski to norma, niektórzy mają przez cały okres dorastania, a niektórzy dostają ich w wieku 19 czy tam 20. Gorzej, jak ci miałyby wyskoczyć po 30. Możesz próbować jakichś toników, benzacny, ale najlepiej chyba będzie udać się do dermatologa.
Opublikowano 22 maja 201410 l Mi wyskakiwały kiedys jak piłem gainery, pewnie od tych syfiastych cukrów
Opublikowano 22 maja 201410 l Ale samym spożywaniem duzych ilosci bialka mozna zakwasic organizm? Jak temu przeciwdzialac? Czyli nawet ladujac 120 g prochu na dzien jakos powazniej zdrowia sobie uszkodzic nie idzie?
Opublikowano 22 maja 201410 l No nie do końca.Bo równie dobrze możesz zakwasić się produktami stricte węglowodanowymi ale wystarczy że zwiększysz ilość warzyw a jak nie jesteś w stanie to polecam kupić proszek zasadowy w aptece może mają.Mnie pomógł na krosty . No i polecam też owoce . Sam ich obecnie nie ograniczam więc może dlatego mimo zwiększenia produktów zakwaszających nie mam żadnych problemów z cerą. Edytowane 22 maja 201410 l przez szarku123