Opublikowano 15 sierpnia 201410 l Nie chcę mędrkować ale 6 tygodni propa to nic nie da,poza retencją wody,dopiero po tym czasie prop tworzy sobie anaboliczne środowisko(uwodnione,jak mono oczywiście z zachowaniem umiaru w porównaniu)i wzrostem siły,tonusu mięśniowego(ten opięty widok),po odstawieniu wraca do poprzedniej formy.Jak pisałem,koks robi różnicę tylko jak jest stosowany z głową,inaczej się jest 6-10 tygodniowym latawcem,których pewnie każdy zna. *dane z glowy, nie poparte zadnymi badaniami, uzyte tylko i wylacznie w celach porownawczych.
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l Nie chcę mędrkować ale 6 tygodni propa to nic nie da,poza retencją wody,dopiero po tym czasie prop tworzy sobie anaboliczne środowisko(uwodnione,jak mono oczywiście z zachowaniem umiaru w porównaniu)i wzrostem siły,tonusu mięśniowego(ten opięty widok),po odstawieniu wraca do poprzedniej formy.Jak pisałem,koks robi różnicę tylko jak jest stosowany z głową,inaczej się jest 6-10 tygodniowym latawcem,których pewnie każdy zna. *dane z glowy, nie poparte zadnymi badaniami, uzyte tylko i wylacznie w celach porownawczych. Rozumiem co napisałeś,po prostu chciałem wyłuszczyć jak to wygląda. I z badaniami lekarskimi wcześniej i po, dobrym odblokiem itd. No tylko kwestie moralne (???) czy inne zostają. Moralne,ale im szybciej zdasz sobie sprawę że Bóg równo nie podzielił,tym mniej złudzeń stracisz
Opublikowano 18 sierpnia 201410 l Co tam? Jak forma? Jakieś przepisy kulinarne, albo ważne ciekawostki mnie ominęły?
Opublikowano 18 sierpnia 201410 l Nie miałem okazji zbadać tej teorii, od 7 lat nie bonknąłem na głos przy swojej :confused: <pantofel>
Opublikowano 19 sierpnia 201410 l Co tam? Jak forma? Jakieś przepisy kulinarne, albo ważne ciekawostki mnie ominęły? Witamy z powrotem, nie przeglądałes foruma podczas bana?
Opublikowano 19 sierpnia 201410 l Ja nawet swojego profilu nie mogłem przejrzeć, żadna zawartość nie była dostępna. Nawet moje maile nie dochodziły do moderacji, Rozi pomagał mi ogarnąć inny kontakt
Opublikowano 20 sierpnia 201410 l Oglądaliście kiedyś program 'Siłownia Mistrzów'? Oryginalna nazwa to chyba American Muscle. Program o typach, którzy mają firmę zajmującą się poprawianiem różnych aspektów fizycznych u sportowców. Przychodzą do nich na treningi futboliści, bejsboliści itd. Fajny program, leci na Discovery Turbo Xtra, ale w necie pewnie też gdzieś jest. Dużo fajnych ćwiczeń pokazują, gadają o anatomii i żarciu też.
Opublikowano 21 sierpnia 201410 l Mam 195 kanałów a tego akurat nie. Poza tym i tak nic w tej TV nie ma.
Opublikowano 21 sierpnia 201410 l W natłoku gówna znajdzie sie czasami perełka. Jednak, żeby nie było tak kolorowo, to w czasie godzinnego programu lecą 3 reklamy. Dlatego lepiej to chyba w necie znaleźć.
Opublikowano 1 września 201410 l Słyszeliście, że ostatnio na ME Strongman padł reklrd w martwym ciągu? 461 kg, kosmos.
Opublikowano 4 września 201410 l Jest ok, czy słabo? Kwalifikuję się do Spartacusa już? Liti jaki rys psychologiczny tutaj wystawisz?
Opublikowano 5 września 201410 l Mi jak wygladalem 2 razy gorzej niz teraz wyszło ze mam chyba 12% fatu. Forumek mowil ze mam o wiele wiecej, wiec raczej srednio bym sie sugerowal takimi pomiarami raczej.
Opublikowano 5 września 201410 l W sumie, czemu Litwin nie jesteś w Spartakusie?? Q-Jot, lekko, papiór jest, bodi fat się zgadza, git.
Opublikowano 5 września 201410 l Podszkoli się : ). Za to Ty - wstydź się!! Zmieniłeś Spartakusa na jakiegoś Premimuma... Q-Jot i Litwin wrzuceni .
Opublikowano 5 września 201410 l O (pipi)a, dopiero teraz to zauważyłem, że nie mam już Spartakusa. Cały czas forumek przeglądam na telefonie i nie widziałem tego :o