Opublikowano 5 września 201410 l Mi jak wygladalem 2 razy gorzej niz teraz wyszło ze mam chyba 12% fatu. Forumek mowil ze mam o wiele wiecej, wiec raczej srednio bym sie sugerowal takimi pomiarami raczej. Jak ja bede mial teraz z 13 %...
Opublikowano 14 września 201410 l Mi jak wygladalem 2 razy gorzej niz teraz wyszło ze mam chyba 12% fatu. Forumek mowil ze mam o wiele wiecej, wiec raczej srednio bym sie sugerowal takimi pomiarami raczej. Jak ja bede mial teraz z 13 %... Dlatego mowie ze te pomiary sa ch,.uja warte. W sumie pewnie zalezy gdzie i jak szczegolowo sa robione. Teraz mysle ze mam z 15 co mowic wczesniej.
Opublikowano 14 września 201410 l Spodenki na silke potrzebuje, takie gdzies do kolan, z kieszeniami na telefon i klucz do szafki. Co cos znajde to albo do polowy uda albo bez kieszeni.
Opublikowano 14 września 201410 l Kup leginsy obcisłe by pupe opinały . Często na siłowni widzę ludzi w takich spodniach i nie wyobrażam sobie tego nałożyć na siebie . Polecam spodenki pitbulla ze względu na materiał ale niestety nie mają kieszeni
Opublikowano 14 września 201410 l Ja mam świetne adidasa, tez wypas jakosciowo, ale takze nie mają kieszeni
Opublikowano 14 września 201410 l No to Under Armour w tej cenie dostanies fajne, jakieś z serii Nike Pro też.
Opublikowano 14 września 201410 l faktycznie coś tam na necie znalazłem, ale w stacjonarnym w rivierze to troche bieda jest.
Opublikowano 14 września 201410 l Na Allegro tego dużo w lepszych cenach niż w sklepie. No chyba, że musisz przymierzyć.
Opublikowano 15 września 201410 l Kup leginsy obcisłe by pupe opinały . Często na siłowni widzę ludzi w takich spodniach i nie wyobrażam sobie tego nałożyć na siebie . Polecam spodenki pitbulla ze względu na materiał ale niestety nie mają kieszeni Na animalu czy bf polecaja wlasnie takie leginsy, bo w szortach to mozna isc na plaze a nie zrobic trening. Przy przysiadach atg pekaja na dupalu, sam posiadam jedna pare ale cwicze tylko w undergroundowej piwnicy, jeszcze sie nie odwazylem na publicznej tego zalozyc :F
Opublikowano 15 września 201410 l Ja mam takie leginsy do biegania,bardzo rozciągliwe,idealne do siadów,minusem jest że panny obcinają mi doope na zajęciach.
Opublikowano 16 września 201410 l No to chyba plusem. Minus,bo chcą więcej a moja pani to widzi,bo ćwiczy ze mną
Opublikowano 19 września 201410 l Wow, okazuje sie, ze litwin to ciacho. Czlowiek uczy sie cale zycie.
Opublikowano 19 września 201410 l Wow, okazuje sie, ze litwin to ciacho. Czlowiek uczy sie cale zycie. Też nie myślałem że przy twoim stylu życia można ciebie nazwać sportowcem
Opublikowano 21 września 201410 l Jakbyście chcieli sobie kiedyś zrobić taki prawdziwy cheat day, to niech Wam nie przyjdzie do głowy kupowac pizzy z Biedronki, tej z pieca kamiennego, wychwalanej w klubie smakosza. Zjadłem dziś taką i boję się, że mi żyły zatka w nocy.
Opublikowano 21 września 201410 l Z biedrusi była ostatnio pyszna z serem zawijanym w rogach. A ogólnie cheeseburgery drobiowe z biedry lubię na cheat day i nuggetsy kurczakowe czy stripsy.