Skocz do zawartości

OFFTOPIC

yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Ćwiczył ktoś kiedyś w tej masce treningowej Elevation Training Mask 2.0 ? Wczoraj byłem na nowej siłowni i koleś w niej trening robił , wygląda zayebiście ale czy w kulturystyce ma sens ? Z tego co czytam ma ograniczać dopływ tlenu więc dziwi mnie że dość dużych gabarytów koleś robił w niej trening.

Jakiś czas temu pisałem, że mam często problemy z koncentracją. Od tamtej pory brałem lecytynę w kapsułkach (jakieś 2-3 miesiące), ale nic to nie dało. Co możecie jeszcze polecić? Suple typu żeń-szeń też guwno dadzą.

Psychodrine v1 od revange. Suple.us

krupek na koncentracje polecam combo zielona herbata + 20 minut pozniej 2 lub 3 solpadeiny

przez pierwsze 2,5-3h mega skupienie i koncentracja, a potem blogie odprezenie przez okolo 30 minut i potem powrot do normalnego stanu

zabawne jest to ze bez zielonej herbaty sama solpadeina niezbyt u mnie dziala, wiec pamietaj o tym

a tak to calkiem spoko jest u mnie combo rhodiola + sesja, ale w takie dni kiedy uzywam oba to unikam kawy i biore na w miare pusty zoladek bo jak sie wszystko naraz skumuluje gdy wezmiesz cos zaraz po jedzeniu, a potem poprawisz bo jeszcze nie dziala, to nie polecam uczucia paranoi i trzesacych sie rak od strzalu kofeiny

Jakiś czas temu pisałem, że mam często problemy z koncentracją. Od tamtej pory brałem lecytynę w kapsułkach (jakieś 2-3 miesiące), ale nic to nie dało. Co możecie jeszcze polecić? Suple typu żeń-szeń też guwno dadzą.

Psychodrine v1 od revange. Suple.us

Brałeś? Opinie wskazują na coś dopalaczo podobnego .

• Plusik 1