Skocz do zawartości

OFFTOPIC

Gość yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

na średnim ogniu po 3.5, do 4 i łosoś więcej nie potrzebuje, chyba, że rzucasz jakies grube habany. mieso przy oddzielaniu widelcem powinno samo odchodzić, jak stawia opór, to jest za suche       

Edytowane przez Kazub
Opublikowano

Istnieje ryzyko porzygania się.

To indywidualna kwestia. Ja używam samodzielnie przetopionego sadła z gęsi i niestety nawet mi smakuje. Może taki kupny w kostce faktycznie jest niedobry. Pytałem serio czy jest szkodliwy albo coś. W sumie pytanie do Kanabisa, bo napisał Dawniej czesciej smażyli na smalcu czy masle i mam rozumiec ze jest to zdrowe bo tak smazyli przez tysiąc lat?

Spoko, nie zamierzam kłócić się o pierdoły, ale tez nie lubię, gdy ktoś wprowadza w błąd.

Opublikowano

Nigdzie nie napisałem że umrzesz jak zjesz kromke chleba ze smalcem. Ale opieranie diety na smażeniu na nim według mnie nie jest zdrowe na dłuższą metę

Opublikowano

Ok, też nie mam zamiaru wojować, bo znawcą nie jestem, po prostu z tego co czytałem, więcej jest artykułów na plus dla gęsiego smalcu. I muszę też sprostować, że w sumie to ma tam różne tłuszcze, nasyconych nie tak dużo.

Opublikowano

No może faktycznie chodzi o ten pot, bo inaczej nie kumam. A w samej bandance wyglądałoby się jak pani od aerobiku z lat 80'.

Podejrzewam jednak, że zagrzałbym się okrutnie i od braku uchodzenia pary z głowy chyba padłbym na udar (znając zaduch na mojej siłce latem).

Opublikowano

W czapce ćwiczą prosi, bo zazwyczaj mają jakąś reklamę na niej. Lepiej zarzucie ręcznik na bark i się nim przecierajcie, to przynajmniej nie będziecie wyglądać jak idioci. Gimbusy za dużo się Phila Heatha na yt naoglądali, czapki, słuchawki beatsy jak wspomniał szarku, a jak widzę kolesia w kalesonach na siłowni (sorry Litwin), to zadaje sobie pytanie, dokąd ten świat zmierza. (pipi), facet w leginsach, co następne?