Plugawy 3 703 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 Ma ktoś na sprzedaż zbędne same zaciski do hantli? Potrzebuję 2szt, ale 4 też bym wziął. Żeliwne ofkoz. Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 (edytowane) Rocky Johnson - ojciec Dwayne'a Johnsona, znanego bardziej jako "The Rock". Zdjęcie z lat 80. Edytowane 4 marca 2015 przez Grzegorzo 1 Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Kozacko porobiony , gorzej że kulturystyka wywodzi się od gejów i w ogóle BEKA HEHEHE, Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Dlatego ja trenuje treningiem dla 3boistow. Nie chce być pedalem :-( Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Szarku jaki bul dopy, bo dotarlo do glowy, ze paradowanie w stringach po scenie nie jest zbyt meskie Jeśli chce mnie ktoś porównać do kulturysty, to proszę pomnożyć ich posiłki razy dwa. Nie chcę być jednak kojarzony z tą dyscypliną. Dla mnie kulturyści to baby. Bo jaki normalny facet rozbiera się do majtek i podziwia swoje ciało przed lustrem? - dodał Pudzianowski. Kobika pewnie zabolalo najmocniej ;f Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Jeśli chodzi o obecną kulturystykę to z tego co doczytuje w necie powstała od Eugen-a Sandow-a a pedauem to raczej nie był . Po za tym zapasy też jakieś nie ten teges co nie? Bo jak to tak dwóch chłopów się przewraca i dotyka . Zgolisz kopra zrobisz w miarę dobrą formę to przestaniesz patrzeć na ten sport w ten sposób . POZDRO! Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 doczytuje w necie let me do this for you: sandow-- > dlugo, dlugo nic --> homoseksualisci Jak sie geje za to wzieli, kulturystyka zaczela sie rozpowszechniac jako, eee, sport? Wczesniej byla to ciekawostka, ludzie pukali sie w czolo jak ktos podnosil ciezary, zeby poprawic sylwetke. pozdrawiam Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 Sandow i długo nic?A ten typek co grał Tarzana chyba w latach 60-tych?Później Arnold,Zane,no nie wyglądają na ciepłych a wyciągnęli ten sport na powierzchnię,szczególnie Arnold i lata 80-te gdzie kino było przesiąknięte pakerami(Arnold,Sylwek,Mr.T,Lundgren) Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 (edytowane) Szarku jaki bul dopy, bo dotarlo do glowy, ze paradowanie w stringach po scenie nie jest zbyt meskie Jeśli chce mnie ktoś porównać do kulturysty, to proszę pomnożyć ich posiłki razy dwa. Nie chcę być jednak kojarzony z tą dyscypliną. Dla mnie kulturyści to baby. Bo jaki normalny facet rozbiera się do majtek i podziwia swoje ciało przed lustrem? - dodał Pudzianowski. Kobika pewnie zabolalo najmocniej ;f każdy ma swoje zdanie, jak np to, że xbox to guwno. Jaki normalny facet ma brata który wygląda jak pedał i śpiewa disco polo? no kórwa Edytowane 5 marca 2015 przez KoBik Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 XD Sandow i długo nic?A ten typek co grał Tarzana chyba w latach 60-tych?Później Arnold,Zane,no nie wyglądają na ciepłych a wyciągnęli ten sport na powierzchnię,szczególnie Arnold i lata 80-te gdzie kino było przesiąknięte pakerami(Arnold,Sylwek,Mr.T,Lundgren) Ale wiesz ze sandow podnosił ciezary w XIX wieku? Czy wiesz, ze masz zdjęcie na forum z napieta, ogolona, gola dupa? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 Zwracasz na to uwagę więc lubisz chapać dzidy. Fakty. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 Nie przyjacielu, fakty sa takie, ze litwin wypina dupe, czyli lubi przyjmowac od tylu, a ty wypinasz jaja i dupe (slynny delfin), wiec lubisz i to i to. Taki sygnal pusciliscie w swiat. Zycze wam, zebyscie znalezli ksiecia z bajki! Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 dave ty wypinałeś klate i ryło, więc wiesz Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 Ty tez ale nie martw sie - normalne zdjecie. Homoseksualisci poznaja sie po wypinaniu w internecie: 1. dupy 2. penisa 3. dupy i penisa Ej, litwin, a byly jakies panie wsrod sedziow, czy wypinales sie wydepilowany od stop do glow i w stringach tylko przed facetami? Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 ale ja w przeciwieństwie do ciebie niczego sie nie wypieram Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 ale ja w przeciwieństwie do ciebie niczego sie nie wypieram pozwol, ze zacytuje zeby nie zginelo xDDDD Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 silnie heteroseksualni mężczyźni nie boją się przygód i tylko kryptopedały boją się przygód, bo na wierzch wyszłaby ich prawdziwa twarz, więc wiesz dave Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 Rocky Johnson - ojciec Dwayne'a Johnsona, znanego bardziej jako "The Rock". Zdjęcie z lat 80. doje.bane jaskółki, dziaram sobie takie Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 (edytowane) czezky ma racje, a ci którzy palą papierosy albo jedzą banany podświadomie mają ochotę ciągnąc pały Edytowane 5 marca 2015 przez _Be_ Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 (edytowane) do kasacji Edytowane 5 marca 2015 przez Dave Czezky Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 Z czasów pedalstwa HUEHUEHUE Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 XD Sandow i długo nic?A ten typek co grał Tarzana chyba w latach 60-tych?Później Arnold,Zane,no nie wyglądają na ciepłych a wyciągnęli ten sport na powierzchnię,szczególnie Arnold i lata 80-te gdzie kino było przesiąknięte pakerami(Arnold,Sylwek,Mr.T,Lundgren) Ale wiesz ze sandow podnosił ciezary w XIX wieku? Czy wiesz, ze masz zdjęcie na forum z napieta, ogolona, gola dupa? I nawet w bronzerze.Nie komentuję metod oceniania,ale na chłopski rozum by ocenić kogoś sylwetkę trzeba by widzieć jak najwięcej.W sumie teraz się zastanawiam po co ja odpowiadam na takie posty Co do Sandowa to dźwigał też w XX,bo zmarł w 1925,ok. 1950 pojawił się ten aktor a później już szybko ruszyło. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 W sumie teraz się zastanawiam po co ja odpowiadam na takie posty To proste - tanczysz jak ci zagram. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi