Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 369,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

Nie wyobrażam sobie funkcjonowania na 50g z węgli. Może jak ktoś nie robi nic, poza kulturystyką, ale nie da się pracować umysłowo, zapewniając mózgowi tak niską podaż węgli.

No widzisz a ja znam ludzi co robią fizycznie i na redukcji robią dietę ketogeniczną , węgle czerpią tylko z warzyw. Jak się chce to można chyba że ma się słabą psychike.

Ale (pipi)a naucz się czytać ze zrozumieniem, choć do tego potrzebna jest praca mózgu, o której pojęcia widocznie nie masz. Na robotach przymusowych w Niemczech albo w kołchozach w ZSRR też dawali trochę do jedzenia i więźniowie jakoś pracowali. Ja mówię o pracy umysłowej. Przeliterować ci?

No i ? Znajdą się tacy co stosują taką dietę w pracy umysłowej . To że ty jesteś słaby psychicznie i nie dałbyś rady nie znaczy że ktoś inny by nie dał . Da się i tyle wystarczy chcieć . I po co te całe unoszenie się i ubliżanie , napinaczu bez mięśni hehehe 

Opublikowano

No kurde, jasne, ze sie da.

Przeciez da sie takze biegac 100m ponizej 9,7 sek..

Dokładnie,wszystko kwestia mobilizacji.

Opublikowano

Napinaczu bez mięśni xD. No spoko, ja nadrobię braki w muskulaturze, pytanie czy w twoim przypadku nie jest za późno na naukę czytania ze zrozumieniem. Choć z drugiej strony masz pełną gammę możliwości, CKU cię z otwartymi ramionami przyjmie. 

Opublikowano

błażej to prawdopodobnie genetyk, nie zapędzałbym się z hejtem, po za 2-3 lata może być wam głupio

Opublikowano

No kurde, jasne, ze sie da.

Przeciez da sie takze biegac 100m ponizej 9,7 sek..

Dokładnie,wszystko kwestia mobilizacji.

Po przeczytaniu tego posta uwierzyłem w siebie. Zmobilizowałem sie jak dziki ch.uj na polowaniu. 

I nie przebiegłem w 9,7 sekund tych 100m :(

Opublikowano

Jak już mowa o bieganiu na 100m to obejrzyjcie sobie dokument o Usainie Bolcie, ten co ok. godziny trwa. Fajne materiały z jego treningu są jak do porzygu zapierdziela.

Opublikowano

a jesteś czarny? no właśnie

No i nie ta masa mięśniowa ;)

I nie ten wzrost ;)

Opublikowano

Ale ja pracowałem fizycznie i wiem na czym robota ta polega.

zależy jaka "ta robota". przy noszeniu worków trudno coś spyerdolić, choć bywają i tacy

W czasie studiow pracowalem ze szwagrem, po 12-15godz koszac i grabiac trawe.

(pipi)ata strasznie robota, ale na ketozie wytrzymywalem bo nie balem sie, ze (pipi) sie w kosztach cieciach czy kosztorysie formy do odlewania cisnieniowego za 150 tys euro.

No i ale to takie wyobrazenie fizoli na temat pracy umyslowej...

W sensie, ze moglbys zle przepisac cene formy do odlewania cisnieniowego?

Czy to tak trudne jak projektowanie wahadlowcow?

Opublikowano

W sensie, ze sam musze stworzyc taka kalkulacje uwzgledniajac rozne incotermsy, ceny stali, alloyow, scrapow, koszty obrobki mechanicznej.

Dodatkowo pracuje w polskich przedstawicielstwie niemieckiej huty tak wiec wszystko trzeba zalatwiac w obu jezykach na raz..

Zaczynam rozumiec stereotyp kulturysta - idiota :(

Edytowane przez wronerro

Opublikowano

Zaczynam rozumiec stereotyp kulturysta - idiota :(

Akceptacja to pierwszy krok do szczesliwego zycia!

No patrz, taki madry a dal sie wytrollowac. 

Ej, wroner, a napiszesz kiedys posta bez wspominania o tym jakie wazne rzeczy robisz, jaki jestes niezbedny i jak wielki sukces odnosisz?

Bo to jest to samo co dres na fejsie wrzucajacy fotke z 1000zl w reku.

Opublikowano

Jak jestes idiotą, to lepiej nie rób nóg

Jak potrafisz skupić się na jednej rzeczy to nie pieřdol

Opublikowano

Nie no, tak tylko napisałem, i tak nie mam takiego sprzętu, więc zostają przysiady ;) Chyba że jak też za bardzo rozprostuję nogę podczas przysiadu to mi się tak stanie :D

Opublikowano

Jeden z powodów dla którego moim "podopiecznym" nie pozwalam robić żadnych przeprostów . Jak zaczynałem robiłem ten błąd na wyprostowywaniu nóg i do tej pory jak rano się budzę potrafi mnie piec łąkotka (szczególnie po ostrym treningu nóg albo dłuższym biegu) . Nie zdziwię się jak to była ostatnia jej wizyta w życiu na siłowni uraz dość mocny musiał pozostać :D