Opublikowano 8 marca 201510 l no pewnie wózek ona musiała mieć jakieś dziwne stawy albo słabe kości, to się nie dzieje często. przy przysiadach nie ma na to szans przeprosty tyrają stawy. pełny wyprost kolana czy łokcia nie występuje w przyrodzie bo niczemu nie służy Edytowane 8 marca 201510 l przez Kazub
Opublikowano 8 marca 201510 l Ewidentnie ma ultra-niedoyebane stawy, przeciez wyciskala malenkim ciezarem - bez problemu, z usmiechem. Wroner, ile moga sruby do kolan kosztowac? Po ile stoi kilogram tytanu?
Opublikowano 21 marca 201510 l miałem dzis okazjęza darmo zrobić taki test, spoko sprawa. przy okazji sprawdziłem siłę mięśni i wyszło nawet nieźle ale tam juz kartek nei dawali
Opublikowano 21 marca 201510 l gdzie taka tanite mozna dostac ? sam bym sobie zrobil bo te (pipi) na paragonach z biedry gunwo warte sa
Opublikowano 21 marca 201510 l Takieś targi edukacyjne są i skorzystałem z okazji. Ale kurde ostatno=io wyszło mi ze byłem wyższy dziwne kurcze
Opublikowano 21 marca 201510 l miałem dzis okazjęza darmo zrobić taki test, spoko sprawa. przy okazji sprawdziłem siłę mięśni i wyszło nawet nieźle ale tam juz kartek nei dawali Kojarzę ten program,dietetyczka na nim u mnie na siłce robi,ale jakoś im nie ufam i wolę lustro
Opublikowano 21 marca 201510 l Ja bym chciał gdzieś dokładnie zbadać wzrost. W dowodzie ma 198 cm, kiedyś zmierzyli mnie na 196, a na jednych badaniach sportowych na 201 cm.
Opublikowano 21 marca 201510 l A u mnie w mieścinie, w jednej z aptek, mierzyli kiedyś jakoś laserowo, ale jak byłem to albo zepsute, albo nie było farmaceutki, która umiała obsługiwać sprzęt.
Opublikowano 22 marca 201510 l Szarpnąłem się Nigdy nie miałem porządnych butów na siłownię. Liczę na pozytywne wrażenia.
Opublikowano 22 marca 201510 l Mnie to dziwią małolaci w wieku 16-20 lat , którzy kupują specjalnie drogie ciuchy na siłownie. Czuje się jak biedak ćwicząc w starych koszulkach czy też spodenkach z "maty" gdy obok mnie małolat ćwiczy w śnieżno białych wypastowanych i lśniących adidasach , leginsach i koszulach z treca .
Opublikowano 22 marca 201510 l No moje koszulki to błagają o wymianę. Buty kupiłem bo ostatnio ciężko pracuje i chciałem sobie to wynagrodzić, a że dukaty w skrzyni były to cóż poradzić.
Opublikowano 22 marca 201510 l Hmm troszkę ponad 500. to sa powerlift2? Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 22 marca 201510 l To one stoja ok 370"bo sam takie ściągam ale czarno czerwone Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 22 marca 201510 l No ja przeliczylem bezposrednio, ale roznie moze byc. Ogolnie to z dolcow tez 1-1 przeliczyli ch.uje