Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 373,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

Firmy specjalizujące się w takim obuwiu zawsze będą miały taniej,w "firmowych" płaci się za markę.

Opublikowano

Celowo "firmowe" tak napisałem,bo tamte za 250 tez są firmowe ;) Ta firma ma swoje logo,tylko adidas bardziej znany,ot o mi chodziło.

Opublikowano

http://101rad.pl/artykuly/kulturysci-przerazeni-szybkoscia-dzialania-nowej-kapsulki-na-przyrost-miesni-dmtdd315-by/

AAKG lepsze niz metanabol !

Zawsze lubie poczytac komentarze jak mam zły humor, polecam i wam :)

Do tej pory probowalem roznych odzywek i suplementow dla sportowcow i mialem jakieś 1,5 kg miesni wiecej. Z tymi kapsulkami osiagnalem 3 razy lepsze efekty. Na pewno potrzebne są do nich jakieś cwiczenia.

3x lepsze? Balon przyznaj sie koksujesz? 

Opublikowano

Idą wakacje to będę trzepać naiwnych,to samo jest ze spalaczami dla kobiet.

Opublikowano

Przerazające jest jak mozna trzepac na tym kase i jak wielu jest chetnych zeby zrobic z siebie jelenia

Opublikowano

Teraz co trzecia reklama w radio to jakis thermshit, albo slimcośtam.

Opublikowano

Przyjdzie maj to znowu siłkę zawali sezonowcami,którzy nie muszą 3mać diety bo jadą na spalaczu.

Opublikowano

U mnie wczoraj było sporo dziewczyn co mnie zdziwiło( siłownia do której śmigam jest raczej obskurna i nastawiona na wolne ciężary niż treningi aerobowe) i co 5 minut na rowerku chodziły do toalety poprawiać makijaż i tak przez 2 godziny mojego treningu. Jedna się wycwaniła i nosiła malowidła ze sobą  :D

Opublikowano

Chciałbym zaczynac od takich początków jak on na pierwszym zdjęciu

Opublikowano

http://www.kfd.pl/zwierz%C4%99-bez-dopingu-na-zawody-droga-kulturysty-naturalnego-32604.html/page-104?do=findComment&comment=4265675

tu widać od razu, że bez koksu - i to jest ok. Ale masa pracy a jakość mięśni ryje beret.

??? a po czym wnosisz ? 

ten z prawej spoko, a ten z lewej.....imo to nie są dobre proporcje...... taka krótka baryła. TO ROZDĘCIE. pewnie przed chwilą się najadł  

Opublikowano

http://www.kfd.pl/zwierz%C4%99-bez-dopingu-na-zawody-droga-kulturysty-naturalnego-32604.html/page-104?do=findComment&comment=4265675

tu widać od razu, że bez koksu - i to jest ok. Ale masa pracy a jakość mięśni ryje beret.

??? a po czym wnosisz ?

ten z prawej spoko, a ten z lewej.....imo to nie są dobre proporcje...... taka krótka baryła. TO ROZDĘCIE. pewnie przed chwilą się najadł

Po tym jak to wyglada. To raz a dwa po tylu latach jakby siedzial na towarze wygladalby zupelnie inaczej.

Ale widze bol dupki musi byc bo.. tak nie wygladasz?

Opublikowano

Nie chcę oceniać,ale nikt z nich nie robi redukcji bez podkładu z czegoś,czy to delikatnie teść,czy jakieś ph,z prostego powodu,popaliliby sporo mięsa.Zresztą nawet WK się ostatnio przyznał ze na czymś jechał,a kreowali się na all natural.

Opublikowano

A jak to jest z redukcją pytam o normalnych smiertelników jak ja, to lepiej jest zrobic dłuższa ale z mniejszym cięciem kalori czy krótsza ale intensywniejsza żeby jak najmniej mięsni stracić? Wydaje mi sie ze to pierwsze ale pewnosci nie mam

Opublikowano

Na towarze życie jest łatwiejsze. Robię 6 miesięcy czystej masy , wpjerdalam jak szalony po 4-5k kcal na dzień a i tak robię max 8 kg. Chłop z siłowni jada co popadnie ładuje mete/teścia robi w 4-6 miesięcy 20 kg . To samo redukcja , na towarze zaczynają od kwietnia i w 2 miesiące schodzą do konkretnego BF a ja od lutego męczę się a i tak nie dojdę do tego co oni. No i mięcho popale 

Opublikowano

Nie da się bez"wsparcia" wytrzymać na krótkiej intensywnej,zajedziesz się fizycznie i psychicznie.