Opublikowano 26 maja 20159 l No siedzenie w sklepie w leginsach jest dyskusyjne,ale jeżeli ktoś ma dobre ciało to leginsy mu nie zaszkodzą,gorzej jak jakaś za przeproszeniem locha na ulicy w nich chodzi i nie widzi w tym problemu.
Opublikowano 26 maja 20159 l No ja sobie ostatnio sprawiłem takie cienkie Kalenji, jak biegałem nad morzem to ludzie się dziwnie na krocze patrzyli. Dopiero potem zauważyłem, że klucze w kieszonce wewnątrz się niefortunnie ułożyły.
Opublikowano 26 maja 20159 l No takie zwykłe, ale tak się bokiem ułożyły jakbym coś chciał bokiem schować.
Opublikowano 26 maja 20159 l No siedzenie w sklepie w leginsach jest dyskusyjne,ale jeżeli ktoś ma dobre ciało to leginsy mu nie zaszkodzą,gorzej jak jakaś za przeproszeniem locha na ulicy w nich chodzi i nie widzi w tym problemu. Dobre ciało , czyli jeżeli mam dotyrany brzuch i klatkę to wypada chodzić mi po mieście bez koszulki . No właśnie nie , po za tym na faceta w rajstopach nie ma wytłumaczeń.
Opublikowano 26 maja 20159 l Jakby stoczniowiec szedł w leginsach to dziwne,ale ćwiczący koleś to już mniej,mimo iż nadal dziwnie.
Opublikowano 26 maja 20159 l Ale wy pany macie rozkminy. Chodzi się z zasady w tym, czym czuję się dobrze i wygodnie.
Opublikowano 26 maja 20159 l Noszenie leginsow przez facetow, niezaleznie od sytuacji, jest o krok od pederastii i drag queen. Pozdrawiam.
Opublikowano 27 maja 20159 l No siedzenie w sklepie w leginsach jest dyskusyjne,ale jeżeli ktoś ma dobre ciało to leginsy mu nie zaszkodzą,gorzej jak jakaś za przeproszeniem locha na ulicy w nich chodzi i nie widzi w tym problemu. Dobre ciało , czyli jeżeli mam dotyrany brzuch i klatkę to wypada chodzić mi po mieście bez koszulki . No właśnie nie , po za tym na faceta w rajstopach nie ma wytłumaczeń. Dokładnie ostatnio widziałem typa w leginsach w biedrze xD Kur.wa jak on sie nie wstydził. Pomijając to że miał chyba najbardziej rozj.ebane nogi jakie widziałem u kolesia na zywo to i tak wyglądał jak debil. Taki typ w sklepie w leginsach to stereotypowy obraz mięsniaka pedzia z lat 90. Ale wy pany macie rozkminy. Chodzi się z zasady w tym, czym czuję się dobrze i wygodnie. Ja sie z zasady czuje dobrze i wygodnie z gołą pałą. Jednak tak nie chodze po miescie. Jedyne kiedy kiedy jestem w stanie zrozumiec faceta w leginsach to na bieganiu. Edytowane 27 maja 20159 l przez kanabis
Opublikowano 27 maja 20159 l Może pracuje gdzieś na siłce i z pracy podszedł po zakupy,a ty już go obrażasz
Opublikowano 27 maja 20159 l Noszenie leginsow przez facetow, niezaleznie od sytuacji, jest o krok od pederastii i drag queen. Pozdrawiam. Całe szczęście, to tylko Twoje zdanie.
Opublikowano 28 maja 20159 l Muszę zwiększyć elastyczność mięśni, bo słabo wykorzystuję siłę w nogach. Ludzie polecają roller do masażu, zamówiłem sobie, ciekawe, co z tego będzie. Testowałem już raz kumpla i faktycznie fajnie rozluźnia mięśnie. Zastanawiam się tylko, czy działa to na dłuższy okres czasu i wpływa znacząco na mięśnie. Ku.rwa, 5 razy użyłem, popękał i się połamał. Niech ich chvj strzeli, jak mi nie przyjmą zwrotu to wpi.erdol.
Opublikowano 28 maja 20159 l Ja testowałem ten oryginalny za 120 zeta i dawał grubo radę,mimo leżenia na nim Lain moje leginsy masz na filmiku z brzuszków,bardziej odważnych fotek się nie ośmielę
Opublikowano 28 maja 20159 l Ja mogę dać fotki w gaciach KEWINA KLEINA . Byle czego na pupcie nie nakładam.
Opublikowano 29 maja 20159 l No dobra, męska część już ma argumenty. To co pokaże Lain? Bardzo słuszne pytanie
Opublikowano 29 maja 20159 l Póki co nie ma co oglądać. Rozstępy i te sprawy.. ale walczę dzielnie i wracam już do moich przedciążowych ćwiczeń. A po Litwina ćwiczeniach przez dwa dni miałam zakwasy, haha.
Opublikowano 29 maja 20159 l No nie. Odżywam!! Bo w ciąży nawet niespecjalnie mogłam na basen chodzić, bo maluch od początku się pchał na świat.. Ale teraz jak już jest.. to jedną przerwę między jego jedzeniami poświęcam na ćwiczenia. I niech mi któraś mama powie, że się nie da znaleźć czasu!!
Opublikowano 31 maja 20159 l Czy Lycra na rower to dozwolona jest..? Bo nie wiem czy już zaczynać jeździć w dżinsach czy jednak wolno mi w rajtuzach