Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 369,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

I to bez majtek. Piękna rzecz. W takim razie nic nie zmieniam. Mierzyłem sobie wczoraj udo po jeździe i jest ok - 62cm. Ale spodnie źle znaleźć.

Opublikowano

Tyle samo co ja. Tylko co ja o spodniach mam powiedziec jak ja o głowe od ciebie nizszy :/

Opublikowano

Mi większość spodni nie przechodzi przez udo, albo są za krótkie. Spodnie najtrudniej mi zawsze kupić.

Opublikowano

Za to kupując na masie teraz na redukcji już została ostatnia dziurka w pasku :/

Opublikowano

Zazwyczaj ćwiczę co 2-3 dni a jak mi wypada przerwa 4-5 dniowa to chodzę dziwnie podku.rwiony i czuję się flak. Dopiero nabieram sił jak zrobię trening. Też tak macie?

Opublikowano

Też nie lubię mieć przerwy, momentalnie flaczeje, nie trzymam diety, gorsze samopoczucie.

Opublikowano

Ja zrobiłem tydz strategicznego roztrenowania i po 2 dniach wszystko zaczęło mnie ciągnąć i bolec. Wróciłem na pake i mam tylko zakwasy :-D

Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Zazwyczaj ćwiczę co 2-3 dni a jak mi wypada przerwa 4-5 dniowa to chodzę dziwnie podku.rwiony i czuję się flak. Dopiero nabieram sił jak zrobię trening. Też tak macie?

Norma.

Opublikowano

W końcu rekord 125kg na skosie dodatnim. Mono robi robotę .

Też chyba sobie kupię ;)

Opublikowano

Ach te zarciki typow na SAA.

Opublikowano

:frog:

Opublikowano

Fajne te od litwina, ciekawe czy mozna je dostac w pl kupilbym

Opublikowano

Fajne te od litwina, ciekawe czy mozna je dostac w pl kupilbym

tak, mozna tam kupic, codziennie jest jakis nowy wzór na "promo" jest 2 dni dostepny a potem zmiana i czasami wracaja stare wzory, ale cena juz jest wyzsza.