Opublikowano 31 maja 20159 l I to bez majtek. Piękna rzecz. W takim razie nic nie zmieniam. Mierzyłem sobie wczoraj udo po jeździe i jest ok - 62cm. Ale spodnie źle znaleźć.
Opublikowano 1 czerwca 20159 l Tyle samo co ja. Tylko co ja o spodniach mam powiedziec jak ja o głowe od ciebie nizszy
Opublikowano 1 czerwca 20159 l Masz i tak lepiej, bo spodni na te 180-185 jest większy wybór niż moje 193, z nogą długą na 91cm.
Opublikowano 1 czerwca 20159 l Mi większość spodni nie przechodzi przez udo, albo są za krótkie. Spodnie najtrudniej mi zawsze kupić.
Opublikowano 1 czerwca 20159 l Dobra opcja to krawiec. Wszystko wymierzy i dopasuje, a ceny często lepsze niż firmowe gacie.
Opublikowano 2 czerwca 20159 l Za to kupując na masie teraz na redukcji już została ostatnia dziurka w pasku
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Zazwyczaj ćwiczę co 2-3 dni a jak mi wypada przerwa 4-5 dniowa to chodzę dziwnie podku.rwiony i czuję się flak. Dopiero nabieram sił jak zrobię trening. Też tak macie?
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Też nie lubię mieć przerwy, momentalnie flaczeje, nie trzymam diety, gorsze samopoczucie.
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Ja zrobiłem tydz strategicznego roztrenowania i po 2 dniach wszystko zaczęło mnie ciągnąć i bolec. Wróciłem na pake i mam tylko zakwasy :-D Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Zazwyczaj ćwiczę co 2-3 dni a jak mi wypada przerwa 4-5 dniowa to chodzę dziwnie podku.rwiony i czuję się flak. Dopiero nabieram sił jak zrobię trening. Też tak macie? Norma.
Opublikowano 8 czerwca 20159 l W końcu rekord 125kg na skosie dodatnim. Mono robi robotę . Też chyba sobie kupię
Opublikowano 9 czerwca 20159 l strach cokolwiek powiedziec :F Edytowane 9 czerwca 20159 l przez wronerro
Opublikowano 13 czerwca 20159 l Fajne te od litwina, ciekawe czy mozna je dostac w pl kupilbym tak, mozna tam kupic, codziennie jest jakis nowy wzór na "promo" jest 2 dni dostepny a potem zmiana i czasami wracaja stare wzory, ale cena juz jest wyzsza.