Opublikowano 22 czerwca 20159 l znajdz roznice edit; no wiem, że to wina zdjęcia, ładna kobieta, ale musiałem ;p Edytowane 22 czerwca 20159 l przez Banny
Opublikowano 22 czerwca 20159 l piękny brzuch i pewnie mega pracy w niego włożyła taka babka fajna, ale już mocno zarysowane mięśnie na nogach i łapach odpadają..
Opublikowano 22 czerwca 20159 l Bez sztucznych cycków niepasujących do filigranowej figury to czemu nie. https://www.facebook.com/StephanieDavisAustria :obama: No Stefka jest ogień. W ogóle ćwiczące dupeczki są ekstra, dla niektórych to stanowczo za dużo, ale (min.) Michelle i Paige miażdżą jajca:
Opublikowano 23 czerwca 20159 l Maja(chyba?) duperka z warszawskiego koksu UP ona ma coś z prawą nogą? Edytowane 23 czerwca 20159 l przez nieobchodzimnieto
Opublikowano 25 czerwca 20159 l Natalia Gacka też bardzo ok, tylko ten jej głos. Edytowane 25 czerwca 20159 l przez YETI
Opublikowano 25 czerwca 20159 l no, ja z jej filmikami kiedyś ćwiczyłam, to była mniej ''urzeźbiona'' ;]
Opublikowano 1 lipca 20159 l Jeżeli ktoś szuka napojów zero to w biedronce dość dobry shweppes zero o smaku truskawki za 2.99/2l .
Opublikowano 1 lipca 20159 l Nie wiem co jest większym guwnem, napoje z cukrem czy bez cukru. Woda, kostki lodu, cytryna.
Opublikowano 1 lipca 20159 l Jakaś moda ostatnio na te białko konopne, ktoś coś tego? Kanabeusz coś wspominał ostatnio, że próbował. To wartościowe jakieś?
Opublikowano 2 lipca 20159 l Nie wiem czy moda, Piotrkowicz na razie obala wszystkie mity o "podstawach jakich się naczytałem jeśli chodzi o dietę". Także tego.
Opublikowano 2 lipca 20159 l Gorzej że ludzie widzą tylko dwa obozy jeśli chodzi o dietę. Albo kura z ryżem albo jedz co chcesz , gdyby nie to że nie byłbym w stanie jeść posiłków bogatych w tłuszcze(nienawidzę tłustej michy) to sam bym stosował dietę jak Piotrkowicz . Litwin pokazał na forum że działa i dobrze go porobiła .
Opublikowano 2 lipca 20159 l Ja nie wiem jak ten fejs szpieguje, ale używam przeglądarki osobnej do fejsa i tam też wchodzę na Allegro. A potem mi polecają reklamy jakichś gainerów, czy pojawia mi się porponowany post: Znowu ten koleś chyba mnie śledzi Edytowane 2 lipca 20159 l przez grzybiarz
Opublikowano 6 lipca 20159 l Podopieczny Akopa. Pisze ze to progres w 3 miechy. Zgadza sie, na ryzu, bialku i kreatynie.
Opublikowano 6 lipca 20159 l To ja nie wiem na jakiej chłop musiałbyć bombie że tak doyebał. Zawsze mnie ciekawiło jak to jest z rozpiskami towaru od trenerów , pierwszy dzień dostaje podopiecznego i od razu ładuje towar? Jak 3 miechy to musiał już od początku bić chyba że wszystko wynika z dobrego światła/perspektywy a na pierwszej fotce siedzi dużo mięsa tyle że pod tłuszczem. Sam podbijam niedługo do Słodkiewicza zobaczymy ...
Opublikowano 6 lipca 20159 l Szarku ale Ty juz troche to robisz plus sam pisales ze nie na kreatynce. Jakim imbecylem trzeba byc, zeby wierzyc ze to natural? I te wpisy u Akopa na profilu. :bitchplease:
Opublikowano 6 lipca 20159 l Litwin jak zacząłeś pracę jako trener personalny? Egzamin zaliczyłem i już powoli się rozglądam ale w Szczecinie nie widzę za bardzo miejsc pracy tym bardziej jako początkujący trener. I jak to wygląda klub ci podsyła klientów czy sam musisz zaczepiać po siłowni?
Opublikowano 6 lipca 20159 l https://www.facebook.com/ebeactive/photos/a.1418997534987258.1073741828.1418759201677758/1667870140099995/?type=1&theaterObczaj to, jak wchodzą w system be-active, to może będą szukali ekstra personelu.
Opublikowano 7 lipca 20159 l Litwin jak zacząłeś pracę jako trener personalny? Egzamin zaliczyłem i już powoli się rozglądam ale w Szczecinie nie widzę za bardzo miejsc pracy tym bardziej jako początkujący trener. I jak to wygląda klub ci podsyła klientów czy sam musisz zaczepiać po siłowni? W Gdyni też lipa,same sieciówki typu Pure,gdzie się c(pipi) pracuje,ja namiar na swoją robotę dostałem po znajomości. Edytowane 7 lipca 20159 l przez Litwin81
Opublikowano 7 lipca 20159 l Jakaś moda ostatnio na te białko konopne, ktoś coś tego? Kanabeusz coś wspominał ostatnio, że próbował. To wartościowe jakieś? No ponoć jedyne pełnowartosciowe roślinne a 30g pokrywa połowe dziennego zapotrzebowania na magnez, takze mysle ze juz z samego tego powodu warto. Bo wiadomo jak w dzisiejszych czasach u nas z magnezem. I nie jest drogie 8 zeta za kilo. Sam jestem jednak zdecywoanie wyznawca ze jesli chcesz mies mięso musisz jesc mięso ale ze wzgledu na ten magnez teraz bede jadł codziennie na masie.
Opublikowano 7 lipca 20159 l Właśnie czemu jest taka opinia o PURE? Od początku zakładałem że będę pracował tam bo to w sumie największa sieciówka ale dużo trenerów się zwalnia i narzeka że tragicznie się tam pracuje.