Skocz do zawartości

OFFTOPIC

yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Tego ogromnego koszykarza nie chciałbym spotkać - rozdziawiłbym pewnie tak szeroko ryja ze zdziwienia i pomyślałaby sobie, że jakiś biały zjebol. :(

No tez bym nie radził, gorzej że byś rozdziawił ryja a jego penis pewnie na wysokosci twoich ust :/ Mógłby to opatrznie zrozumieć

Jak ktoś będzie chciał robić papiery instruktora czy trenera to odradzam Profi Fitness School-czysta amatorka,siłownia wynajęta na 3 tygodnie(Pure) a nie ma gdzie poćwiczyć,na sali leży się na macie 7 h,nie ma jak pisać,wczoraj wywali nas z sali i anatomii uczyliśmy się an tych co bardziej wyrzeźbionych ;)

Jak ktoś będzie chciał robić papiery instruktora czy trenera to odradzam Profi Fitness School-czysta amatorka,siłownia wynajęta na 3 tygodnie(Pure) a nie ma gdzie poćwiczyć,na sali leży się na macie 7 h,nie ma jak pisać,wczoraj wywali nas z sali i anatomii uczyliśmy się an tych co bardziej wyrzeźbionych ;)

Haha właśnie dziś certyfikat ukończenia odebrałem z tego kursu  i powiem tak.Instruktor jakaś dziwna wiedz i dziwne teorie ale to już mniejsza ale było dość fajnie. Jako minus egzamin gdzie nie przeczytałem regulaminu gdzie jakieś ich poronione zasady był przez co nie zaliczyłem jednego z 4 egzaminów. No i cały kurs jak przedstawiać trzeba było jaki mięsień pracuje podczas ćwiczenia to wołano mnie bo akurat wtedy dość dobrze docięty byłem. Słyszałem że cena ma się zmienić więc jak trafiłeś na te za 1600 to jeszcze ok. kolejne już za 2100-2500 mają być.

Tutaj byly 4 lub dwa testy (zaleznie czy juz sie mialo instruktora). No i do tego najbardziej zje.bana rzecz. Czyli praca z klientem. Pisze zje.bana bo mowimy o tonie papierków. Kilku testach sprawnosciowych i wytrzymalosciowych ktorym trzeba bylo poddac naszego czlowieka. Caly wywiad (ponad 45 pytan) o nawyki zywieniowe, styl zycia, co lubie a czego nie itd itp. Testy, pomiary i inne ch.uje mu.je.Do tego ulozyc 12 tygodniowy plan z progresja SMART . Pierwsze 4 tygodnie do tego mialy byc z progresja po kazdym treningu, gdy pozniejsze juz z miesiecznym progresem uwzglenionym. Nie wiem czy cos z tego skumacie ;/ Do tego planu robiles drugi alternatywny :whyyy:

Musiales udokumentowac przynajmniej 6 sesji w przeciagu pierwszych 4 tygodni.

I ten tego, nie zrozumcie mnie zle. Oczywiscie ze trzeba przeprowadzic wywaid z klientem itd, ale to bylo do granic absurdu przesuniete.

Edytowane przez El Loco Chocko