Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Może ktoś akurat się w to bawi: https://www.endomondo.com/challenges/23920417;]
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l Wiele sie one nie roznia. Ja mam http://www.ceneo.pl/13460298Latwo sie rozklada, dosc latwo czysci i nie zajmuje bog wie ile miejsca. Mam juz go 4 lata. Edytowane 28 sierpnia 20159 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l Tego Tefala brat ma, używałem go ostatnio u niego i jest spoko, prosty w obsłudze.
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l hejcimy z kanabisem A WY CO ? klimacik spartacusa ? koledzy od sztangi ? jak jakieś C.I.P.Y ??? Edytowane 28 sierpnia 20159 l przez Kazub
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l Myśle ze hejcenie po naszych wczesniejszych spinach to troche nadużycie w tym przypadku. No ale zawsze lepsze to niż klepanie sie po dupkach i stykanie hantelkami
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l Dziś aż łza zakręciła mi się w oku gdy wracałem z poczty , idę sobie jak nigdy nic (ubiór treningowy bo na szybciocha musiałem ogarnąć wszystko) aż naglę słyszę jak bawiące się dziecko z rodziną z boiska mówi "Mamo patrz jaki duży Pan" . Teraz wiem że warto ćwiczyć , pomyśleć by doyebać jeszcze z 20kg do tej stówki wyciąć się i zrobić kozak formę to ludzie będą chcieli robić sobie zdjęcia i głaskać po barkach.Życie jest naprawdę ok
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l I O TO KOORWA CHODZI a nie wieczne ściemnianie i udawanie mega skromnego kolesia, co robi to dla siebie, a nie dla czegokolwiek/kogokolwiek innego. niech patrzą i sie dziwują, żałosne robaki. yebać biede
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l No właśnie o co chodzi z tą skromnością? Jak wchodzę do Tesco chce żeby każdy wiedział że wchodzi zarobiony samiec alfa , nie kupuje jakiejś śmierdzącej wody value za 59 gr a napjerdalam cały koszyk żywca smakowego , jak reszta podciera pupe jakimś papierem regina z promocji to ja biorę jakiś najdroższy rumiankowy z najwyższej półki by mi dupa pachniała. Ludzie skromność jest średnio ok
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l I O TO KOORWA CHODZI a nie wieczne ściemnianie i udawanie mega skromnego kolesia, co robi to dla siebie, a nie dla czegokolwiek/kogokolwiek innego. niech patrzą i sie dziwują, żałosne robaki. yebać biede Wiadomo, wszystko sie robi dla dup.
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l Może masz brzydką twarz że muskulatura tego nie nadrabia Dobrze porobione barki odwracają uwagę od twarzy .
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l Można tez miec dobrze porobione barki i twarz jak z żurnala. Jak np ja! Fajnie być zaje.bistym i miec powodzenie u dupeczek.
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l Można tez miec dobrze porobione barki i twarz jak z żurnala. Jak np ja! Fajnie być zaje.bistym i miec powodzenie u dupeczek. Dokładnie najlepiej jak zaczepiają a ty każesz im spjerydalać zbierać poziomki bo mają celulit na pupie i udach.
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l Tak jak piszesz. Takie cos szczegolnie fajnie działa na takie 9/10 co to myslą ze moga miec kazdego a tutaj zonk Im bardziej takim pokazujesz ze cie nie interesują tym bardziej za toba łażą. Szkoda ze jestem zajęty, ruchałbym jak mistrz boksu
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l Albo idziesz w Lidelku, siata pelna za(pipi)istosci. Laseczka gapi sie jak ciele z mokra bzdziocha a obok jej szac i to jej zazenowane spojrzenie. "(pipi) czemu nie jestem z nim tylko z tym chuderlawym penisem" I nie odwracac kota ogonem w tej kwestii. Szmule lubia popatrzec na Adonisow.
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l xD bessskitu. Najlepsze jest jak ich facetom z brzuchami albo rączkami z bicepsem 30cm gul chodzi bo widza ze sie laska na nas gapi Ale co on zrobi? POBIJE MNIE TYMI ŁAPKAMI JAK U KUKIEŁKI? he he he Ta ich bezsilnośc
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l Ta i te łebki w koszulce na ramiączkach z 25cm w bicepsie . Aż ma się ochotę zdjąć koszulkę zayebać takiemu z cyca na brode.
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l Dobry sportowiec musi mieć też skromność i pokorę, opanujcie się, narcyzy.