Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 369,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

Musze kupic nowy parowar, moze ktos cos poleca?

Opublikowano

Tego Tefala brat ma, używałem go ostatnio u niego i jest spoko, prosty w obsłudze.

Opublikowano

hejcimy z kanabisem

A WY CO ?

klimacik spartacusa ? koledzy od sztangi ? jak jakieś C.I.P.Y ???

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Myśle ze hejcenie po naszych wczesniejszych spinach to troche nadużycie w tym przypadku. No ale zawsze lepsze to niż klepanie sie po dupkach i stykanie hantelkami

Opublikowano

Dziś aż łza zakręciła mi się w oku gdy wracałem z poczty , idę sobie jak nigdy nic (ubiór treningowy bo na szybciocha musiałem ogarnąć wszystko) aż naglę słyszę jak bawiące się dziecko z rodziną z boiska mówi "Mamo patrz jaki duży Pan" . Teraz wiem że warto ćwiczyć , pomyśleć by doyebać jeszcze z 20kg do tej stówki wyciąć się i zrobić kozak formę to ludzie będą chcieli robić sobie zdjęcia i głaskać po barkach.Życie  jest naprawdę ok

Opublikowano

I O TO KOORWA CHODZI

a nie wieczne ściemnianie i udawanie mega skromnego kolesia, co robi to dla siebie, a nie dla czegokolwiek/kogokolwiek innego. niech patrzą i sie dziwują, żałosne robaki. yebać biede  

Opublikowano

No właśnie o co chodzi z tą skromnością? Jak wchodzę do Tesco chce żeby każdy wiedział że wchodzi zarobiony samiec alfa , nie kupuje jakiejś śmierdzącej wody value za 59 gr a napjerdalam cały koszyk żywca smakowego , jak reszta podciera pupe jakimś papierem regina z promocji to ja biorę jakiś najdroższy rumiankowy z najwyższej półki by mi dupa pachniała. Ludzie skromność jest średnio ok

Opublikowano

Ja też słyszę takie teksty, ale raczej przez wzrost.

Opublikowano

Może masz brzydką twarz że muskulatura tego nie nadrabia :/

Opublikowano

I O TO KOORWA CHODZI

a nie wieczne ściemnianie i udawanie mega skromnego kolesia, co robi to dla siebie, a nie dla czegokolwiek/kogokolwiek innego. niech patrzą i sie dziwują, żałosne robaki. yebać biede

Wiadomo, wszystko sie robi dla dup.
Opublikowano

Można tez miec dobrze porobione barki i twarz jak z żurnala. Jak np ja!

Fajnie być zaje.bistym i miec powodzenie u dupeczek.

Opublikowano

Można tez miec dobrze porobione barki i twarz jak z żurnala. Jak np ja!

Fajnie być zaje.bistym i miec powodzenie u dupeczek.

Dokładnie najlepiej jak zaczepiają a ty każesz im spjerydalać zbierać poziomki bo mają celulit na pupie i udach. 

Opublikowano

Tak jak piszesz. Takie cos szczegolnie fajnie działa na takie 9/10 co to myslą ze moga miec kazdego a tutaj zonk :D Im bardziej takim pokazujesz ze cie nie interesują tym bardziej za toba łażą. Szkoda ze jestem zajęty, ruchałbym jak mistrz boksu :(

Opublikowano

Albo idziesz w Lidelku, siata pelna za(pipi)istosci. Laseczka gapi sie jak ciele z mokra bzdziocha a obok jej szac i to jej zazenowane spojrzenie. "(pipi) czemu nie jestem z nim tylko z tym chuderlawym penisem"

I nie odwracac kota ogonem w tej kwestii. Szmule lubia popatrzec na Adonisow.

Opublikowano

xD bessskitu. Najlepsze jest jak ich facetom z brzuchami albo rączkami z bicepsem 30cm gul chodzi bo widza ze sie laska na nas gapi :D Ale co on zrobi? POBIJE MNIE TYMI ŁAPKAMI JAK U KUKIEŁKI? 

he he he

Ta ich bezsilnośc :/

Opublikowano

Dobry sportowiec musi mieć też skromność i pokorę, opanujcie się, narcyzy.