Skocz do zawartości

OFFTOPIC

Gość yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 28.08.2015 o 20:28, krupek1 napisał(a):

Ja też słyszę takie teksty, ale rachunek zej przez wzrost.

Mamo pacz jaki wielki pedau

Opublikowano

Niestety nie słyszałem nic takiego jak szarku :( może kiedys. Raz tylko jak siedziałem w kasie na biedrze i natarła gimbaza przed szkołą to usłyszałem jak jeden do drugiego szepcze "ale ma bicki". Udałem, że nie słyszę, bo jestem skromny.

Opublikowano
  W dniu 29.08.2015 o 13:29, Dave Czezky napisał(a):

W dniu 28.08.2015 o 20:28, krupek1 napisał(a):

Ja też słyszę takie teksty, ale rachunek zej przez wzrost.

Mamo pacz jaki wielki pedau

Poćwicz cytowanie.

Opublikowano
  W dniu 29.08.2015 o 13:03, krupek1 napisał(a):

Dobry sportowiec musi mieć też skromność i pokorę, opanujcie się, narcyzy.

Pier.dolenie. Skromnośc jest dla brzydkich

Opublikowano
  W dniu 29.08.2015 o 20:21, nieobchodzimnieto napisał(a):

Ten chudy pewnie mógłby was kupić napakowane pazie. Albo co najwyżej moglibyście mu kibel w mieszkaniu robić. Haha

Mysle ze raczej by nas nie kupił bo w takim przypadku jego kobieta ruchałaby sie z nami nie z nim i to byłby strzał w kolano :/

Opublikowano
  W dniu 30.08.2015 o 10:02, nieobchodzimnieto napisał(a):

W dniu 29.08.2015 o 20:32, szarku123 napisał(a):

On mnie może kupić a ja nim sobie wznosy na barki porobić.Pieniądze szczęścia nie dają a bycie doyebanym jest bardzo ok.

Implanty i jesteś doyebany jak dzik :lapka:

Implant nie wyciśnie za ciebie stówki na klatę . Po wiem tak , sens mojej wypowiedzi pojmą tylko doyebane dziki , którym drętwieją ręce podczas grania na ps4.

Opublikowano

To uczucie, gdy po miesiacu treningow zakladasz chlopakom na sparingach kimury i inne dzwignie ktorych sie nauczyles. I robisz to nawet poprawnie <ok> Weee, nie spodziewalem sie ze taka faze zlapie na to mma. Myslalem ze odpuszcze szybko, ale to jedna z mocniejszych zajawek jakie ostatnio mam. Trener dopinguje, atmosfera jest luzna, polecam goraco. 

Gość Orzeszek
Opublikowano

dzis na wadze 82kg. od 1 lipca zleciało 10 kg. cel 70/75kg, moja waga z liceum.