Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 370,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

O yebani intelektualiści! Tutaj wszyscy wciskają silowo hantle nad głowę, nie ma miejsca na umysłowe czary mary

Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Nom, a mogę jeszcze więcej!

Opublikowano

heh no.

Wysłane z mojego LG P880 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Koszulki jakich firm mozecie polecic? nie zalezy mi na znaczkach, byle byly wygodne i spelnialy swoja role, za mocno sie poce i w bawelnianych (pipi)owo mi sie cwiczy.

Opublikowano

myślę, że firma nie odegra takiego  znaczenia żebyś poczuł znaczącą różnicę, wszystko jest podobne. Ćwiczę i biegam w koszulce 4f za 50 zł. Mam też nike bez rękawów i adidas z długim rękawem do biegania i nie widzę różnic. Ważne żebyś dobrze dopasował ją pod siebie. 

Opublikowano

4F są zayebiste i nie kosztują majątku, tak samo Kalenji z Decathlonu.

Opublikowano

przejrzyj na alle TREC lub na ich stronie. Ogólnie sam czegoś fajnego szukam ale w tym miechu biedna z kasą. Zostało na suplie i żarcie.

Dobre są termoaktywne.

Opublikowano

Przehypowane tak jak Nike Pro, cena za wysoka.

Opublikowano

Ja ostatnio na promo koszulkę funkcyjną kupiłem za 60 zeta,leginsy za 120(normalnie 180),także da radę w normalnych cenach wyrwać.

Opublikowano

Jak dobrze, że przestałem już robić minki typu :banderas: do tych guwniaków plastikowych giereczek i tego pedalskiego sprzęciku.  :obama:

Opublikowano

Leginsy to kobiecie w prezencie, dobrze rozumiem?

Opublikowano

co w nich złego jeśli ma się dobre kopyta? jak już tak gadamy to całe machanie hantelkami to gejoza na 101 pro. 

Opublikowano

KAŻDY JEST PEDAŁEM NIECH TEN KTÓRY SIE NIE PATRZYŁ NA DUPE INNEGO MEŻCZYZNY PIERWSZY RZUCI KAMIENIEM

Opublikowano

Dla ludzi co nie potrafią się dogadać. Pedalskie. :wujaszek:

Na to jak dobrze się dogadasz ma duży wpływ Twoja aparycja. Zaręczam, że duża łapa dogada się bez problemu o ile umie się wysłowić, bo gdzieś tam w oddali świadomości drugiej osoby majaczy nieciekawa wizja spotkania się z panią lepa a potem z panią gleba.

Opublikowano

co w nich złego jeśli ma się dobre kopyta? jak już tak gadamy to całe machanie hantelkami to gejoza na 101 pro.

Jestem pewny, że tutaj nikt nie ma dobrych kopyt.