Opublikowano 8 października 20159 l O yebani intelektualiści! Tutaj wszyscy wciskają silowo hantle nad głowę, nie ma miejsca na umysłowe czary mary Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 8 października 20159 l Nom, a mogę jeszcze więcej! Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 9 października 20159 l Koszulki jakich firm mozecie polecic? nie zalezy mi na znaczkach, byle byly wygodne i spelnialy swoja role, za mocno sie poce i w bawelnianych (pipi)owo mi sie cwiczy.
Opublikowano 9 października 20159 l myślę, że firma nie odegra takiego znaczenia żebyś poczuł znaczącą różnicę, wszystko jest podobne. Ćwiczę i biegam w koszulce 4f za 50 zł. Mam też nike bez rękawów i adidas z długim rękawem do biegania i nie widzę różnic. Ważne żebyś dobrze dopasował ją pod siebie.
Opublikowano 9 października 20159 l 4F są zayebiste i nie kosztują majątku, tak samo Kalenji z Decathlonu.
Opublikowano 9 października 20159 l przejrzyj na alle TREC lub na ich stronie. Ogólnie sam czegoś fajnego szukam ale w tym miechu biedna z kasą. Zostało na suplie i żarcie. Dobre są termoaktywne.
Opublikowano 9 października 20159 l Ja ostatnio na promo koszulkę funkcyjną kupiłem za 60 zeta,leginsy za 120(normalnie 180),także da radę w normalnych cenach wyrwać.
Opublikowano 10 października 20159 l Jak dobrze, że przestałem już robić minki typu do tych guwniaków plastikowych giereczek i tego pedalskiego sprzęciku.
Opublikowano 10 października 20159 l Leginsy to kobiecie w prezencie, dobrze rozumiem? Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 10 października 20159 l co w nich złego jeśli ma się dobre kopyta? jak już tak gadamy to całe machanie hantelkami to gejoza na 101 pro.
Opublikowano 10 października 20159 l KAŻDY JEST PEDAŁEM NIECH TEN KTÓRY SIE NIE PATRZYŁ NA DUPE INNEGO MEŻCZYZNY PIERWSZY RZUCI KAMIENIEM
Opublikowano 10 października 20159 l Dla ludzi co nie potrafią się dogadać. Pedalskie. Na to jak dobrze się dogadasz ma duży wpływ Twoja aparycja. Zaręczam, że duża łapa dogada się bez problemu o ile umie się wysłowić, bo gdzieś tam w oddali świadomości drugiej osoby majaczy nieciekawa wizja spotkania się z panią lepa a potem z panią gleba.
Opublikowano 10 października 20159 l co w nich złego jeśli ma się dobre kopyta? jak już tak gadamy to całe machanie hantelkami to gejoza na 101 pro.Jestem pewny, że tutaj nikt nie ma dobrych kopyt. Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 10 października 20159 l Ale na szczescie nie jestes niczyim glosem rozsadku. Daj zyc innym.