Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem jak bardzo doyebałeś ale bez przesady. U mnie nastąpił nagły skok z ~45 do ~80 kg , łapę i plecy całe czerwone od rozstępów ale po paru latach już tego nie widać. Kurde chciałbym tak rosnąć aby nie przejmować się już wymiarami a rozstępami :((

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 370,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

Karmowski poleca oliwę z oliwek, olej z pestek winogron,olej lniany i gleboki piling

Opublikowano

Liczyłem na konkrety, wiem, że maści są, ale te dobre są w ch.uj drogie i większości przpadków powodują tylko bladnięcie rozstępów.

solid-formula-cocoa-butter.jpg

Nie jestem pewien czy w PL mozna dostac, ale pewnie z jakiegos amazona itd mozna zamowic. Nie znam nic lepszego.

Opublikowano

Karmowski poleca oliwę z oliwek, olej z pestek winogron,olej lniany i gleboki piling

ja plecam wyciąg z hu,ya rodzyny z du.py i głęboki fisting

Opublikowano

Ale ja pytałem, co jest dobre na rozstępy, a nie Twoje fetysze.

Opublikowano

on w ogóle jest antyspołeczniak, generalnie to ryra mnie on równo, ale pompusie bym z nim porobił. Pewnie miły gość tylko yebnięty.

Opublikowano

ja plecam wyciąg z hu,ya rodzyny z du.py i głęboki fisting

Jak ktoś z forumowiczów wypróbuje niech koniecznie da znać czy poskutkowało. To ważne.

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

Rozstępy zniknęły jak pięścią odjął.

Opublikowano

Natknąłem się dziś na trailer filmu Dirty Grandpa z De Niro i Zackiem Efronem. Znalazłem jakąś aktualną fotę - przybydlił gość nieźle.

Jak oceniacie taką sylwetkę? Gej / plaża / byk / za(pipi)iste / jednostrzałowiec? Dla mnie spoko - proporcje, dość ubity chłop. A kiedyś taka piczka z seriali disneyowskich:

http://media4.popsugar-assets.com/files/2015/06/09/830/n/1922398/116a3f133d51f289_FFN_Efron_DeNiroShirtless_MISB_043015_51726753ISF8Mu.xxxlarge_2x/i/Zac-Efron.jpg

Opublikowano

Co drugi na budowie u kazuba tak wygląda tylko kazub jest nr 1 i dlatego tak nie wygląda B-)

Opublikowano

Co drugi na budowie u kazuba tak wygląda tylko kazub jest nr 1 i dlatego tak nie wygląda B-)

w sensie, że robi wrażenie ? aha. okej. dobra 

Opublikowano

Jakoś mu te ciało nie współpracuje z twarzą.

Opublikowano

ale bary doyebałem kuhwa mocno w huya. Futryny zaczynają przede mną spyerdalać. Jest dobrze? Kazub oceń mnie, doceń mistrzu. 

Opublikowano

Mogę ja ocenić? Tak? Dziękuję.

Jest dobrze.

Opublikowano

Plusuje. 

Ale nie serio. Siłowo idzie dobrze. Nawet podciąganie na drążku ruszyło, coś czego w ogóle nie robiłem w zasadzie. w 5 seriach robię 6 powtórzeń ze swoim 90kg. (salwa śmiechu - dajecie)

Dla mnie to duży progres i cisnę dalej bo polubiłem to ćwiczonko.

Opublikowano

No widzisz, a mi forma spadła i w pierwszej serii ledwo 14 x się podciągnę. Przy czym nigdy nie wycisnąłem stówy na klatę.

Opublikowano

Plusuje. 

Ale nie serio. Siłowo idzie dobrze. Nawet podciąganie na drążku ruszyło, coś czego w ogóle nie robiłem w zasadzie. w 5 seriach robię 6 powtórzeń ze swoim 90kg. (salwa śmiechu - dajecie)

Dla mnie to duży progres i cisnę dalej bo polubiłem to ćwiczonko.

Ja robie 16x12x10x8 przy 85kg. I nie uwazam zeby to był szał. Takze keep going!

Opublikowano

Zawsze na początek pleców robie drążek. Bo to moje najchu.jowsze cwiczenie nienawidze go i chce miec z głowy 

W sumie myslałem ze to dosyc lipny wynik, bo ktos tam gadał ze sie po 30 razy podciąga czy jakos tak

Edytowane przez kanabis