Opublikowano 25 października 20159 l Nie wiem jak bardzo doyebałeś ale bez przesady. U mnie nastąpił nagły skok z ~45 do ~80 kg , łapę i plecy całe czerwone od rozstępów ale po paru latach już tego nie widać. Kurde chciałbym tak rosnąć aby nie przejmować się już wymiarami a rozstępami (
Opublikowano 25 października 20159 l Karmowski poleca oliwę z oliwek, olej z pestek winogron,olej lniany i gleboki piling
Opublikowano 25 października 20159 l Liczyłem na konkrety, wiem, że maści są, ale te dobre są w ch.uj drogie i większości przpadków powodują tylko bladnięcie rozstępów. Nie jestem pewien czy w PL mozna dostac, ale pewnie z jakiegos amazona itd mozna zamowic. Nie znam nic lepszego.
Opublikowano 25 października 20159 l Karmowski poleca oliwę z oliwek, olej z pestek winogron,olej lniany i gleboki piling ja plecam wyciąg z hu,ya rodzyny z du.py i głęboki fisting
Opublikowano 25 października 20159 l on w ogóle jest antyspołeczniak, generalnie to ryra mnie on równo, ale pompusie bym z nim porobił. Pewnie miły gość tylko yebnięty.
Opublikowano 25 października 20159 l Karmowski poleca oliwę z oliwek, olej z pestek winogron,olej lniany i gleboki piling ja plecam wyciąg z hu,ya rodzyny z du.py i głęboki fisting Jak ktoś z forumowiczów wypróbuje niech koniecznie da znać czy poskutkowało. To ważne. Edytowane 25 października 20159 l przez kanabis
Opublikowano 29 października 20159 l Natknąłem się dziś na trailer filmu Dirty Grandpa z De Niro i Zackiem Efronem. Znalazłem jakąś aktualną fotę - przybydlił gość nieźle.Jak oceniacie taką sylwetkę? Gej / plaża / byk / za(pipi)iste / jednostrzałowiec? Dla mnie spoko - proporcje, dość ubity chłop. A kiedyś taka piczka z seriali disneyowskich: http://media4.popsugar-assets.com/files/2015/06/09/830/n/1922398/116a3f133d51f289_FFN_Efron_DeNiroShirtless_MISB_043015_51726753ISF8Mu.xxxlarge_2x/i/Zac-Efron.jpg
Opublikowano 29 października 20159 l Co drugi na budowie u kazuba tak wygląda tylko kazub jest nr 1 i dlatego tak nie wygląda B-)
Opublikowano 29 października 20159 l Co drugi na budowie u kazuba tak wygląda tylko kazub jest nr 1 i dlatego tak nie wygląda B-) w sensie, że robi wrażenie ? aha. okej. dobra
Opublikowano 30 października 20159 l ale bary doyebałem kuhwa mocno w huya. Futryny zaczynają przede mną spyerdalać. Jest dobrze? Kazub oceń mnie, doceń mistrzu.
Opublikowano 30 października 20159 l Plusuje. Ale nie serio. Siłowo idzie dobrze. Nawet podciąganie na drążku ruszyło, coś czego w ogóle nie robiłem w zasadzie. w 5 seriach robię 6 powtórzeń ze swoim 90kg. (salwa śmiechu - dajecie) Dla mnie to duży progres i cisnę dalej bo polubiłem to ćwiczonko.
Opublikowano 30 października 20159 l No widzisz, a mi forma spadła i w pierwszej serii ledwo 14 x się podciągnę. Przy czym nigdy nie wycisnąłem stówy na klatę.
Opublikowano 30 października 20159 l Plusuje. Ale nie serio. Siłowo idzie dobrze. Nawet podciąganie na drążku ruszyło, coś czego w ogóle nie robiłem w zasadzie. w 5 seriach robię 6 powtórzeń ze swoim 90kg. (salwa śmiechu - dajecie) Dla mnie to duży progres i cisnę dalej bo polubiłem to ćwiczonko. Ja robie 16x12x10x8 przy 85kg. I nie uwazam zeby to był szał. Takze keep going!
Opublikowano 30 października 20159 l Kabi to na koniec treningu czy na "czysto" przed cwiczeniami? Bo e sumie i tak ladnie
Opublikowano 30 października 20159 l Zawsze na początek pleców robie drążek. Bo to moje najchu.jowsze cwiczenie nienawidze go i chce miec z głowy W sumie myslałem ze to dosyc lipny wynik, bo ktos tam gadał ze sie po 30 razy podciąga czy jakos tak Edytowane 30 października 20159 l przez kanabis
Opublikowano 30 października 20159 l To chyba dejwc kiedys stekal, ze tyle robil jak byl mlody, ale moge sie mylic.
Opublikowano 30 października 20159 l Bez ciężaru 30 bez problemu powinno pójść , pierwsze co ręce odmówią bo plecy chciałyby więcej.