Skocz do zawartości

OFFTOPIC

Gość yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ty typie cwiczysz czy tylko peir.dolisz farmazony i zdobywasz pucharki bo juz sadło nie wylewa sie za najszerszy grzbietu?

Napisze prościej żebyś zrozumiał. Na masowce boczki podeszły ale nie jest tak źle aby się z najszerszymi zrownaly. Proste? Je się to podlewa się. Teraz suszenie :lapka:

Kobik to ok trzeba być do ludzi a nie snuć się jak pisda na weselu

Opublikowano

Wlasnie tak zrozumialem, dalej jest smiesznie. Ja mam wysoki bf ale majac 89 w boczkach i 122 w plecach  wiec skoro ty martwisz sie zeby to sie nie zrownalo jestes zwyklym prosieciem ktory nie ma co suszyc bo jedyne co mu przybylo to smalec. No ale wazac 60 kilo rozumiem ze chce sie  przytyć  za wszelka cene

Opublikowano

Dokładnie , widzę syndrom suchara chłopakowi dolega. Miałem to samo z tym że na czas ogarnąłem że mimo dobrej szerokości pleców to boczki prawie im dorównują . Ale chyba każdy suchar to przeżywał , najważniejsze że teraz sylwetka się stopniowo rozwija a jak sadło mocno wychodzi to po latach człowiek wie jak to na czas ogarnąć. 

Opublikowano

Jak się mierzy plecy i boczki? Jestem po gyrosie i leci 2 browar bo... Czasem trzeba i chuj. Zaraz się obmierzę ale nie zwiastuje szału. :lol:

ty jeszcze nie musisz nic mierzyć 

Dobra. Tylko nie zapomnij mi napisać później jak już będę mógł.

Opublikowano

mi wysylal fotki, ale nie wiem za bardzo co na nich jest, bo wszystko jest po rusku :(

Opublikowano

no niestety

z wieczora lysy z brazzers

z rana to juz w ogole wy(pipi) sie nie da, zeby pol kibla nie przeorac kutangiem

Opublikowano

Kiedy Wiktor aka tyson/pół tysona się wrzuci jakaś fote? Nie wiem czy brać się za siebie czy nie..

Przeciez wrzucąłem w lato, co mam co kwartał wrzuca jak jakis gej? Teraz to samo next fotunia na wiosne. Jak sie opeirdzielacie to rozje.bie was wszystkich bez wyjatków 

NEXT SPRING

GYPSY TOP MODEL ATTACK

NEW HERO 

WIKTOR THE ROZ.PIERDALATOR MASTER OF SPARTA

W zime czekamy na fotke kazuba obiecana jak odstawia nas wszystkich na lata swietlne, w grudniu bodajze. 

Opublikowano

Byłem dziś na badaniu składu ciała. Wyszło mi 16% tkanki tłuszczowej, wiek metaboliczny 17 lat, 2300 kcal spoczynkowego.

Ogólnie spoko badanie, darmowe. Koleś najwyżej zachęca do diet i suplementacji, bo promuje markę Herbalife.

Opublikowano

Wlasnie tak zrozumialem, dalej jest smiesznie. Ja mam wysoki bf ale majac 89 w boczkach i 122 w plecach  wiec skoro ty martwisz sie zeby to sie nie zrownalo jestes zwyklym prosieciem ktory nie ma co suszyc bo jedyne co mu przybylo to smalec. No ale wazac 60 kilo rozumiem ze chce sie  przytyć  za wszelka cene

nie mam 60 kilo typie. popraw się na nastepny raz

Opublikowano

Gdzie takie badania robią i to za friko? U mnie nic nie widze. :(

W Gdańsku jest Klub Zdrowego Stylu Życia, idziesz z polecenia jakiejś osoby i potem polecasz kolejne.