Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Wiosłowan jest w chu.j mozliwosci.Prawilne podchwytem tez moze isc w biceps jak nie umiesz go robic.  I kazde działą na inny miesien,  zalezy od rodzaju uchwytu, szerokosci uchwytu , kątu pochylenia ciała i wlasnie do czego przyciągasz, do klaty czy do pasa. 

Nie ma drugiego tak elastycznego cwiczenia jak wiosłowanie.

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 375,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

każdy z was chyba o innym ćwiczeniu mówi, ale wiem o które chodzi litwinowi i też CHYBA kobikowi  

jednak w tym wypadku byłoby to bardziej ściąganie niż przyciąganie

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Ciesze sie ze jestem tak mądry ze nie wiesz o jakim cwiczeniu mówie. Pozdrawiam Piotrek

Opublikowano

nie no ty wyebałeś z jakimś wiosłowaniem nie wiadomo skąd to cie pominąłem przecież 

Opublikowano

Oje.bane nie doczytałem i myslałem ze o sztange chodzi nie drążek. Przepraszam za zamieszanie. Karny strzał w dupe z tescia dla Wiktora.

Opublikowano

O nie Wiktor,nie zasłużyłeś na nagrodę ;) Wiosłowanie jest wtedy gdy w pochyleniu ciała(ok.45 stopni) wykonujemy ruch pół eliptyczny,czyli jakbyśmy nakreślali cześć okręgu,a wszystkie inne to są przyciągania-do brzucha,klaty.Kobik myślałem że chodzi ci o ruch na wyciągu imitujący przyciąganie do brzucha,ale jeszcze niej.

Opublikowano

Dobra yeblem fopa. Chodzilo mi o sciaganie drazka na wyciagu. Czyli klasycznie na siedzaco.

Edytowane przez KoBik

Opublikowano

no i zagadka tajemniczego ćwiczenia rozwiązana

dość powszechnie kaleczone ćwiczenie, na różne sposoby

Opublikowano

Kobik, wróć do gierek, bo nawet na ćwiczeniach się nie znasz :/

Opublikowano

Typie, trochę dystansu, bo się spinasz o żarty.

A oddałbym Ci mocniej i spier.dolił.

Opublikowano

Metanabol i Visolvit mi się skończyły i mnie nosi.