kanabis 22 644 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 (edytowane) Moja chciala sie sprawdzic to zrobila bicka 40kg xD Ciekawe ile wujaszke by wziął Ale pomaga tez rodzicom na gospodarze wiec krzepa wrodzona Edytowane 8 grudnia 2015 przez kanabis Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Ojoj, ile twoja laska ćwiczy Liti? Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Mija 4 tydz po zejściu z cyklu 1 Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Ja mam zawsze beczke jak tacy idą i nosza te torby wieksze od nich. No ale lans jest , na silownie idą, od razu widac. Niestety narazie tylko po torbie I jeszcze ten ich majestatyczny chód pakera xD A w czym maja nosic szmaty i buty? W reklamowkach z biedry, bo elita uwaza ze nie sa tego godni? Wozenie sie jest rownie irytujace u szczypiorow jak i kanabisowych kulek. Mielismy kiedys w robocie zalanego lolka co sie wozil to sie go zapytalem czy ma jedna noge krotsza czy takie wielkie jaja ze sie tak buja. To tez sie obrazil i potem nie chcial gadac. Ostatnio jak bylem na plazy to pelno bylo niedo(pipi)ow ktorzy poruszali sie jakby mieli cos nie tak z osrodkiem motoryki i nie mogli utrzymac rownowagi. Zastanawialem sie wtedy czy jak sie pakuje to takie poruszanie sie wpisane jest w ten sport? Odechcialo mi sie cwiczyc na tydzien bo ilekroc lapalem za hantle to widzialem oczami wyobrazni tych debili. Na szczescie mi przeszlo Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Rozbudowane najszersze i 4glowe uda, to może być to Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Ojoj, ile twoja laska ćwiczy Liti? Ponad rok. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Mija 4 tydz po zejściu z cyklu To lada dzień czeka Cię menstruacja. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Ja nie wiem, ale karuzela polactwa sie kreci tutaj w najlepsze. Sami experci, JA najepszy, JA wiem lepiej. cwiczysz na maszynach? Ty PEDALE 1. Masz 190 jestes szczuply i grasz w kosza? NIEWAZNE koksuj KU.RWO, masz byc BYDLE, a okoliczne dresy musza sie klaniac na dzien dobry. W spodenkach na silownie? UMRZYJ! I ŻRYJ klapki ch.uju. Itd itd CW ma juz chyba lepsze standardy, bo tam dla beki sie pisze. No ale SIRIUS BIZNES te koksowanie. 4 Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Koksisz albo wpadasz z gry Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 przyklasnęły zdechlaki. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Ja nie wiem, ale karuzela polactwa sie kreci tutaj w najlepsze. Sami experci, JA najepszy, JA wiem lepiej. cwiczysz na maszynach? Ty PEDALE 1. Masz 190 jestes szczuply i grasz w kosza? NIEWAZNE koksuj KU.RWO, masz byc BYDLE, a okoliczne dresy musza sie klaniac na dzien dobry. W spodenkach na silownie? UMRZYJ! I ŻRYJ klapki ch.uju. Itd itd CW ma juz chyba lepsze standardy, bo tam dla beki sie pisze. No ale SIRIUS BIZNES te koksowanie. Buahaha cw dla beki . Przeciez to najbardziej banorodny dzial. No jak sie pisze dla beki raczej tak by nie bylo. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Ale Kabi, nie robmy z tego zagadnienia to najmniej istotne. Zwyczajnie mi sie nie podoba ze tu juz ciezko pogadac bo jest kilku typa, co jada wszystko i wszystkich. Pozniej konczy sie tak ze pisze tu garstka ludzi. No ale hej, to i tak tylko #wtorkowerozkminy i nic wiecej. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Nieno luz. Wrzucilem zdjecie wlasnie zeby zaczelo sie cos dziac, spojrz jakie podpisy wrzucilem , na luzaku, raczej dla jajec. Wyszly gwiezdne wojny. Taki urok spartakusa, THIS IS SPARTA. Pobedzie tak ze dwa dni, ucichnie, i znowu wrocimy do glaskania sie po bickach :-) Przynajmniej ja to tak odbieram, nie wiem byc moze niektorzy zbyt mocno biora do siebie ten dzial. 1 Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 No ale te spiny to chyba na luzaku? Jak to jest na powaznie jak w CW to ja wysiadam. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Oj zdziwilbys sie kolezko, jeszcze nie masz doswiadczenia w tym dziale haha Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 W Spartakusie nie ma żartów. Podobnie w kąciku o medycynie, poradach psychologicznych i małżeństwach. Trzeba wiedzieć, gdzie są jaja, a gdzie bicepsy. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Zadnych zartow schaby ;> Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Widać po spinkach kto tak naprawdę jest na towarze 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Kreatyna podchodzi pod steryd? Cytuj
tommi 345 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 A jak sie tylko troche bierze? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi