Skocz do zawartości

OFFTOPIC

yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co przemawia za obcislymi gaciami na silce u facetow oprocz tego ze jajka sie grzeją?

Możesz mieć cold gear i nic się nie grzeje,ja sobie nie wyobrażam siadów bez leginsów,są wygodne i nic nie przeszkadza.Minusem jest ze trzeba do nich dobrze wyglądac.

Opublikowano (edytowane)

A kuciapki wypinajace swoje dupy w leginsach to tez gejowe? 

Ale chyba widzisz jeszcze roznice pomiedzy dziewczyna w leginsach a chłopem w leginsach? Czy to juz bez znaczenia? Dupa to dupa?

Kuciapka w spodniczce mini tez jest spoko, Litwin w spódniczce mini mimo ze tak swietnie wyglada i ma porobione nogi nie jest spoko. 

Widzicie delikatna roznice czy dalej trzeba tłumaczyc jak jełopom? Obcisłe leginsy sa jedynie usprawiedliwione u biegaczy jak jest zimno albo jak chca pobiec setke ponizej 10 sekund a nie kur.wa na siłowni. Na siłowni to pedalstwo. Litwin peir.doli o tym ze jak sie wyglada, chłopie ostatnio w biedrze był 3 razy tak porobiony typ jak ty i był w leginsach. Wyglądał jak je.bany poje.b w dodatku homoś. Niedługo zaczniesz w lato w bikini wybiegac jak kur.wa borat "No bo jestem taki szczupły, mam piekne uda, pupke i moge" A idz pan w chu.j w dupach sie poprzewracało od tej tolerancji. Jak cos jest dla bab to jest dla bab , zaczyna sie stopniowo, leginsy bez potrzeby, potem tak zwana "męska" torba na ramionku , powoli zaczynamy chodzic w meskich stringach , malujemy jeden paznokiec u nogi zeby zobaczyc czy fajne, podobalo sie, no to podkreslimy oczy a konczymy z hivem zgwałceni w du.pe.  Mówie jak jest. Nie zebym to przerabiał, w telewizji widzialem.

Jak ktos uwaza ze w zwykłych luznych spodenkach przysiady sie robi niewygodnie to chyba ma cos z bania albo jest kryptogejem i szuka usprawiedliwien.

Edytowane przez kanabis
  • Plusik 1
Opublikowano

W przedszkolu sie nie liczy. Ja mialem takie kolorowe. Wtedy jeszcze szukamy i eksperymentujemy ze swoją płciowoscią. Ale nie dorosły dojrzały chłop w leginsach. Na litosc boską

Opublikowano

Za bardzo to ubarwiles Kaz. Mnie to ryra czy typ jest w leginsach czy nie. Nie patrze na ich dupy. Ja pyerdole co za glupota. Ide tam robic swoje i spadam. Reszta ludzi jest i huy. Cala filozofia.

Jak cos jest dla bab. A te targaja wiecej niz te kulturysty ze spartakusa hihi.

Opublikowano

Jak widać świat dzieli się na tych co mniej wnikają i bardziej, na tych co mniej myślą i więcej. Ja oczywiście zaliczam się do tych, co zastanawiają się mniej - zgrzewa mnie, czy koło mnie przechodzi gość w leginsach. Sam nie używam, bo to dla mnie, jak Kanabisa pedalskie i nawet jak ziomeczek ma ładne, wyrobione nogi (tak, potrafię powiedzieć o facecie, że ładnie wygląda / jest wysportowany) to jednak trochę nie ten teges.

Facet w obcisłych ciuszkach kojarzy mi się z panienką i jakimś wymuskaniem. Inny stereotyp mężczyzny w mojej głowie jest zwyczajnie, drwale z brodami są ok ale nie wychudzone pedałki z gęstą brodą co udają pakerów bo to żenada.

Nie wiem czemu tyle tu biadolenia o gościach, co chodzą na pakernię i mają duże torby do połowy puste - ich hajs, ich zajawka. Za moje pieniądze sobie tych toreb / leginsów nie kupują, mam to gdzieś. Ale, że tutaj wielu userów nie ma innych problemów i dorabia notorycznie piździe oczy już przywykłem.

Opublikowano (edytowane)

Kobi ci tez wyciskaja wiecej niz ja i ty  :reggie:

gay_muscle_tom_katt___caesar_gay_06_320_

Czyli nie powinienem mowic ze dla mnie to pedzie? Założe sie ze robia siady w leginsach. Na stówe.

No troche to slabe. Typ jest porobiony ale z zazdrosci pojade go na forumku od gejasow bo ma leginsy. Ot cala prawda.

Powiem ci w tajemnicy, że widziałem na siłce kiedys kilku gosci niezle porobionych, i szok, nie cwiczyli w leginsach. Wiec to co piszesz raczej nie ma sensu. Tym przytulaskom wyzej lepiej porobionym ode mnie tez pewnie zazdroszecze muskulatury i dlatego sie z nich nasmiewam.

edit: No dobra temu peirwszemu zazdroszcze ale nie znaczy ze nie jest dla mnie pedałem. 

Edytowane przez kanabis
Opublikowano

No troche to slabe. Typ jest porobiony ale z zazdrosci pojade go na forumku od gejasow bo ma leginsy. Ot cala prawda.

Hm, ja to raczej widzę tak

- O, gość w leginsach. E no, zajebiście ma nogi ziomuś porobione. Sam gdybym takie miał w życiu bym leginsów nie założył bo to pedalskie.

@Kanabis - nie przy śniadaniu na Boga takie foty. ;| No i widzę, że ciebie kręci tak ogromna muskulatura, dla mnie to duża przesada, nie do tego dążę ale to kwestia gustu więc kumam cię.

Opublikowano

Ej ej ej NIC mnie kur.wa nie kręci w tym zdjeciu, zrozumiano wujaszek NIC. Nie uzywaj słowa kręci odnosnie tego zdjecia m'kej?

A tak serio , nie chodzi o muskulature tylko sytuacje, to tak jak koles jezdzący audi 80, ludzie sie z niego smieja ale on wmawia sobie ze oni tak naprawde mu zazdroszcza. No ale dobra niewazne, posmialismy sie z pedzió i starczy. Niech kazdy cwiczy w czym chce, ale niech nie mowi ze cos co jest gejowskie i dla kobiet takie nie jest.

Opublikowano

JJ,kabi i shen mają problem z leginsami,ich problem,ja się nie wstydzę w nich chodzić.Pedalskie to jest noszenie obcisłych rurek jak się nie ma na czym.Kabi już któryś raz wyskakuje z tym typem z biedry,ewidentnie nie może tego przeżyć.Też mi się kilka razy zdarzyło podskoczyć w pracy do biedry po szamę w leginsach,ciężko żebym się przebierał bo mogę urazić zalanego dzika.

• Plusik 1
Opublikowano

Po ch.uj w ogole sie tym przejmowac, kto w czym chodzi? W polactwie beka bo insanegate (wiadomo o co chodzi) i do dzis grypsy o spodenkach lataja, a tutaj prosze, juz inna gadka.

U mnie tylko jeden koles biega tak ubrany. Wlasciwie nawet nie same leginsy co komplet do triatlonu (bo startuje) jak ponizej i wg mnie wyglada to dobrze. Pomijam ze typ wyglada jeszcze lepiej niz kolezka ponizej, ale ja tam nie widze nic zlego w takim czyms. Dowalanie sie do tego to jest ch.ujowe imo.

bee9dbf8f1ce5dee23c93d7092d546b6.jpg

Opublikowano (edytowane)

Po ch.uj w ogole sie tym przejmowac, kto w czym chodzi? W polactwie beka bo insanegate (wiadomo o co chodzi) i do dzis grypsy o spodenkach lataja, a tutaj prosze, juz inna gadka.

So true lol so true... Edytowane przez tommi
Opublikowano

Po prostu, jaki Kabi zrobi pierwszy w swoim życiu porządny trening biegowy w niskiej temperaturze to doceni legginsy.

Ej ale ja pisalem ze biegacze sa usprawiedliwieni. Lol koles w stroju do triatlonu chodzi na silownie. A niech chodzi. Mi to lata ze glupio wyglada. Mozecie chodzic nawet i w butach do rzucania mlotem, jak ten typek z czasu surferow. No musi smiesznie taki krasnal wyglada liti jak wchodzi do biedronki w leginsach. Maly ksiaze w rajtuzach po banany po treningu. Chyba bym padl ze smiechu.

Opublikowano (edytowane)

Do biegów ok,ale na siłkę nie ;) Może i krasnal,ale się dociął i od 2 lat nie szuka wymówek ;) Pamiętam jak kiedyś ludzie się śmiali z tych co biegają po ulicy,widzę że nastał kolejny etap.

Trzymaj kabi,nowe leginsy Trec-a Navy(koszulka true navy ;) )

https://www.facebook.com/mateusz.trzaskowski/videos/987256941316424/

Edytowane przez Litwin81