Opublikowano 12 grudnia 20159 l Z anatomicznego punktu widzenia siadanie wąsko jest dla samobójców, ewentualnie tych co chcą zrobić sobie kuku. Ale spoko.
Opublikowano 12 grudnia 20159 l O kufa,kabi trenuj bo zobacz jak niewiele mi zabrakło do 180 lol https://www.facebook.com/mateusz.trzaskowski/videos/980619468646838/ Ja w przeciwieństwie do ciebie dotrzymuję słowa I żeby nie było wiem że późniejsze siady na 140 były płytkie,ale to wina zniszczenia po próbie na 180. Edytowane 12 grudnia 20159 l przez Litwin81
Opublikowano 12 grudnia 20159 l No było pół przysiadu wiec nie przesadzaj. No i specjalnie musiałes to nagrac jak jestes tyłem co? Nie no ale szacun i za tyle. IMO 180 to i tak konkretny ciezar, moim zdaniem zbyt długo czekałes ze sztanga na plecach, moze wtedy by wyszedł cały siad. Przy takim ciężarze samo stanie juz męczy w chu.j nogi , a ty długo zwlekałes.
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Zawsze tak ćwiczę,tak samo klatę,najpierw muszę poczuć czy dam radę.No i nie przesadzaj z tym pół przysiadem tam ze 3 cm zabrakło by uda sworzyły kąt 90 stopni do podłogi
Opublikowano 12 grudnia 20159 l tak teraz wygladaja przysiady? Takie pol przysiady, pol martwe ciagi jakby. Cos ze sklonow tez. Nie nadaza czlowiek za nowinkami. No i zakres ruchu widze teraz 30% gdzies.
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Pogadałbym z tobą o przysiadach ale zapomniałem ze ty nóg nie ćwiczysz
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Bez kitu, masturbacja do filmiku litwina jest ciezka, ale nie niewykonalna!
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Bez kitu, masturbacja do filmiku litwina jest ciezka, ale nie niewykonalna! Śmiechłem
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Tekst dobry, poprawnie przetłumaczony, ale jego źródła sięgają Youtube'a i tamtejszych komentarzy.
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Kur.wa tydzien plusikowania jak ktos znajdzie mi ten filmik, był taki program chyba na polsat play, ogladałem go przypadkiem ale to akurat byla nieziemska beka i sie usmiałem. Była taka ładna dupeczka i typek ktorzy cwiczyli rozne rozciagania na dworzu. W sensie ze kolesiówa byla w topie i ledzajnsach i typek był w ledzajnsach ale mial bluzke z kapturem rózową. I ta dupeczka pytala roznych przechodniow , facetów "Ja ci sie podoba ten tylek?" A typy oł men shes hot i takie tam xD A potem ten koles co sie wyginał odwracal sie i zdejmował kaptur xDDDD Miny tych gosci bezcenne. Szukalem tego na youtube ale nie moglem znalesc cholera Jeden czarnuch to jak sie ten typ odwrócił uciekł Edytowane 12 grudnia 20159 l przez kanabis
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Gurwa, ja tak raz miałem w autobusie, siedziało coś w długich włosach i rurkach, nogi mega zgrabne, byłem pewien, że to typiara. To coś wstaje, a to był typ, jakiś emo gimbus obesrany. Jak mnie się wtedy wszystko cofnęło we mnie to nie mam pytań. Już chyba mniejszą odrazę bym do siebie poczuł jakby to 5-letnia dziewczynka była.
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Rzucam klasykiem Panowie dżentelmeni "Raz w dupe to nie pedał".Jak to sebixy mówią.
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Rzucam klasykiem Panowie dżentelmeni "Raz w dupe to nie pedał".Jak to sebixy mówią. a po trzech razach sie kasuje
Opublikowano 12 grudnia 20159 l W końcu "Ręka nie dupa dwa razy nie daję" huehue Edytowane 12 grudnia 20159 l przez szarku123
Opublikowano 13 grudnia 20159 l jakbym wrzucał filmiki to nagrywałbym też talerze, żeby rozwiać wątpliwości, to wszystko półprzysiad na maks rozstawie nóg, ale ok. przy twoim wzroście łatwiej jest zejść do końca i wstać, powinieneś robić maksy ATG i byłbyś kozak
Opublikowano 13 grudnia 20159 l Chodzenie na silke samemu ma sens? Kumple nie chcą ćwiczyć, a siłownia z dziewczyna to raczej słaby pomysł
Opublikowano 13 grudnia 20159 l Nie rozumiem, dlaczego chodzenie samemu nie miałoby mieć sensu. Nie rozumiem też, dlaczego chodzenie z dziewczyną to słaby pomysł, ona robi swoje, Ty robisz swoje. Tylko z obczajaniem dup w legginsach musisz uważać.
Opublikowano 13 grudnia 20159 l Kiedyś cwiczylem z miesiąc z ciezarami u kumpla w piwnicy i drugą osoba przydawala się do asekuracji. Ale jak ogarne jaki ciężar jest dla mnie odpowiedni to w sumie nie powinno być problemu z ćwiczeniem samemu