Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Kiedyś cwiczylem z miesiąc z ciezarami u kumpla w piwnicy i drugą osoba przydawala się do asekuracji. Ale jak ogarne jaki ciężar jest dla mnie odpowiedni to w sumie nie powinno być problemu z ćwiczeniem samemu

Co to za problem poprosic kogos na silce zeby stanal za Toba jak wyciskasz? Wstydzisz sie? Nikt Ci nie odmowi, zareczam.

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 370,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

Ja mam duszę na ramieniu jak kobieta wrzuca wsteczny na parkingu, a co dopiero, gdyby miałaby sztangę asekurować.

Opublikowano

No bo to jest tylko asekurcja. Ma Ci pomoc lekko opuszkami palcow wzniesc sztange jak juz srasz pod siebie a nie ze targa calosc za Ciebie. Miej godnosc.

Opublikowano

No wiesz, jak bierzesz syty ciężar to istnieje ryzyko odcięcia, i tu już niestety asekurujący troszkę wysiłku musi w pomoc włożyć. Że nie wspomnę o bawieniu się w samą fazę negatywną.

Opublikowano

Kobik robi klatę samą sztangą, żeby czuć mięsień przecież. A no i micha.

Opublikowano

ja robilem paczke do kosza 10 lat temu, wiec chyba calkiem sporo.

Opublikowano

A ile pompek robicie cwaniaczki na raz? Bo dziś spróbowałem i dałem radę wszystkie.

Opublikowano

Uśmiałem się tak że straciłem dwa kilo xD

Opublikowano

A ile pompek robicie cwaniaczki na raz? Bo dziś spróbowałem i dałem radę wszystkie.

A widzisz, to ja kilka więcej, ale trenuj, nie zrażaj się. Też kiedyś robiłem tylko wszystkie.

Opublikowano

125 szło, ok 120 teraz będzie. Mc szedł na 180, teraz pewnie że 160 a siady ok 170 to teraz myślę, że ok 150 by poszło

Opublikowano

A to nawet zabawne z " tym wyzej" bedac pierwszym na stronie

Opublikowano

Ale już łorkautu jak Papa Smerf byście nie umieli - wyciskanie żołnierskie podczas jazdy na rowerze.

papasmurf_exercise1.jpg

Pamiętam ten odcinek z dzieciństwa <3