Skocz do zawartości

OFFTOPIC

Gość yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Definicja i geneza jajoscisków. 

https://pl.wikipedia.org/wiki/Pantalony

Nosza je kobiety, dzieci i pedały. 

Mam nadzieje ze temat zakonczony raz na zawsze. 

Jak bedziesz mial dobre posladkowe to bedziesz liti w stringach zapier.dalał na siłownie? Słaby twoj argument o nogach.

No na scenie prawie jak stringi gacie były,także coś w tym jest.Kabi idź robić siady a nie głupoty piszesz.

Opublikowano

Co teraz sie odpyerdala na siłowniach to mózg się lasuje. Postanowienia noworoczne a mnie aż wszystko boli jak patrze co oni odpyerdalają ze sztangami i maszynami. KomedyGOLD.

Zazdroszczę tym co mają swoje graty w domu na miejscu. 

Opublikowano

Ja w ramach rozgrzewki macham kończynami we wszystkie strony z 5 min, potem idę na maszyny i grzeje partie, które będą w dany dzień robione. Mały ciężar 16-20 powt, potem idę na ławę i to samo samym gryfem i dokładam jakieś śmieszne kg np co 5kg na stronę. 3 seryjki i jestem ready

Opublikowano

szybkie kardio, potem stawy, potem 2-3 lajtowe serie pierwszego wielostawowego. jedyny powód dla którego nie zrobie dobrej rozgrzewki, to czas. za dużo korzyści z tego płynie, żeby po prostu olewać. kiedyś nie robiłem kardio na początku, a kiedy zacząłem, to jakoś treningu wyraźnie się poprawiła (podniesienie temperatury i rozpedzenie krwiobiegu = lepsza wydajność od pierwszych serii właściwych) 

Opublikowano

10 min. cardio na pulsie 130, potem 1 seria rozgrzewajaca pierwszego cwiczenia (20 powt. z ok. 50-55% Fmax) i przez trzy kolejne minuty do pierwszej "wlasciwej" serii machanie kulasami i rozgrzewanie stawow.

Po treningu 12-13 min. cardio na tym samym pulsie (rower), w trakcie tego rozciaganie (jesli sie da jadac, jesli nie to po cardio).

Wczesniej, zanim kupilem rower, robilem zamiast 10 min. cardio 5 min. na skakance, ale nie wiem, czy ona zbyt intensywna nie jest na rozgrzewke.

Opublikowano (edytowane)

Bo to jest ok. Nie widze w tym nic dziwnego a i atmosfera fajniejsza. Ludzie pokroju wronerro sie zdarzaja ale to typowe buce silowniane. "Co to ja gurwa nie jestem" na forumku to okejka, sam za takiego uchodze ale w realu jestem lubiany bo jak nie lubic delfinow?

Edytowane przez KoBik