Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Za to twoje są tak biedne jak twoja coroczna forma ala majk tajson. Nie mam dżinsów z Lee. Pomyliłeś osoby.

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 372,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

Nic nie pomyliłem gdybym sie bił z kazubem dissami na twoim poziomie ludzie nie przychodzili by z całego forum zeby to oglądac :) Ciebie nawet nie kojarzą  :yao:

Opublikowano

Tak jak z twojej ketozy i treningu pionier wyje.b z butów mass xxl.

Drapiesz jak dziewczyna wronerro. Na siłowni wypinanie dupy w leginsach a w domu przymierzanie sukienek. Wracaj bic sie z uzytkownikami swojego poziomu bo cie zjem, popije dorianem, zwróce, jeszcze raz zjem , wypróżnie sie i zrobie podłoze pod kompost moich rzodkiewek na działeczce. Pozdrawiam

Opublikowano

Tak jak z twojej ketozy i treningu pionier wyje.b z butów mass xxl.

Drapiesz jak dziewczyna wronerro. Na siłowni wypinanie dupy w leginsach a w domu przymierzanie sukienek. Wracaj bic sie z uzytkownikami swojego poziomu bo cie zjem, popije dorianem, zwróce, jeszcze raz zjem , wypróżnie sie i zrobie podłoze pod kompost moich rzodkiewek na działeczce. Pozdrawiam

Forma w każdym momencie niszczę cie, wciągam dupa, i wypluwam. Nie jest ważne jak to robię. Chcesz dołączyć do kazubowego czelendza czy brak ci jaj w tych swoich leginsach? Spartakus świadkiem, bierz wyzwanie na klatę albo dalej (pipi)gadaj. Start!
Opublikowano

Utarte stereotypy, z piwnicy wychodzą najwięksi. Teraz to z piwnicy może wyjść rumun, który wam węgiel kradnie.

Opublikowano

Ja wywodzę się z mordowni i nie wstydzę się nosić leginsów,mimo iż zimą ćwiczyłem przy -10,a krytykujący mnie ludzie zawsze mieli jakieś wymówki/ważniejsze rzeczy/kontuzje by ćwiczyć.

Edytowane przez Litwin81

Opublikowano

Dissy zaczynamy od literówki =]

Chodzi o apostrof? XD

Opublikowano

po czym stwierdzasz, że tak ruchają? To nie jest dział od ruchania, do wkp z tym. Tam na pewno wywiąże się ciekawa dyskusja.

Edytowane przez D.B. Cooper

Opublikowano

No nie wiem, nie znam sie, ale jak dla mnie tylko ten drugi od lewej nie wygląda jak frajerek :lapka:

Opublikowano

No nie wiem, nie znam sie, ale jak dla mnie tylko ten drugi od lewej nie wygląda jak frajerek :lapka:

A niby czemu reszta wygląda?

Opublikowano

Te spandexy, te ćwiczenia z kolegą wchodzącym w dupę :obama: 

0:50