Opublikowano 3 lutego 20169 l Za to twoje są tak biedne jak twoja coroczna forma ala majk tajson. Nie mam dżinsów z Lee. Pomyliłeś osoby.
Opublikowano 3 lutego 20169 l Nic nie pomyliłem gdybym sie bił z kazubem dissami na twoim poziomie ludzie nie przychodzili by z całego forum zeby to oglądac Ciebie nawet nie kojarzą
Opublikowano 3 lutego 20169 l Tak jak z twojej ketozy i treningu pionier wyje.b z butów mass xxl. Drapiesz jak dziewczyna wronerro. Na siłowni wypinanie dupy w leginsach a w domu przymierzanie sukienek. Wracaj bic sie z uzytkownikami swojego poziomu bo cie zjem, popije dorianem, zwróce, jeszcze raz zjem , wypróżnie sie i zrobie podłoze pod kompost moich rzodkiewek na działeczce. Pozdrawiam
Opublikowano 3 lutego 20169 l Tak jak z twojej ketozy i treningu pionier wyje.b z butów mass xxl. Drapiesz jak dziewczyna wronerro. Na siłowni wypinanie dupy w leginsach a w domu przymierzanie sukienek. Wracaj bic sie z uzytkownikami swojego poziomu bo cie zjem, popije dorianem, zwróce, jeszcze raz zjem , wypróżnie sie i zrobie podłoze pod kompost moich rzodkiewek na działeczce. Pozdrawiam Forma w każdym momencie niszczę cie, wciągam dupa, i wypluwam. Nie jest ważne jak to robię. Chcesz dołączyć do kazubowego czelendza czy brak ci jaj w tych swoich leginsach? Spartakus świadkiem, bierz wyzwanie na klatę albo dalej (pipi)gadaj. Start!
Opublikowano 3 lutego 20169 l Chce to widziec jak typ szczeka w piwnicy, ale spoko w pedalowni czuje sie jak pizda w leginsach.
Opublikowano 3 lutego 20169 l Utarte stereotypy, z piwnicy wychodzą najwięksi. Teraz to z piwnicy może wyjść rumun, który wam węgiel kradnie.
Opublikowano 3 lutego 20169 l Ja wywodzę się z mordowni i nie wstydzę się nosić leginsów,mimo iż zimą ćwiczyłem przy -10,a krytykujący mnie ludzie zawsze mieli jakieś wymówki/ważniejsze rzeczy/kontuzje by ćwiczyć. Edytowane 3 lutego 20169 l przez Litwin81
Opublikowano 3 lutego 20169 l po czym stwierdzasz, że tak ruchają? To nie jest dział od ruchania, do wkp z tym. Tam na pewno wywiąże się ciekawa dyskusja. Edytowane 3 lutego 20169 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 3 lutego 20169 l No nie wiem, nie znam sie, ale jak dla mnie tylko ten drugi od lewej nie wygląda jak frajerek
Opublikowano 3 lutego 20169 l No nie wiem, nie znam sie, ale jak dla mnie tylko ten drugi od lewej nie wygląda jak frajerek A niby czemu reszta wygląda?