Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 369 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

Będę czepialski ale on mu wszedł na odcinek lędźwiowy pleców a nie tyłek.A to ćwiczenie nazywa się "ośle wspięcie",co pewnie zaraz zostanie odebrane jako idealna nazwa.

Opublikowano

Pedalkom chleb na mysli.

Przyjdzie taki na silke, w zasadzie autem przyjedzie tylko po to aby pojezdzic na rowerku 20minut, tempo emeryta. Choc i emerytow trudno obrazic bo paru chodzi i zspyerdalajo.

Ppdsumowujac - w morde moglem mu zayebac ale dzis dzien paczka i mam dobry nastroj.

Opublikowano

Będę czepialski ale on mu wszedł na odcinek lędźwiowy pleców a nie tyłek.A to ćwiczenie nazywa się "ośle wspięcie",co pewnie zaraz zostanie odebrane jako idealna nazwa.

"ośle zapięcie" lepiej by pasowało

Opublikowano

Siłownia typowa:

- ziom, staniesz za mną? Potrzebuję asekuracji przy czwartym ruchu

- no jacha

Siłownia "Spandex & Lajkra"

- przepraszam pana, czy wejdzie mi pan na odcinek lędźwiowy, abym mógł ćwiczyć ośle wspięcie?
- ależ naturalnie, proszę się odwrócić pośladkami w moją stronę

Opublikowano

Dodałbym jeszcze "dzieki przystojniaku, świetny pośladkowy wielki, schrupałbym "

Opublikowano

Przeciez wszyscy jestesmy bracmi gladiatorami , a ze czasem sobie spuscimy wpier.dol. No to tak żeby nie było zbyt dziewczynsko.

Opublikowano

Całkiem zapomniałem, że dziś Tłusty Czwartek. Tradycję trzeba szanować.

Opublikowano

Całkiem zapomniałem, że dziś Tłusty Czwartek. Tradycję trzeba szanować.

Dlatego właśnie poszło avokado i 300 gram salcesonu szlachetnego z biedry ;)

Opublikowano

U mnie pączek z adwokatem i 5 mini donutów, zara puszczę pawia.

@Litwin

Co ma ten salceson, że włączyłeś go do diety?

Edytowane przez krupek

Opublikowano

Randkujecie z taką na Badoo, śliniąc się na słodki pyszczek małolaty (xD)

10954839_1629476777314263_371473724_n.jp

11093076_1639703006248504_665191138_n.jp

a potem na pierwszą randkę przychodzi taki pitbull w mini (jak to w ogóle możliwe, że zachowała estrogenny wyraz twarzy??)

CO ROBICIE?

Uciekacie? Zostajecie? Dajecie czekoladki? Przecież to puste kalorie, jeszcze kruszynka wpierdol spuści.

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

Ja chyba bym spier.dolił. Nie ufam kobietom z wiekszym bicepsem ode mnie.Chu.j wie czy w torebce nie ma jakiegos wielkiego dildosa którym mogłaby mi potem zrobic krzywde :/

Opublikowano

haha, jak kurfa genetyka :pawel:

Patrzcie, klatka jeszcze byla xD

Opublikowano

Bez kitu, tutaj ta klatka jeszcze w miarę normalnie wygląda. Potem mu się zerwał mięsień, czy jak?